با سلام
بين دو تلويزيون sony z450 40 inch و samsung LED serie 6 40 inch كداميك بهتر مي باشد و كدام رو براي خريد پيشنهاد مي كنيد
قيمت اين دو در تهران چقدر است
كدوم يك از اين دو رو اگه از بانه بيارم بهتره و ارزش داره
ممنون مي شو اگه منو راهنمايي كنيد
با سلام
بين دو تلويزيون sony z450 40 inch و samsung LED serie 6 40 inch كداميك بهتر مي باشد و كدام رو براي خريد پيشنهاد مي كنيد
قيمت اين دو در تهران چقدر است
كدوم يك از اين دو رو اگه از بانه بيارم بهتره و ارزش داره
ممنون مي شو اگه منو راهنمايي كنيد
تو تهران z450 سیصد تومن گرونتره ولی تو بانه تقریبا یه قیمت دارند بنظر من z450 سرتره تو کیفیت تصویر![]()
led 6000 کیفیت تصویر بالاتری داره نسبت به z450 ,زوایه دید led 6000 کمتره از z450
اگر از سونی قصد خرید داری بهتره انتخاب خودت رو معطوف سری x بکنی .
سری z تو مشخصات در کاغذ قوی هست , در عمل کیفیت تصویر به مراتب پایین تری نسبت به سری x داره .
به نظرتون بين دو تلويزيون sony z450 و sony z550 كداميك بهتر است و علت اين برتر بودن چيه
پيشنهاد شما از بين اين دو كدومه
مدل sony z450 و z4500 چه فرقي باهم دارن
من در تمام نمايندگي هاي سوني در خيابان جمهوري وقتي دو مدل x450 و z450 رو مقايسه مي كردم در همه آنها z450 40 inch تصوير شفاف تر و واقعي تري نسبت به x450 40 inch داشت و بعضي از فروشنده ها خودشون هم اين موضوع رو تاييد مي كردن
آيا واقعا اينطور است و مدل z450 تصاوير بهتري دارد يا اينكه به نظزتون تنظيمات اون z450 ها دستكاري شده بوده
2-
مدل sony z450 چه فرقي با مدل z4500 داره و كدوميك بهتره آيا z4500 به خاطر اينكه سفارش اروپا هست بهتر نيست
مدل z450 همون مدل z4500 هست از نظر کیفیت تصویر هیچ تفاوتی با هم ندارن.
در مورد شفافیت تصویر پیک برایتنس پنل Z450 بیشتر از X450 هست برای همین تصویر درخشان تری داره ولی از نظر نمایش جزئیات در نماهای تاریک و روشن و دقت رنگ و بازتولید رنگ مشکی عمیق از مدل X450 در سایزهای 46 و 55 اینچ ضعیفتر هست ولی در اون سایزی که شما مورد نظرت هست به نظر من Z450 بهتر هست.
با توجه به اينكه تلويزيون sony z450 بعضي امكانات w550 مثل ورودي usb و xross media bar را ندارد آيا باز هم z450 بهتر است
و
اين امكاناتي كه گفتم و z450 ندارد آيا خيلي مهم است و تا چه حد كاربرد دارد
2-
به نظرتون بين دو تلويزيون sony z450 و sony z550 كداميك بهتر است و علت اين برتر بودن چيه
و با توجه به اينكه در بانه قيمت اين دو فقط 50 هزار تومن اختلاف دارد بين اين دو كداميك رو پيشنهاد مي كنيد
(البته من از ظاهر z450 خيلي بيشتر خوشم اومد تا z550 كه خيلي ساده است)
من يك تلويزيون sony z4500 به يكي از آشنايان سفارش دادم و از بانه با قيمت 1900000برام آوردن و گفت كه آكبند است ولي روي قاب آن خشهاي زيادي ديده ميشه و انگار كه با يك چيز مثل سيم ظرفشويي روي قاب كشيدن و همچنين نوشته BRAVIA در بالا و سمت چپ قاب به صورت كامل مشخص نيست و انگار به طور كامل حك نشده آيا راهي وجود داره كه بتونم بفهمم اين تلويزيون نو هست يا دسته دوم
2-
تصوير تلويزيون بسيار بي كيفيت هست و حتي شبكه هايي كه در تلويزيون قبلي( NATIONAL) با كيفيت بالايي پخش مي شد بسيار بي كيفيت است و سي دي هم كيفيت بسيار بدي دارد و فقط در ديوي دي يك مقدار كيفيت بهتر مي شود كه باز هم قابل قبول نيست
3-
در صحنه هايي كه دوربين به دور خود مي چرخد تصوير در دو طرف تلويزيون كشيده مي شود و انگار كه صفحه تلويزيون محدب است و همچنين به هنگام عبور زيرنويس از پايين تصوير باز هم در دو طرف راست و چپ تلويزيون نوشته ها كش مي آيند
4-
صورت افراد خيلي غير واقعي است و هرچه تصوير فرد دورتر باشد غير قابل تشخيص است
لطفا هر چه سريعتر من را راهنمايي كنيد و بگيد كه چكار بايد بكنم
دوست عزیز با این تعاریفی که شما از ظاهر این پنل میکنید به نظر من در اولین فرصت تعویضش کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)