همونطور كه دوستان گفتن سيلو ماشين بدي نيست . ولي يادمه با پسر خالم توي جاده داشتيم ميرفتيم كه يهو زد سر ترمز و ماشين صداي جير جير ميداد و همينطوري به راه خودش ادامه ميداد . به نظر من مشكل اساسيش ترمزش باشه !!!
همونطور كه دوستان گفتن سيلو ماشين بدي نيست . ولي يادمه با پسر خالم توي جاده داشتيم ميرفتيم كه يهو زد سر ترمز و ماشين صداي جير جير ميداد و همينطوري به راه خودش ادامه ميداد . به نظر من مشكل اساسيش ترمزش باشه !!!
سیلو ماشین خوبیه اما شتاب و ترمز پارس و نداره در ضمن موقع فروش با ضرر زیادی مواجه می شی.
لاشه سيلو به تمام ماشين هاي ايران خودرو مي ارزه....خود من سيلو دارم
در مورد ترمز شما مي تونيد با 350 تومن ترمزشو تقويت كنيد كه ميان سيلندر هاي دوو نكسيا رو روش ميزارن
در مورد فروش و ضرر الان يه سيلو تميز مدل 81 داره 10.5 معامله ميشه....جالبه كه اين مدل ماشينو من يكسال پيش نيز همين قيمت گرفتم
در مورد رو دست موندن اصلا صحت نداره...سيلو اگه تميز باشه رو هوا ميزنند
ماشين فوق العاده راحتيه...اونائي كه سوار شده و داشتن حرف منو مي فهمند
قطعاتش به وفور در بازار پيدا ميشه و تا سال 93 شمسي تعهد فروش و پخش قطعه در ايران وجود داره و با توجه به توليد اين ماشين در هندوستان و كشورهاي همسايه ايران قطعات براحتي از آنها وارد ايران ميشه....قيمت قطعات در حالت عادي تنها 30 درصد از فيمت قطعات پرايد گرونتره !!! كه با توجه به كيفيت قطعات بهترين گزينه خريده.
اين ماشين يه ماشين با طراحي آمريكائي است و كاملا فوق العاده
در مورد شما دوست عزيز:
اگر سلو شما تميز و مدل جديد يعني 81 به بالا و كاركرد كم و كاملا از سالم بودنش مطمئن هستيد در خريدش شك نكنيد.
من هم پرشيا داشتم هم نكسيا(همون سيلو كه مونتاژ ازبك هستش):
پرشيا جلوبندي محكمتري داره، اتاقش كم صدا تره، و ترمزهاش هم بهتره.
سيلو فرمونش خيلي خيلي نرم تره، موتور استاندارد تري داره، خوشكلتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)