راستی خیلی دوست دارم از آقای جوکار بپرسم شما که همون یک تخصص رو داشتید چطور شد اومدین کنکور آزمایشی گذاشتین؟![]()
راستی خیلی دوست دارم از آقای جوکار بپرسم شما که همون یک تخصص رو داشتید چطور شد اومدین کنکور آزمایشی گذاشتین؟![]()
منم به علت اینکه معلوم نیست چجوری باشه و شما وقت آزمون و خطا ندارین که بگین حالا میریم ببینیم چی میشه و اینکه جامعه آماریش پائینه نباید گاج رو برید بهترینش قلمچی هست
شما از کجا میدونین استاندارده؟!!بچه ها تست های گاج استانداره یعنی احتمال اومدنش زیاده تو کنکور اما قلم چی سوالاش استاندارد نیست و فقط پایه رو قوی میکنه
اتفاقا قلمچی که بهتره (قوی شدن پایه ...!)
دوستان
فقط قلم چي ...
شك نكنين
حالا ميام توضيح ميدم براتون!!
در ضمن یک حصن آزمون های گاج اینه که برنامه مطالعاتی در 3 اردیبهشت تموم میشه در حالی که در گزینه 2 و کانون قلمچی اواخر اردیبهشت تموم میشه
این حسن محسوب نمیشه دوست من
اتفاقا هر چی برنامه ی مطالعاتی دیرتر تموم بشه بهتره
اگه زود تموم شه باعث استرس میشه و این شک همیشه همراه آدم هست که نکنه یادم بره و ......
تازه کنکور امسال 10 تیر برگزار میشه که یک هفته دیرتر از آزمون امسال هست
کاملا موافقم. اگه به زود تموم شدن باشه که آدم توی همون آزمونهای سنجش شرکت میکنه دیگه!!!
میگم بدشانسم ، میگید نه !
من اگه امسال این یه هفته رو داشتم ...![]()
من با دیر تموم شدن موافقم چرا که اگه درست از وقت استفاده کنی می تونی چندین بار درس ها رو جمعبندی مرور کنی و تمامی کنکور ها رو یک بار امتحان بدی . در کل زمان باقی مانه فوقالعاده است و اما و اما اگه از این وقت درست استفاده نشه همون طور گفتید واقعا بدبخت میشه .
من در کل موافق زود تموم شدن هستم . و در ضمن می گم که برنامه گاج با آزمون های سنجش قابل مقایسه نیست که شما اون رو ترجیح می دید.![]()
شما بالاخره با کدومش موافقی؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)