دوست عزیز میدونم اسم NTFS از کجا ریشه گرفته حتی دلایل تاریخیش رو اگه لازم بود بهش اشاره میکنم.
اما منظور من این بود که علیرغم اینکه NTFS سیستم فایل پیشرفته تری هست (همینو گفتم درسته؟) ولی مشکلاتی هم داره که به خصوص در مورد ویندوزی مثل XP پیشنهاد نمیشه البته اگه احتمالا میدونین وضعیت تبلیغات مایکروسافت چه جوریه؟ بهرحال اگه بخوام در این سطح مقایسه کنم به نظر من:
NTFS: more Advance/more Secure/not great performance/problem with 3rd parties esp older ones
FAT32: most simple/no security/ not a great performance either but a bit bette performance on limited resources
خوب اگه هنوز دارین از XP استفاده میکنید و با فایلهای خیلی حجیم و فلش های بزرگتر از ۳۲ کار نمیکنید (هرچند فکر کنم مایکروسافت توی ورژن خودش از FAT32 این محدودیت رو برداشت تا حدی و خوب کلا) همون FAT32 رو انتخاب کنید با اشراف به اینکه این سیستم فایل تقریبا میشه گفت ساده ترین سیستم فایل مطرح هست و به خوبی مستند شده و برنامه ها و سیستم عامل به خوبی باهاش کار میکنند و در واقع میشه گفت یه چیزی تو مایه های Basic هست در مقابل و در این شرایط NTFS سیستم فایل به نسبت پیچیده تری هست و مسائل زیادی داره (که بحث فنی میشه) و بزرگترین مشکلش اینه که به خاطر مسائلی مثل همین پیچیدگی و به خوبی مستند نشدن و در دسترس نبودن کامل مکانیسم هاش که توسط مایکروسافت ارائه نمیشه (در واقع محصولی کاملا خصوصی هست) برنامه ها و بعضا خود سیستم عاملها باهاش مشکل دارند. این سیستم فایل به خاطر همین موضوع مدام توسط مایکروسافت بازبینی میشد این شد که معمولا خود XP با این سیستم فایلش مشکل داشت. بعدا در ارائه ویندوز ویستا (که الان دیگه اسمش داره از تاریخ پاک میشه به عمد و گرنه ویندوز ۷ رو باید ۸ میگفتند

) تصمیم گرفته شد که یه سیستم فایل جدیدتر به اسم WinFS که از تکنولوژیهای پیشرفته ای که در زمینه سیستم فایل مطرح شده بود و در سرورهای یونیکیسی سالها بود که به کار میرفت در این سیستم فایل بنا به مسائل رقابتی مایکروسافت (در عرصه های دیگه -البته) استفاده کنند اما مایکروسافت به خاطر همین مشکلات NTFS تصمیم گرفت که پروژه WinFS رو کنار بذاره یا معلق کنه و در عوض همین سیستم فایل NTFS رو با بازبینی های جدید بهتر کنه اینه که میگم NTFS رو با خیال راحت و توصیه شده مثلا واسه ویندوز ۷ استفاده کنید (مثلا توی XP با هر سرویس پکی یه بازبینی در NTFS میشد اگه میخواین به change log هاش نگاه بندازین خوب این وضعیت یه سیستم فایل پایدار نیست که با هر سرویس پکی اونم تغییر کنه این وضعیت این سیستم فایل رو نشان میداد)
به قول این مقاله:
Windows XP pushes you towards NTFS due to artificial limitations of its setup tools, and NT advocates nearly always say "use NTFS it's more secure". But you may want to think a bit further than that glib knee-jerk advice.
مثلا نگاهی بندازین به ورژن ها و تاریخچه ای این فایل سیستم که به این مشکلات هم اشاره کرده:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
البته الان متاسفانه فرصت نشد ولی در اولین فرصت مقالاتی هم راجع به مشکلات کامپوننتها و هسته ویندوز xp با NTFS میزارم حالا مسائل سطحی مثل کمی سریعتر بودن FAT32 و .. چندان مهم نیست
موفق باشید.