دوست من :دوستان با تشکر از راهنمایی شما چندتا سوال داشتم
1- در مورد گرافیک دوستمون "اولترا بلک" فرمودن 2X Sapphire 4770 Cross Fire ولی من هرچی گشتم 2X ش رو توی سایت ATI
ندیدم 4770 بود اونم 512 بود ... گرافیک تا 400 هم بشه مهم نیست فقط خرید موفق واسم مهمه ! مثلا" یه جایی یکی از دوستان گفته بود 4870 X2 2GB با 1GB خیلی فرق نداره و فقط الکی 100 تومن باید بیشتر هزینه کنی... لذا کارت گرافیکی خیلی مهمه.
2- من تا حالا AMD استفاده نکردم آیا محدودیتی بین این با Intel وجود نداره ... مثلا" برنامه های خاصی نیاز نداره ؟ یا همون برای نصب ویندوز و یرنامه حتما" باید نسخه ی x64 نصب کرد ؟ لطفا" برای CPU MB و RAM بازم پیشنهاد بدین با رعایت اولویت.
3- من قراره خودم خونه سیستم رو ببندم .. آیا با توجه به این نسل جدید قطعات نکته خاصی هست که باید توجه کنم ؟
4- من می خوام این سیستم رو ببندم چون دیگه دارم از لپ تاپ ام به اندازه ی یه سرور کار میکشم .. یعنی از سیستم جدید قراره خیلی کار بکشم لطفا" این هم مد نظر داشته باشین
با تشکر
1-منظور دوستمون از 2x این بود که دوتا از این کارت بخری و کروسفایر کنی ، که البته به نظر من مناسب نیست !
2-نه آقا چه فرقی ، cpu سخت افزاره و ربطی به وجود نرم افزار خاصی نداره ،
3- فک نکم مثله خاصی باشه !!
4- شک نکن اگه i7 ببندی ، کاملا از پس کارات بر میاد (البته نه اینکه AMD نتونه ، i7 قدرتمندتر هست)