تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: مشکل با پورت های Edifier R451

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

همه ی این کارت ها که حداکثر 4 تا خروجی داشتن که که یکیش مال میکروفون هستش که میمونه 3 تا خروجی برا TRS ! آخه ویومن عزیز شما توو پست اولتون بهم گفتید

شما باید برای هر ورودی RCA یک جک و یک تبدیل تهیه کنید
    منم فکر کردم کارت صوتی هست که 6 تا خروجی داشته باشه که بشه هر کدوم از این RCA ها که عکسش رو بالا گذاشتم رو تبدیل کنم به یه TRS و وصل کنم به کارت صوتی ! پس حداکثر خروجی روی کارت های صوتی 3 تا هستش برا TRS آره؟ پس هر دو تا RCA رو باید تبدیل کنم به یه TRS ؟
    این رو یادتون رفت مدلش رو بنویسید

کارت صوت حداکثر خروجی خودش رو زمانی عرضه میکنه که اسپیکر یا هدفون توانایی این کار رو داشته باشه
    اسپیکر یا هدفون هم وقتی حداکثر کیفیت رو داره که کارت صوت خوبی کنارش باشه.
    نه من منظورم این بود که Edifier R451 و Sennheiser HD 485 و Creative Aurvana DJ کارت صوتی هم رده با این سه تا قیمتش چنده ؟ یعنی مثلا تایر 500 هزار تومنی برا 206 , تایر 7 ملیونی برا BMW مثلا (قضیه ی همه چیمون به همه چیمون باید بیاد) تونستم منظورم رو برسونم؟ یعنی هم رده ی این سه تا چی هست کلا؟ نه کارت صوتی مقابل اون سه تا کم بیاره , نه اون سه تا مقابل کارت صوتی کم بیاره

شما هدفون رو برای چه منظوری نیاز دارید ؟
    موسیقی ؟ فیلم ؟ بازی؟ و...؟
    80% موسیقی

%20 فیلم

شرایطمم اینا بود:

1- Closed باشه ( فول سایز )

2- برا موسیقی گوش دادن عالی جواب بده (استدیو و اینا نه هااا برا تفریح و لذت از موسیقی )

3- قیمتش دور و ور 80 تومن باشه ( از 100 تومن بیشتر نشه)

که اونطوری که دوستان توو این فروم بهم پیشنهاد دادن آخرش رسیدم به Sennheiser HD 485 و Creative Aurvana DJ که هر دوشون از محدوده ی قیمت تایین شده ی من بالاترن البته (485 رو نمایندگی گفت بهم 115 تومن , Aurvana DJ رو هم نمیدونم چنده ولی یه سایت زده بود 87 تومن که سایت ه کلا مرحوم شده گویا نه به ایمیل جواب میدن نه به شماره تلفن ی که گذاشتن رو سایت (ایرانسل) ! ) حالا هم اگه Aurvana DJ رو 85 تومن بدونم جایی میدن اون رو میگیرم فک کنم ! ولی هنوز هیچکدوم رو نخریدم !

پ.ن : توو پروفایل شما هم پیام دادم و گفتم اگه میشه لطف کنید بیاید فلان تاپیک نظرتون رو بهم بگید در مورد هدفونی که می خوام بخرم و خوشحال میشم از مشاورتون و اینا , که شما نیومدید ولی بابت کمک هایی که در مورد کارت صوتی میکنید یه دنیا ممنون

hossein_operator
    حسین عزیز از شما هم ممنونم

ویرایش :

الان دیدم HD 485 رو Amazon.com داره میده 70 هزار تومن , یه سایت هم هست میشه با استفاده از اون این رو خرید از Amazon , اونم 17 تومن میگیره واس این کار , میشه 87 تومن !! نمایندگیش توو ایران بهم گفت " 130 تومن ولی شما بیا واست 10% هم تخفیف میدیم " یعنی 117 تومن !!! اینو بخرم از همین Amazon میخرم ! این نمیاندگی فروش ه یا راهزن سر گردنه ؟!!!!!! واااا

Last edited by Atropates; 01-09-2009 at 10:00.

