من فدات شم
کاملاً تائید میشه حتما برق و کابل انتقال اطلاعات یاsata یا ide رو چک کن
من فدات شم
کاملاً تائید میشه حتما برق و کابل انتقال اطلاعات یاsata یا ide رو چک کن
سلام دوباره به دوستان گلم ....
با کمک سامان جون و شهین عزیز آخر تونستم مشکلم رو حل کنم...
آقا رفتم تمام اتصالات رو طبق گفته ی شهین چک کردم دیدم ویندوز بالا اومد ولی بعد از مدتی کار کردن خاموش شد که رفتم طبق فرمایش آقا سامان خمیر سیلیکون خریدم و مالیدم بهش که بعد از روشن موندن حدودا" 4-5 ساعته هنوز خاموش نشده و من دیگه اطمینان پیدا کردم که خاموش نمیشه...
از همه شما ممنونم که به من تو این راه کمک کردین مخصوصا" سامان خان که واقعا" سریع جواب من رو میداد....
از مدیران تقاضا دارم این پست رو در صورت صلاح دید ببندند...
با تشکر![]()
smart00boy عزیز اگه منظورت از شهین بنده هستم خدمت شما عارضم بنده شاهینمسلام دوباره به دوستان گلم ....
با کمک سامان جون و شهین عزیز آخر تونستم مشکلم رو حل کنم...
آقا رفتم تمام اتصالات رو طبق گفته ی شهین چک کردم دیدم ویندوز بالا اومد ولی بعد از مدتی کار کردن خاموش شد که رفتم طبق فرمایش آقا سامان خمیر سیلیکون خریدم و مالیدم بهش که بعد از روشن موندن حدودا" 4-5 ساعته هنوز خاموش نشده و من دیگه اطمینان پیدا کردم که خاموش نمیشه...
از همه شما ممنونم که به من تو این راه کمک کردین مخصوصا" سامان خان که واقعا" سریع جواب من رو میداد....
از مدیران تقاضا دارم این پست رو در صورت صلاح دید ببندند...
با تشکر
بله برادر اسم مستعارمه
و یک برادر از جنس مذکر هستم
حالا شما هر جوری دوست داری حساب کن
خداروشکر که مشکلت برطرف شد
شرمنده شاهین جونم به خدا اصلا" حواسم نبود نمی دونم چرا اون روز حواسم اصلا" به شاهین نبود اتفاقا" امروز قبل از اینکه پست تو رو بخونم اسمت رو شاهین خوندم بعد گفتم نکنه اشتباه کردم که پستت رو دیدم (اون روز گفتم یه جای کار میلنگه نگو...)
اولش کلی هل کردماصلا" خشکم زد ولی بعدش خندم گرفت
در هر صورت شرمنده و کلی دستت درد نکنه به خاطر کمک
چرا شرمندهشرمنده شاهین جونم به خدا اصلا" حواسم نبود نمی دونم چرا اون روز حواسم اصلا" به شاهین نبود اتفاقا" امروز قبل از اینکه پست تو رو بخونم اسمت رو شاهین خوندم بعد گفتم نکنه اشتباه کردم که پستت رو دیدم (اون روز گفتم یه جای کار میلنگه نگو...)
اولش کلی هل کردماصلا" خشکم زد ولی بعدش خندم گرفت
در هر صورت شرمنده و کلی دستت درد نکنه به خاطر کمک
نه داداش جون اصلا بحث این حرفا نیست
همین جوری گفتم بدونی فقط
بالاخره پیش میاد
بازم شکر خدا که مشکل سیستمت حل شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)