من نگفتم که شما فلاپی درایو داری یا نه
مسئله این هست که شما باید درایو A رو از داخل setup حذف یا disable کنید چون این درایو وجود داره
من نگفتم که شما فلاپی درایو داری یا نه
مسئله این هست که شما باید درایو A رو از داخل setup حذف یا disable کنید چون این درایو وجود داره
دوست عزیز
شما با یه DVD دیگه تست کردی ؟ یا فقط همونه و هر بار با همون تست می کنی؟؟
اگه منظورتون از dvd همون dvdr بله هم با این جدیده و هم با دومدل قبلی مشکل داشتم-اگه هم منظورتون خود دیسک ویندوزه بله هم با این نسخه آخر ویندوز 7 و هم با نسخه بتا ویندوز 7 و هم با نسخه 1 و 2 ویندوز ویستا همین طور بوده.
مسئله اینه که من تمام قطعاتم هر چند مدت عوض شده و با همه مدله کار کردم. ولی هیچکدوم...
راستی هم dvd-r و هم dvd-rw ا کایل ساتا وصله هم دو تا هارده با کابل ساتا وصله اون موردی رو هم که در مورد فلاپی گفتید چشم بعد از ظهر تست می کنم جواب میدم بهتون.
سلام من این مورد فلاپی رو هم تست کردم ولی جوابی نگرفتم یه موضوعی رو هم بگم شاید کمک کنه من اکثر مواقع که سیستمم بوت می شه بالا میاد قبل از اینکه صفحه ویندوز بالا بیاد dvd rw خودش خود به خود شروع به چرخش سی دی داخل درایو می کنه نمی دونم دلیلش چیه گفتم شاید ربط داشته باشه گفتم.
فقط تورو خدا باز نگید از dvd rw سیستممه که تا حالا چند باریه عوضش کردم.
شاید اشکال از مادر بوردتونه اونو عوض کردین؟
اگه ماذدربورد خراب باشه نمیتونه به همه ی قطعات درست برسه
BIOS تون هم اپگرید یا دانگرید کنید و تست کنید
من رو سه مدل مادربرد تست کردم همینه:
asus maximus 2 formulla
giga uds3r p45
asus striker exterem
منم این مشکل رو دارم هر قسمت 4 5 دقیقه طول میکشه تا مرحله نصب هم میره ولی اونجاییکه در حال نصبه و دونه دونه تیک میزنه بعد از مرحله دوم در مرحله سوم یک دفعه سیستم هنگ میکنه و موس از کار میافته بعدشم...
مادربوردم یکمی قدیمیه گفتم شاید بخاطر سرعت مادر بورد باشه رفتم توی setup و اون رو روی top performance تنظیم کردم
ولی ایندفعه حدود یک ربع نشستم اولین مرحله رو هم رد نکرد چه برسه به setup
ممکنه از برق پاور باشه آیا؟؟؟؟؟!!!!!
این مورد با سیستمای اینتل اینجوریه ! منم با 5-6 تا سیستم تست کردم همین مقدار طول میکشه ! ولی با یه سیستم نسبتا ضعیف AMD شایدذ باورتون نشه ولی کله ویندوز ریختن 20 دقیقه هم نمیکشه ! اون قسمتایی که برای انتخاب درایوره و کند میره برای AMD دقیقا شاید 2-3 ثانیه طول بکشه !
سیستمایی که تست کردم :
AMD :
CPU AMD X2 5000
RAM : 2 * 1 GI 800
INTEL1 :
CPU : E5300
RAM : 2 * 1 GIG 800
INTEL2 :
SCPU : E7300
RAM : 2 * 1 GIG 800
INTEL3 :
CPU : E6550
RAM : 2 * 2 GIG 800
INTEL4 :
CPU : 3.2 FULL
RAM : 2 * 512
همه این سیستمای اینتلی که گفتم هم از اون سیستم AMD قوی ترن بغیر از سیستم اینتل 4 !
حالا نمیدونم مشکل دقیقا از اینه یا نه !! ولی همه اینتل ها نزدیک به 1 ساعت طول می کشید !
بایوس ببم جان آپدیت کن میگی نه نگاه کن!
ولی اینجوری که شما میگه احتمال زیاد از نسخه دی وی دی باید باشه
چون من رو سیستم 4 شما با چیپ مادربرد 945 پی نصب کردم البته از روی فلش مموری 14 دقیقه شد!
شما باید نوع ملدربرد رو بگب و ورژن بایوسش رو
اینقدر هم به amd بد نگو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)