2. این کاربر از Atropates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

همه ی این کارت ها که حداکثر 4 تا خروجی داشتن که که یکیش مال میکروفون هستش که میمونه 3 تا خروجی برا TRS ! آخه ویومن عزیز شما توو پست اولتون بهم گفتید

منم فکر کردم کارت صوتی هست که 6 تا خروجی داشته باشه که بشه هر کدوم از این RCA ها که عکسش رو بالا گذاشتم رو تبدیل کنم به یه TRS و وصل کنم به کارت صوتی ! پس حداکثر خروجی روی کارت های صوتی 3 تا هستش برا TRS آره؟ پس هر دو تا RCA رو باید تبدیل کنم به یه TRS ؟
    این رو یادتون رفت مدلش رو بنویسید

نه من منظورم این بود که Edifier R451 و Sennheiser HD 485 و Creative Aurvana DJ کارت صوتی هم رده با این سه تا قیمتش چنده ؟ یعنی مثلا تایر 500 هزار تومنی برا 206 , تایر 7 ملیونی برا BMW مثلا (قضیه ی همه چیمون به همه چیمون باید بیاد) تونستم منظورم رو برسونم؟ یعنی هم رده ی این سه تا چی هست کلا؟ نه کارت صوتی مقابل اون سه تا کم بیاره , نه اون سه تا مقابل کارت صوتی کم بیاره

80% موسیقی

%20 فیلم

شرایطمم اینا بود:

1- Closed باشه ( فول سایز )

2- برا موسیقی گوش دادن عالی جواب بده (استدیو و اینا نه هااا برا تفریح و لذت از موسیقی )

3- قیمتش دور و ور 80 تومن باشه ( از 100 تومن بیشتر نشه)

که اونطوری که دوستان توو این فروم بهم پیشنهاد دادن آخرش رسیدم به Sennheiser HD 485 و Creative Aurvana DJ که هر دوشون از محدوده ی قیمت تایین شده ی من بالاترن البته (485 رو نمایندگی گفت بهم 115 تومن , Aurvana DJ رو هم نمیدونم چنده ولی یه سایت زده بود 87 تومن که سایت ه کلا مرحوم شده گویا نه به ایمیل جواب میدن نه به شماره تلفن ی که گذاشتن رو سایت (ایرانسل) ! ) حالا هم اگه Aurvana DJ رو 85 تومن بدونم جایی میدن اون رو میگیرم فک کنم ! ولی هنوز هیچکدوم رو نخریدم !

پ.ن : توو پروفایل شما هم پیام دادم و گفتم اگه میشه لطف کنید بیاید فلان تاپیک نظرتون رو بهم بگید در مورد هدفونی که می خوام بخرم و خوشحال میشم از مشاورتون و اینا , که شما نیومدید ولی بابت کمک هایی که در مورد کارت صوتی میکنید یه دنیا ممنون

حسین عزیز از شما هم ممنونم

ویرایش :

الان دیدم HD 485 رو Amazon.com داره میده 70 هزار تومن , یه سایت هم هست میشه با استفاده از اون این رو خرید از Amazon , اونم 17 تومن میگیره واس این کار , میشه 87 تومن !! نمایندگیش توو ایران بهم گفت " 130 تومن ولی شما بیا واست 10% هم تخفیف میدیم " یعنی 117 تومن !!! اینو بخرم از همین Amazon میخرم ! این نمیاندگی فروش ه یا راهزن سر گردنه ؟!!!!!! واااا

دوست عزیز

مدل های کامل کارت های صوت کریتیو رو میتویند در این لینک مشاهده کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیشنهاد اکید میکنم که از سری X-FI مدل مناسب رو انتخاب کنید.

اما برای اتصالات

اسپیکر شما 6 ورودی RCA به این شکل داره

شما به یک کارت صوت ، حداقل با 4 خروجی نیاز دارید.

باید 2 کابل تبدیل TRS to RCA به این شکل (1 به 2)

و 2 کابل به همین شکل (1 به 1) ، یعنی TRS to RCA تک به تک تهیه کنید.

یکی از RCA های جفتی رو به L و R وصل کنید.(مربوط به کانال های Front چپ و راست)

RCA جفتی دیگر رو به SL و SR وصل کنید (مربوط به کانال های ساراند یا Rear چپ و راست)

یکی از تبدیل های تکی رو به SW وصل کنید (مربوط به ساب ووفر)

و تبدیل تکی باقی مونده رو به C وصل کنید (مربوط به کانال Center ) تک اسپیکری که روبروی شما قرار میگیره.

در قرار گیری Right و Left دقت داشته باشید.

