سلام دوست عزیز
ببینید TVBOX در واقع همون ماهواره خودمونه که شما بوسیله این دستگاه بدون نیاز به دیش و LNB و تنها با داشتن اینترنت پرسرعت (ADSL) میتونید تصاویر ماهواره ای رو با بهترین کیفیت تماشا کنید که مزایای این دستگاه اینه که پارازیت نداره کانال یابی بصورت خودکار انجام میده و خیلی کوچیک و جمع و جور هستش قابلیت دیگه ای که این دستگاه داره اینه که به عنوان مثال اگر شما یکی از این دستگاه داشته باشید و من در خارج از کشور هم یکی داشته باشم میتونیم با هم دیگه بصورت 24 ساعته رایگان صحبت و در برخی از مدل هاش تصویر همدیگر هم داشته باشیم البتهشما اگه فقط میخواید تصویر بگیرد میتونید نرم افزارشو از سایت سازندش که متاسفانه ف***تر هم هستش دریافت کنید فقط برای اینکه بتونی راحت تصاویر رو بدون بافرینگ دریافت کنی باید حداقل 2mb پهنای باند اینترنتتون باشه .
در مورد کارت های --- باید یگم که شما میتونی از قابلیت دانلود آفلاین استفاده کنی آموزشش تو توسط دوستان تو انجمن مربوطه قرار داده شده و همین طور میتونید از اینترنت ماهواره که متاسفانه اصلا به صرفه نیستش چون در حالت عادی شما فقط Recive دارید و Send ندارید که اگر بخواید اینکارو بکنبد نیاز به تجهیزات گرون قیمت دارید و همین طور غیر قانونی هستش .
خیلی ممنون که از بلاگ من دیدن کردید امیدوارم از محتوای سایت خوشتون اومده باشه .
اگر سوالی بود من در خدمتم در ضمن ببخشید اگر تو پست قبلی اینقدر با صراحت نظرمو بیان کردم
فعلا بای