منظورت از کنترل ها دقیقا چیه ؟
منظورت از کنترل ها دقیقا چیه ؟
منظورم کنترل تلویزیون دیگه. همون که از راه دور صدا رو کم و زیاد میکنهمنظورت از کنترل ها دقیقا چیه ؟![]()
دوست عزیز توی این تاپیک از بین دوستان من میدونم که جناب Real man پنل G10 رو داره از ایشون سوال کنی میتونه راهنماییتون کنه.
نه مشکلی نداره . کاملا user friendly ه !
user friend واسه وقتی میگن که کارکردن با منوهای دستگاه بخوان بدونن چه جوریاس.نه مشکلی نداره . کاملا user friendly ه !
این منظورش این بود که مثل سامسونگ موقع کار کردن بعضی وقتا قطع و وسلی پیدا میکنه.
آها از اون لحاظ . نه مشکلی نداره
شما مگه داری؟ به نظرت چه جوریه؟
آها از اون لحاظ . نه مشکلی نداره
بله / همون که قبلا گفتم . از لحاظ کیفیت رنگ ، توانایی نمایش رنگ مشکی و ... فوق العادست ولی مسئله upscaling رو مخصوصا با کانال های ایران رو نمیشه فراموش کرد . باید حداقل 4 متر از تلویزیون فاصله گرفت تا تصویر رو grainy نبینی
مطمئنی مشکل از آنتن نیسیت آخه من تو جمهوری روش شبکه شیشو دیدم خیلی خوب بود از 70 سانتی یه ذره نویز داشت که کلا شبکه های ایران اینطوریه رو تلویزیون لامپ تصویریم من شبکه تلویزیون ایرانو با نویز میگیرم هر چی تلویزیون گنده تر باشه نویزا بیشتر میشه
در مورد Upscaler پنل هم من خودم تست دقیق انجام ندادم ولی شنیدم که تو رزولوشن 480i زیاد جالب نیست البته تو بقیه رزولوشن ها خوب عمل میکنه به طور کلی بخشی از کیفیت سیگنالهای SD مربوط میشه به Upscaler پنل بقیه قسمتها به عملکرد کلی پنل تو پردازش رنگ و هندل کردن حرکات و ... مربوط میشه بنابراین شاید فقط 20 در صد کیفیت تصاویر SD رو بشه وابسته به Upscaler پنل دونست که در همون 20 در صد هم این پنل خوب عمل کرده و در حد متوسط و خوب بوده.
مشکل نویز و برفک هم به گفته این دوستمون توی همه شبکه های ایرانی وجود داره که قابل رفع کردن هم نیست فقط میشه کمترش کرد که اونم با یه آنتن قوی و بوستر تقویت کننده سیگنال و سیم کشی صحیح میشه انجام داد و ربطی به Upscaler فکر نمیکنم داشته باشه هر چند که به طور کلی یک مقدار نویز طبیعی به نظر میرسه به خصوص وقتی کیفیت پنل بالا باشه این مشکلات بیشتر به چشم میاد چون تصاویر تمیز تر و شارپتر هستن.
من خودم هم برنامه های شبکه تلویزیون ایران رو روی این پنل دیدم و به این دوستی که مشکل دونه دونه شدن تصویر که تا فاصله چهار متری دیده میشه رو داره توصیه میکنم حتما به موارد دیگه مثل آنتن و سیم کشی و ... توجه کنه.
در مورد عملکرد Upscaler پنل روی فیلمها هم میشه با خرید یه دی وی دی پلیر که تو این ضمینه قوی عمل کنه مشکل Upscaler با فیلمهایی که رزولوشن 480i دارن حل کرد البته Upscaler این پنل وقتی با یه پنلی مثل پایونیر Kuro مقایسه بشه که کیفیت فیلم DVD های معمولی رو مثل فیلمهای HD میکنه ضعیف به نظر میرسه ولی با توجه به قیمتش و مقایسش با پنلهای هم قیمتش اصلا بد نیست و در بعضی مواقع عالی هست و اینکه دوستان توقع داشته باشن پاناسونیک از چیپستهای گرون قیمت برای پنلی با این قیمت استفاده کنه کمی دور از ذهن به نظر میرسه.
Last edited by *Alucard*; 31-08-2009 at 13:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)