تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: یک سوال در مورد tv box

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ببینید TVBOX در واقع همون ماهواره خودمونه که شما بوسیله این دستگاه بدون نیاز به دیش و LNB و تنها با داشتن اینترنت پرسرعت (ADSL) میتونید تصاویر ماهواره ای رو با بهترین کیفیت تماشا کنید که مزایای این دستگاه اینه که پارازیت نداره کانال یابی بصورت خودکار انجام میده و خیلی کوچیک و جمع و جور هستش قابلیت دیگه ای که این دستگاه داره اینه که به عنوان مثال اگر شما یکی از این دستگاه داشته باشید و من در خارج از کشور هم یکی داشته باشم میتونیم با هم دیگه بصورت 24 ساعته رایگان صحبت و در برخی از مدل هاش تصویر همدیگر هم داشته باشیم البتهشما اگه فقط میخواید تصویر بگیرد میتونید نرم افزارشو از سایت سازندش که متاسفانه ف***تر هم هستش دریافت کنید فقط برای اینکه بتونی راحت تصاویر رو بدون بافرینگ دریافت کنی باید حداقل 2mb پهنای باند اینترنتتون باشه .
    در مورد کارت های --- باید یگم که شما میتونی از قابلیت دانلود آفلاین استفاده کنی آموزشش تو توسط دوستان تو انجمن مربوطه قرار داده شده و همین طور میتونید از اینترنت ماهواره که متاسفانه اصلا به صرفه نیستش چون در حالت عادی شما فقط Recive دارید و Send ندارید که اگر بخواید اینکارو بکنبد نیاز به تجهیزات گرون قیمت دارید و همین طور غیر قانونی هستش .
    خیلی ممنون که از بلاگ من دیدن کردید امیدوارم از محتوای سایت خوشتون اومده باشه .
    اگر سوالی بود من در خدمتم در ضمن ببخشید اگر تو پست قبلی اینقدر با صراحت نظرمو بیان کردم
    فعلا بای
    سبلام دوست عزیز من
    واقعا از مطالب مفیدی که گذاشتید استفاده کردم. من این مطالب را نمی‌دانستم.
    با تشکر و بهترین آرزوها در جهت موفقیت روزافزون شما.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    قیمت این نوع tvboxها جقدر است؟
    Last edited by mrkarimi23; 22-10-2009 at 19:46. دليل: قیمت

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •