تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 69

نام تاپيک: راهنمايى:خريدبى نظير

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ببینین شما نمیتونین با ظاهر یک دستگاه بگید مدلش چی هست! وقتی اسمش دسکتاپ هست شما میگید لپتاب هست!!؟ جالبه!
    وقتی یک سیستم کامپیوتری از قطعات دسکتاپ استفاده میکنه شما میگید لپتابه!؟ بازم جالبه!
    دوست عزیز نمیدونم انگلیستون در چه حده ولی به اینا میگن Desktop Replacement به معنی جایگزین دسکتاپ نه دسکتاپ!!
    توی لپ تاپها معمولا لپ تاپهای بزرگ رو برای این هدف میسازن و به این دست لپ تاپها Desktop Replacement میگن میشه جابه جاش کرد و توی این اتاق و اون اتاق گذاشت وزنش هم خیلی زیاد نیست ۵-۶ کیلو یا کمی بیشتر ولی کلا واسه کول گرفتن و ازین اداره به اون اداره از این ور شهر به اون ور.... درست نشده
    مطمئن باشین لپ تاپ هست شرکت SAGER هم تخصصش توی ساخت همچین لپ تاپهای خفنی هست یعنی واسه Gamer ها لپ تاپ میسازه

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

A desktop replacement computer is a laptop that provides most of the capabilities of a desktop computer, with a similar level of performance. Desktop replacements are usually larger and heavier than standard laptops. They contain more powerful components and have a 15" or larger display. Because of their bulk, they are not as portable as other laptops and their operation time on batteries is typically shorter; instead, they are meant to be used as a more compact, easier to carry alternative to a desktop computer
    بهرحال اینم واسه اینکه بحثی در این زمینه نمونه گفتم نکته ای که اینجا بهش اشاره شده اینه که چون این لپ تاپها خیلی خفن اند پس باتری زیادی مصرف میکنن و در نتیجه خیلی نمیشه روی باتریشون حساب باز کرد و تقریبا دائم باید به برق وصل باشند در واقع مسئله باتری در اینا مهمتر از وزنش هست (وزنش رو حالا میشه یه کاریش کرد)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    به نظر من اگر کسی پولشو داره و دوست داره یه چیز بی نظیر بخره این عالیه شکلش هم عالیه

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

عزیز ببینید شما میگید جایگزین دسکتاپ! نه لپتاب! هر گردی که گردو نیست!

درضمن وقتی یک سیستم کامپیوتری چیپستی داره که از سازنده چیپ اونو تو رده دسکتاب قرار داره!
    Performance desktop chipsets

Intel® X58 Express Chipset
    Intel® X48 Express Chipset
    Intel® X38 Express Chipset
    Intel® 975X Express Chipset
    Intel® 955X Express Chipset

و سی پی یو که برای دسکتاپ ساخته شده استفاده شده! شما بازم میگید لپتاب هست!!!

می تونید بریید سایت اینتل و لیست رو ببینید! هم چیپ X58 و هم cpu کور ای 7 برای دسکتاپ هستند نه لپتاب!
    اسم خودشم که جایگزین دسکتاپ هست! شما بازم میگید این لپتاب هست!!؟

فکر کنم شما سر رنگ ماست هم بحث کنید!!!! کمی منطقی باشید!
    دوچرخه هم میتونه جایگزین خودرو بشه! ولی خودرو که نیست! هست؟

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

این Sager NP9280 قیمتشو فکر کنم زده 2400 دلار...

عزیز ببینید شما میگید جایگزین دسکتاپ! نه لپتاب! هر گردی که گردو نیست!

درضمن وقتی یک سیستم کامپیوتری چیپستی داره که از سازنده چیپ اونو تو رده دسکتاب قرار داره!
    Performance desktop chipsets

Intel® X58 Express Chipset
    Intel® X48 Express Chipset
    Intel® X38 Express Chipset
    Intel® 975X Express Chipset
    Intel® 955X Express Chipset

و سی پی یو که برای دسکتاپ ساخته شده استفاده شده! شما بازم میگید لپتاب هست!!!

می تونید بریید سایت اینتل و لیست رو ببینید! هم چیپ X58 و هم cpu کور ای 7 برای دسکتاپ هستند نه لپتاب!

فکر کنم شما سر رنگ ماست هم بحث کنید!!!! کمی منطقی باشید!
    دوچرخه هم میتونه جایگزین خودرو بشه! ولی خودرو که نیست! هست؟
    شما هم گیردادی ها!!!
    حق با سایر دوستانه...لپتاپ های جایگزین دسکتاپ لپتاپی هستند که به خاطر قابلیت های زیاد و ابعادشون و قدرتشون میتونند جای کامپیوتر دسکتاپ رو بگیرند.
    همین که شما داری میگی:
    داری اعتراف میکنی که لپ تاپ هستش!
    تو لینک خود شرکت سازنده هم برو بخون:
    کد:
    نوشته NP9280 Notebook
    Last edited by Diego; 22-09-2009 at 10:36.

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

به نظر من هم اگه از دبی یه Alienware بگیری بهتره
    مخصوصا M17x

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

این Sager NP9280 قیمتشو فکر کنم زده 2400 دلار...

شما هم گیردادی ها!!!
    حق با سایر دوستانه...لپتاپ های جایگزین دسکتاپ لپتاپی هستند که به خاطر قابلیت های زیاد و ابعادشون و قدرتشون میتونند جای کامپیوتر دسکتاپ رو بگیرند.
    همین که شما داری میگی:

داری اعتراف میکنی که لپ تاپ هستش!
    تو لینک خود شرکت سازنده هم برو بخون:
    کد:
    نوشته NP9280 Notebook
    من به سیستمی که از چیپست و cpu دسکتاپ استفاده میکنه نمیگم لپتاب! شمارو نمیدونم!!!؟

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

من به سیستمی که از چیپست و cpu دسکتاپ استفاده میکنه نمیگم لپتاب! شمارو نمیدونم!!!؟
    من به لپ تاپ desktop replacement میگم: لپ تاپ desktop replacement !!!!
    حالا اگه شما اطلاعات بیشتری دارید مطرح کنید تا من و بقیه دوستان استفاده کنیم.
    شما desktop replacement laptop رو معنی کن لطفا.
    شمارو نمیدونم!!!؟
    ضمناً پافشاری در یک قضیه ی اشتباه مخصوصا در مسائل علمی و طعنه زدن به بقیه در حالی که خودتون در حال اشتباه هستید باعث میشه که همه از شما متنفر بشند...

من و باقی دوستان بی صبرانه منتظر اطلاعات شما در این زمینه هستیم.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

من به لپ تاپ desktop replacement میگم: لپ تاپ desktop replacement !!!!
    حالا اگه شما اطلاعات بیشتری دارید مطرح کنید تا من و بقیه دوستان استفاده کنیم.
    شما desktop replacement laptop رو معنی کن لطفا.

ضمناً پافشاری در یک قضیه ی اشتباه مخصوصا در مسائل علمی و طعنه زدن به بقیه در حالی که خودتون در حال اشتباه هستید باعث میشه که همه از شما متنفر بشند...

من و باقی دوستان بی صبرانه منتظر اطلاعات شما در این زمینه هستیم.
    من حرفمو گفتم!

به سیستم کامپیوتری که از چیپست و cpu سری دسکتاپ استفاده میکنه من میگم کمپیوتر دسکتاپ! حالا ممکنه کمی فشرده ساخته شده باشه! ولی من بخاطر ظاهرش نمیگم لپتابه!

شما به اردی میگید پژو هست یا پیکان؟ من چون موتورش پیکان هست میگم پیکانه! خوب بعضیها هم ممکنه بخاطر ظاهرش بگن پژو هست! ولی من میگم پیکان هست!

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

من حرفمو گفتم!

به سیستم کامپیوتری که از چیپست و cpu سری دسکتاپ استفاده میکنه من میگم کمپیوتر دسکتاپ! حالا ممکنه کمی فشرده ساخته شده باشه! ولی من بخاطر ظاهرش نمیگم لپتابه!

شما به اردی میگید پژو هست یا پیکان؟ من چون موتورش پیکان هست میگم پیکانه! خوب بعضیها هم ممکنه بخاطر ظاهرش بگن پژو هست! ولی من میگم پیکان هست!
    شما اگه رو پژو موتور وانت بذاری بعد اسم ماشینت رو میذاری وانت؟ باهاش بار جا به جا میکنی اونوقت؟
    البته حرف های من بی فایده است.چون شما اصرار واقعا عجیبی در این که لپ تاپ رو دسکتاپ معرفی کنید دارید...

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

البته حرف های من بی فایده است.چون شما اصرار واقعا عجیبی در این که لپ تاپ رو دسکتاپ معرفی کنید دارید...
    من هم نظر کاملا مشابه ای نصبت به شما دارم!(البته برعکس)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •