خیر دوست عزیز شتاب جی ال ایکس 8/11 ثانیه و سمند ال ایکس 9/11 ثانیه هستش
منم 100% سمند رو ترجیح میدم شک نکن![]()
خیر دوست عزیز شتاب جی ال ایکس 8/11 ثانیه و سمند ال ایکس 9/11 ثانیه هستش
منم 100% سمند رو ترجیح میدم شک نکن![]()
اگه به من باشه لوگان
ما هم سمند lx داريم هم لوگان راحتي كه لوگان داره به نظر من هيچ ماشيني تو اون رنج نداره...
نخیر
شتاب این 2 ماشین تفاوت های بیشتری با هم داره(حداقل 1 ثانیه)
دلیلشم سنگینی سمند هست(100 کیلو بیشتر) و سایز رینگش که 15 هست و 405 سایزش 14 هست
اگه توی سایت ایرانخودرو هم یه نگاهی بندازین 405 slx رو شتابش رو 11 ثانیه اعلام کرده
اطلاعات مربوط به glx اش ماله خیلی وقت پیشه
مثلا قدرت از 100 اسب بخار به 97 و گشتاور از 153 به 148 نیوتون متر کاهش پیدا کرده
-----------------------------------------
راستی داخل 405 سفارشی خیلی خوشگل شده ها!!!
به نظر من lx برای جاده بهتر هست
كاملا تأييد ميشه . 405 حداقل 1 ثانيه با سمند تفاوت داره !!!نخیر
شتاب این 2 ماشین تفاوت های بیشتری با هم داره(حداقل 1 ثانیه)
دلیلشم سنگینی سمند هست(100 کیلو بیشتر) و سایز رینگش که 15 هست و 405 سایزش 14 هست
اگه توی سایت ایرانخودرو هم یه نگاهی بندازین 405 slx رو شتابش رو 11 ثانیه اعلام کرده
اطلاعات مربوط به glx اش ماله خیلی وقت پیشه
مثلا قدرت از 100 اسب بخار به 97 و گشتاور از 153 به 148 نیوتون متر کاهش پیدا کرده
405 شتابش بهتره ولی من از همه نظر سمند ال ایکس رو ترجیح می دم
(امکانات رفاهی بهتر- مناسب تر برای جاده- احساس امنیت وقتی توش میشینی(که 405 اصلا این حس رو بهت نمیده))
ما یه سمند lx 84 داریم تا حالا هم مشکل خاصی نداشته(فقط باتریش خیلی اذیت می کرد که با باتری خشک مشکلش حل شد)
از نظر شتاب هم وقتی بنزین سوپر می خوره خیلی بهتر میشه
با تشکر از همه ی دوستانی که نظر دادند.
سلام دوست عزیز
میدونی که سمند همون پژوی دستکاری شده است حتی وزن آن خیلی سنگین تر از 405 می باشد.گاهی هم بالا بر برقی سمند خراب می شود و در موقعی که ماشین آتش می گیرد راهی جز شکستن شیشه نداری.از نظر فنی این ماشین ها فاقد استاندارد می باشند و در واقع پول خود را دور ریخته ای . اگر میتوانی برو سی ینا بخر.1 میلیون تومن ارزش جان شما را دارد.
شما از كجا ميدوني " گاهي شيشه بالابر خراب ميشه ؟؟؟پس چرا ما اين مشكل رو نداريم . در ضمن كجا نوشته سمند غير استاندارده ؟؟؟ فعلا آتيش بازي ماله 405 نه سمند . در ضمن سي نا هم الان اصلا ارزش خريد نداره .سلام دوست عزیز
میدونی که سمند همون پژوی دستکاری شده است حتی وزن آن خیلی سنگین تر از 405 می باشد.گاهی هم بالا بر برقی سمند خراب می شود و در موقعی که ماشین آتش می گیرد راهی جز شکستن شیشه نداری.از نظر فنی این ماشین ها فاقد استاندارد می باشند و در واقع پول خود را دور ریخته ای . اگر میتوانی برو سی ینا بخر.1 میلیون تومن ارزش جان شما را دارد.
ما سمندLXسال داريم مدل86 آذر.اين از سال87 شروع به خرابي كرد اوليش پمپ بنزينش خراب شد يعني كامل از كار افتاد كه 200هزار تومان خرج انداخت/دوم:تيغ برف پاكنش خراب بود اينم10 هزار تومان خرج انداخت/سوم:سنسور باز كننده در باك يعني قفل باك خراب شد اينم 7 هزار تومان خرج انداخت/چهارم:سيستم هوشمند دزدگيرش خراب شد اينم250هزار تومان خرج داشت حالا صرف داره بري همچين ماشيني بخري كه اندازه خودش بايد پول لوازم يدكي بدي؟؟؟/من خودم فني هستم وقتي كه مي رفتم گارانتي براي مي گفتند ما همچين ايرادي رو جزءگارانتي حساب نمي كنيم اگر مي خواهيد براتون بخريم نصب كنيم .حالا دروغ تا چه قدر./ديگه از همون موقع كه اين حرف ها رو شنيدم خودم هر قطعه كه خراب ميشه سريع از بازار مي خرم و خودم نصب مي كنم .تا حالا كه درست بوده.
قابل توجه دوستان كيلومتر ماشين18000 كاركرد داره كه اينقدر منو اذيت كرده.
فعلا كه سيستم هوشمندش ارور لنت ترمز ميده باز دو باره بايد بازار يك دست لنت بگيرم بيچاره شدم اندازه پول ماشين من پول لوازم يدكي دادم
حالا خودتون مقايسه كنين ماشين ايراني بهتره يا خارجي؟
من اگه خدا بخواد مي خواهم يك پرادو بگيرم .ميگن خيلي خوبه.خودم هم چند بار نشستم خيلي نرمه.حالا موندم كي اين واموده رو مي خره؟؟؟
كسي از دوستان خريدار نيست؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)