در تکمیل حرف Seymour جان بگم که تجربه شخصی من با یه دوربین هندی کنم G35 پاناسونیک اصلا لذت بخش نبود؛ یعنی عکسهاش از حیث کیفیت در حد گوشیهای سری K سونی یا شاید یه ذره بهتره. (از نظر سایز هم طبیعتا بستگی به مدلش داره) با این حال کار آدمو راه میندازه
در تکمیل حرف Seymour جان بگم که تجربه شخصی من با یه دوربین هندی کنم G35 پاناسونیک اصلا لذت بخش نبود؛ یعنی عکسهاش از حیث کیفیت در حد گوشیهای سری K سونی یا شاید یه ذره بهتره. (از نظر سایز هم طبیعتا بستگی به مدلش داره) با این حال کار آدمو راه میندازه
هر چیزی رو بهر کاری ساخته اند. مسلما موبایل نمیتونه کیفیت پلیر رو داشته باشه. دوربین فیلمبرداری نمیتونه کیفیت عکاسی رو داشته باشه و بالعکس. در مورد خیلی چیزای دیگه هم اینطوره...
سلام آقا شهرام.
دوست عزیز من با همین مبلغی که شما میخوای واسه دوربین دیجیتال هزینه کنی همون A 2000 رو خریدم خیلی هم راضی هستم اما یه نکته هست که هزینه های جانبی رو هم واسش در نظر بگیر. اگه کل پولت 200 تومانه باید در نظر داشته باشی که 30-40 تومان هم هزینه : رم - محافظ ال سی دی - کیف - باطری - شارژر و اینجور ملحقات هم داری.
برای من A2000 حدود 255 تومان تموم شد. میتونی A1100 بگیری که 200 برات تموم بشه. فرق زیادی هم ندارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)