این رو یادتون رفت مدلش رو بنویسید
کارت صوت حداکثر خروجی خودش رو زمانی عرضه میکنه که اسپیکر یا هدفون توانایی این کار رو داشته باشه
اسپیکر یا هدفون هم وقتی حداکثر کیفیت رو داره که کارت صوت خوبی کنارش باشه.
نه من منظورم این بود که Edifier R451 و Sennheiser HD 485 و Creative Aurvana DJ کارت صوتی هم رده با این سه تا قیمتش چنده ؟ یعنی مثلا تایر 500 هزار تومنی برا 206 , تایر 7 ملیونی برا BMW مثلا
.gif)
(قضیه ی همه چیمون به همه چیمون باید بیاد) تونستم منظورم رو برسونم؟ یعنی هم رده ی این سه تا چی هست کلا؟ نه کارت صوتی مقابل اون سه تا کم بیاره , نه اون سه تا مقابل کارت صوتی کم بیاره
شما هدفون رو برای چه منظوری نیاز دارید ؟
موسیقی ؟ فیلم ؟ بازی؟ و...؟
80% موسیقی
%20 فیلم
شرایطمم اینا بود:
1- Closed باشه ( فول سایز )
2- برا موسیقی گوش دادن عالی جواب بده (استدیو و اینا نه هااا برا تفریح و لذت از موسیقی )
3- قیمتش دور و ور 80 تومن باشه ( از 100 تومن بیشتر نشه)
که اونطوری که دوستان توو این فروم بهم پیشنهاد دادن آخرش رسیدم به Sennheiser HD 485 و Creative Aurvana DJ که هر دوشون از محدوده ی قیمت تایین شده ی من بالاترن البته
.gif)
(485 رو نمایندگی گفت بهم 115 تومن , Aurvana DJ رو هم نمیدونم چنده ولی یه سایت زده بود 87 تومن که سایت ه کلا مرحوم شده گویا نه به ایمیل جواب میدن نه به شماره تلفن ی که گذاشتن رو سایت (ایرانسل) ! ) حالا هم اگه Aurvana DJ رو 85 تومن بدونم جایی میدن اون رو میگیرم فک کنم ! ولی هنوز هیچکدوم رو نخریدم !
پ.ن : توو پروفایل شما هم پیام دادم و گفتم اگه میشه لطف کنید بیاید فلان تاپیک نظرتون رو بهم بگید در مورد هدفونی که می خوام بخرم و خوشحال میشم از مشاورتون و اینا , که شما نیومدید
.gif)
ولی بابت کمک هایی که در مورد کارت صوتی میکنید یه دنیا ممنون
حسین عزیز از شما هم ممنونم
ویرایش :
الان دیدم HD 485 رو Amazon.com داره میده 70 هزار تومن , یه سایت هم هست میشه با استفاده از اون این رو خرید از Amazon , اونم 17 تومن میگیره واس این کار , میشه 87 تومن !! نمایندگیش توو ایران بهم گفت " 130 تومن ولی شما بیا واست 10% هم تخفیف میدیم " یعنی 117 تومن !!! اینو بخرم از همین Amazon میخرم ! این نمیاندگی فروش ه یا راهزن سر گردنه ؟!!!!!! واااا