سوکت های TRS این تبدیل ها رو سر جمع 4 تا میشه رو به کارت صورت وصل کنید.
    بعد در نرم افزار کارت صوت وظیفه ی هرکدام رو به راحتی تعین کنید تا بهترین تفکیک رو داشته باشید و صدا رو با چشماتون ببینید

من برای موسیقی هدفون های بدون افکت رو پیشنهاد میکنم اما چون دوست دارید از صدا به بهترین وجه لذت ببرید پیشنهاد میکنم هدفون کریتیو رو تهیه کنید.
    در کیفیت سنهایزر هیچ شکی نیست اما تکنولوژی X-Fi که روی کارت های صوت کریتیو وجود داره با هدفون ها و اسپیکر های خودش خوب جواب میده و صدای 3 بعدی و ساراند بی نظیری ایجاد میکنه

سری آروانا زیر 100 هزار تومان قیمت داره و کیفیت بسیار عالی داره
    در مورد هماهنگی کارت صوت و هدفون اسپیکر هم نگران نباشید ، تقریبا مشابه هستند و با هم کنار میان

اون تاپیک رو هم سر زدم اما هرچی گشتم ندیدم که کسی چیزی ازم پرسیده باشه

موفق باشید

4. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مدل های کامل کارت های صوت کریتیو رو میتویند در این لینک مشاهده کنید

پیشنهاد اکید میکنم که از سری X-FI مدل مناسب رو انتخاب کنید.
    مرسی دوست عزیز لینک رو دیدم , و در مجموع تصمیم گرفتم این رو بخرم:
    Creative X-Fi Surround 5.1 External USB Sound Card

همونطور که خودتون هم فرمودید خروجی های خیلی خوبی هم داره ! (در ضمن امکان وصل بودن همزمان اسپیکر و هدفون - دیگه لازم نیست آدم هی بره پشت کیس)

اسپیکر شما 6 ورودی RCA به این شکل داره

شما به یک کارت صوت ، حداقل با 4 خروجی نیاز دارید.

باید 2 کابل تبدیل TRS to RCA به این شکل (1 به 2)

و 2 کابل به همین شکل (1 به 1) ، یعنی TRS to RCA تک به تک تهیه کنید.

یکی از RCA های جفتی رو به L و R وصل کنید.(مربوط به کانال های Front چپ و راست)

RCA جفتی دیگر رو به SL و SR وصل کنید (مربوط به کانال های ساراند یا Rear چپ و راست)

یکی از تبدیل های تکی رو به SW وصل کنید (مربوط به ساب ووفر)

و تبدیل تکی باقی مونده رو به C وصل کنید (مربوط به کانال Center ) تک اسپیکری که روبروی شما قرار میگیره.

در قرار گیری Right و Left دقت داشته باشید.

سوکت های TRS این تبدیل ها رو سر جمع 4 تا میشه رو به کارت صورت وصل کنید.
    بعد در نرم افزار کارت صوت وظیفه ی هرکدام رو به راحتی تعین کنید تا بهترین تفکیک رو داشته باشید و صدا رو با چشماتون ببینید
    توضیحاتتون درسته توو کارت صوتی بالا یه ذره فرق میکنه ولی کلیاتش همونه و خیلی به درد بخور هستن , ممنون

من برای موسیقی هدفون های بدون افکت رو پیشنهاد میکنم اما چون دوست دارید از صدا به بهترین وجه لذت ببرید پیشنهاد میکنم هدفون کریتیو رو تهیه کنید.
    در کیفیت سنهایزر هیچ شکی نیست اما تکنولوژی X-Fi که روی کارت های صوت کریتیو وجود داره با هدفون ها و اسپیکر های خودش خوب جواب میده و صدای 3 بعدی و ساراند بی نظیری ایجاد میکنه

سری آروانا زیر 100 هزار تومان قیمت داره و کیفیت بسیار عالی داره
    ویومن عزیز شما تلفنی چیزی از نمایندگی کریتیو در ایران دارید؟ یا جایی رو میتونید معرفی کنید توو تهران که این Aurvana DJ رو اونجا به کمترین قیمت ممکن بخرم؟ یا باید برم همون بازار رضا ؟ بعد اینجور چیزا که تقلبی مقلبی ندارن؟

اون تاپیک رو هم سر زدم اما هرچی گشتم ندیدم که کسی چیزی ازم پرسیده باشه
    من منظورم این تاپیک بود:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پست 408

توو این تاپیک درخواستم رو گفتم بعد اومدم توو پروفایلتون بهتون اطلاع دادم و لینک تاپیک رو هم گذاشتم .

حالا ولش کنید , همینجا نظرتون رو بلاخره گفتید , مهم همین بود

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

مرسی دوست عزیز لینک رو دیدم , و در مجموع تصمیم گرفتم این رو بخرم:
    Creative X-Fi Surround 5.1 External USB Sound Card

همونطور که خودتون هم فرمودید خروجی های خیلی خوبی هم داره ! (در ضمن امکان وصل بودن همزمان اسپیکر و هدفون - دیگه لازم نیست آدم هی بره پشت کیس)

توضیحاتتون درسته توو کارت صوتی بالا یه ذره فرق میکنه ولی کلیاتش همونه و خیلی به درد بخور هستن , ممنون

ویومن عزیز شما تلفنی چیزی از نمایندگی کریتیو در ایران دارید؟ یا جایی رو میتونید معرفی کنید توو تهران که این Aurvana DJ رو اونجا به کمترین قیمت ممکن بخرم؟ یا باید برم همون بازار رضا ؟ بعد اینجور چیزا که تقلبی مقلبی ندارن؟

من منظورم این تاپیک بود:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پست 408

توو این تاپیک درخواستم رو گفتم بعد اومدم توو پروفایلتون بهتون اطلاع دادم و لینک تاپیک رو هم گذاشتم .

حالا ولش کنید , همینجا نظرتون رو بلاخره گفتید , مهم همین بود
    دوست عزیز

این کارت اکسترنال USB هم خروجی خوبی داره و هم Review های خوبی ازش وجود داره.
    فقط به این نکته توجه داشته باشید این کارت مناسب پخش صداست و ورودی پرقدرتی نداره.

باز هم اگر بد گیر اومد در مورد PCI ها هم شکی نداشته باشید ، کیفیت بسیار مطلوبی دارند.

متاسفانه من اطلاعی از نمایندگی های کریتیو ندارم ، اما فکر میکنم اگر سری به مجتمع پایتخت بزنید دست خالی برنمیگردید ، البته شاید به بهترین قیمت نتونید خرید کنید.

من تا به حال نشنیدم که Creative تقلبی داشته باشه

7. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فقط به این نکته توجه داشته باشید این کارت مناسب پخش صداست و ورودی پرقدرتی نداره.
    یعنی چی ورودی پرقدرتی نداره؟ یعنی Line In اش ضعیفه مثلا؟!!! درست متوجه نشدم چی رو اشاره کردید ! اگه line in رو میگید ( که به احتمال زیاد حالا از شانس من اون منظورتون نیست D: ) من استفاده ام در حال حاضر از Line In در حد TV Card و ایناست و در آینده ی نزدیک یه --- درست حسابی می خوام بخرم (SkyStar HD2) واس همین نگران شدم نکنه رو کیفیت ظبط صدا از --- خیلی تاثیر داشته باشه ! (--- هم مثل TV Card برا صدا باید با یه کابل به کارت صوتی وصل بشه دیگه آره؟ اینم نمیدونم چون تاحالا از ----- استفاده میکردم --- تا حالا نداشتم)

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

یعنی چی ورودی پرقدرتی نداره؟ یعنی Line In اش ضعیفه مثلا؟!!! درست متوجه نشدم چی رو اشاره کردید ! اگه line in رو میگید ( که به احتمال زیاد حالا از شانس من اون منظورتون نیست D: ) من استفاده ام در حال حاضر از Line In در حد TV Card و ایناست و در آینده ی نزدیک یه --- درست حسابی می خوام بخرم (SkyStar HD2) واس همین نگران شدم نکنه رو کیفیت ظبط صدا از --- خیلی تاثیر داشته باشه ! (--- هم مثل TV Card برا صدا باید با یه کابل به کارت صوتی وصل بشه دیگه آره؟ اینم نمیدونم چون تاحالا از ----- استفاده میکردم --- تا حالا نداشتم)
    دوست عزیز

کارت های صوت حرفه ای USB دو نوع هستند.

یک سری مناسب برای پخش صدا هستند که بیشتر کاربرد های خانگی دارند.
    مثل این مدل

این دستگاه ها قدرت پخش بسیار مناسبی دارند اما برای رکورد های حرفه ای مناسب نیستند.
    البته به این نکته توجه داشته باشید که ورودی این کارت به مراتب پر قدرت تر از چیپ صوتی مادربورد هستش.

نوع دوم کارت های صوت که مخصوص استدیو های خانگی و حرفه ای هستند ، تخصص و تمرکز روی رکورد صدا دارند و از تکنولوژی های پخش چندانی پشتیبانی نمیکنند.
    مثل این مدل(از صدها مدل و برند موجود...)

این دستگاه ها قدرت پخش خیلی خوبی دارند اما در کنار اون ورودی های منعطف و پرقدرتی هم دارند.
    قمیت این دستگاه ها بالاست و از لحاظ فنی هم به کار شما نمیاد.

مدلی که انتخاب کردید دستگاه بسیار خوبیه

موفق باشید

10. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    من دنبال Creative X-Fi Surround 5.1 External USB Sound Card دست دوم میگردم .
    هر کس برای فروش داره به من خبر بده (هر چند تا باشه میخوام)

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •