اگه اورکلاکر خوبی هستید و میتونید به راحتی کارتتون رو تا اون فرکانس برسونید بهتره همون معمولی بگیریددرود . .
به نظرتون منطقیه که بابت اور کلاکش پول بدم در حالی که خودم می تونم اورش کنم ؟
با سپاس
از برند Gainward حدود 225 و Zotac حدود 230-235
اگه اورکلاکر خوبی هستید و میتونید به راحتی کارتتون رو تا اون فرکانس برسونید بهتره همون معمولی بگیریددرود . .
به نظرتون منطقیه که بابت اور کلاکش پول بدم در حالی که خودم می تونم اورش کنم ؟
با سپاس
از برند Gainward حدود 225 و Zotac حدود 230-235
درود . .
با مشورت هایی که گرفتم تصمیم گرفنم یه کارت گرافیک خوب بگیرم . . چون ظاهرا تا دایرکت یازدهی ها بیاد و جا بیافته و قیمتش نرمال بشه و . . خیلی طول می کشه !
این 4890 های hd ساخت amd هستند ؟ و در مجموع ازشون یه مقدار اطلاعات می خوام و برند خوبش رو بهم معرفی کنید . . همینطور آیا خریدش به صرفه است . . ؟
با سپاس
ساخت شرکت ati هست که زیر مجموعه amd محسوب میشه و کارت گرافیک خوبیه .از نظر یرند هم xfx و gigabyte و sapphire و ....
ارزش خرید داره ولی به جاش هم میتونی gtx275 بگیری که کمی از 4890 بهتره
از دوستان کسی قیمت برندهای بدرد بخور 4890 رو داره ؟ اگه قیمت های 275 رو هم بفرمایید ممنون میشم . . اینطوری بهتر میشه فهمین کدوم خریدش به صرفه تره . . !
با سپاس
سلام . کارت سافایر با این برند و با خنک کننده ی مرجع ، حدود 310000 تومان و کارت vaporx که دارای خنک کننده ی بهتر و اورکلاک شده هست به قیمت حدود 330000 تومان به فروش می رسه! دیگه از سافایر به درد بخور تر نداریم!
کشیک شب p30world!![]()
درود . .
با خنک کننده ی آبیشم هست . . ؟
یا باید بگیرم خودم آبیش کنم . . ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد این افزایش قیمت vaporx فقط به خاطر اورکلاکشه . . ؟ و بدون در نظر گرفتن اون کدومشون رو بگیرم به نظرتون ؟
با سپاس
vaporx یک مدل خاص هست که 2 گیگ حافظه ی gddr5 داره و تمام 4 درگاه dvi , hdmi , display-port, rgb رو داره و دارای یک خنک کندده ی بسیار نیرومند هست و فکر کنم که قیکتش هم بیتر باشه!!البته من همون مدل مرجع رو توصیه می کنم چون کارایی و خنک کنندگی اون هم فوق العاده هست!
باید خنک کننده ی آبی جدا بگیرید ، اون کارت برای کسایی هست که می خوان از خنک کننده ی آبی استفاده کنند و سد آبی به صورت استانادارد روی برد موجود هست!
می دونی . . انسان گیج می شود !
اگه اون کارت امکاناتش بهتره و فقط 20 تومن فرق داره چرا خرید اون یکیش بهتره ؟
منم می خوام از خنک کننده ی آبی برای سی پی یو و مادر برد و . . استفاده کنم . . خواستم ببینم اگه همین فن معمولی داراش رو بگیرم بعدا قابلیت نسب خنک کننده ی آبی روشون هست و قطعش پیدا میشه ؟ یا باید از همون اول همون مجهز به خنک کننده ی آبشو بگیرم !
بعدم اون پاور کولینگ مال ایسیوزه . . نظرتون راجع به این برند چیه ؟
با سپاس ( خواشا راهنمایی های دقیق حرفه ای بکنید که زود می خوام برم خریدامو بکنم دیگه )
آخه مشکل این جاست که فکر می کنم اختلاف بیش از 20 تومان باشه!!![]()
برای خنک کننده ی آبی هم ، اگه از اول می خواین تهیه اش کنید ، مدلی که برای این نوع خنک کننده هست رو بگیرین بهتره البته بار هم مشکلات خودش رو داره ولی اگه یک مدل معمولی بگیرید هم می تونید گیت های خنک کننده ی آبی و سد آبی رو به صورت جدا تهیه کنید.
در ضمن اگه می خواین با خنک کننده ی نیرومند اورکلاک کنید ، پیشنهاد من 275gtx هست که تو اورکلاک واقعأ بهتره و کاراییش هم خیلی بالا می ره!
آفرین....تشکر چیز واقعا خوبیه![]()
![]()
Last edited by !@#$%^&*(); 09-09-2009 at 21:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)