به نظر من شما انتخابت رو کردی...
پس همون X1 بزن تو گوشش...
به نظر من شما انتخابت رو کردی...
پس همون X1 بزن تو گوشش...
سیستم عامل Sony Ericsson XPERIA X1 چیه؟
نه اتفاقا شدیدا بین این دو گیر کردم ! یعنی اگه N97 سفید 500 تومن بود همین الان میرفتم میخردیم ! ولی این تفاوت قیمت بین این دو رو نمی تونم هیچ جوره توجیه کنم ! (و مدت زمان نا معلومی که باید صبر کنم تا به این قیمت برسه شاید!؟!)به نظر من شما انتخابت رو کردی...
در ضمن دو تا سوال خیلی مهم هم در انتخاب یکی از این دو تا واسم هست ,
1 :
یه عزیزی گفت:
منم پرسیدم:x1 گوشی خوبی در نیومده.
2:میشه دلیلشم بگید؟![]()
در ضمن یکی از حساسیت بهتر صفحه ی N97 گفت !؟ که اونم منبعی چیزی خواستم , چون اونم زیاد بی اهمیت نیستمیشه یه عزیزی یه لینکی چیزی از یه نمودار یا یه همچین چیز معتبری از یه سایت معتبر بزاره در مورد مقایسه ی WM در مقابل سیمبین در مورد مالتی مدیا یا فقط موسیقی؟! (یعنی چی سرتره؟ چقدر سرتره؟ تواناییش دو برابره مثلا توو این امر ؟!!!!)
از همه اینا گذشته گویا یه عزیز دیگه Pro 1 رو از X1 و N97 بهتر دونست , که اینم خوشحال میشم دلیلش رو بدونم واس انتخاب بهتر
خو به هر حال پونصد , پونصد و پنجاه پول زیادم کمی نیست که بدون تحقیق و تصمیم درست پای یه PPC بدم , اونم در حالی که به هیچ برند و نمی دونم چی چی هیچ تعصبی ندارم !
---------------
Windows Mobile 6.1سیستم عامل Sony Ericsson XPERIA X1 چیه؟
N97 هم Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5
Last edited by Atropates; 15-08-2009 at 12:58.
از نظر ال سی دی با این 3 تا مقایسه کنید
![]()
[quote=Atropates;4087012]بازم کسی دلیل قانع کننده نگفت به نظرم !
آخه می دونید من چی میگم ,
میگم X1 سی پی یو ی قوی تری داره ! RAM ه دو برابر داره ! (نگید این دو مهم نیست اصلا !!!!!!!! شاید یکی از سه فاکتور مهم باشه توو تمایز بین PPC ها ! یعنی این توو سرعت گشت و گذار توو نت , توو برنامه های سنگین , توو بازی های سنگین و ... اثری نداره؟!! )
X1 ویندوز موبایل ه ! (هنوزم من با اینهمه تحقیقی که توو نت کردم نفهمیدم فرق ویندوز موبایل با سیمبین به طور دقیق توو تعداد برنامه و بازی به درد بخور چیه !!! ولی توو جمع بندی کلی که کردم اینو متوجه شدم که برتری سیمبین فقط توو مالتی مدیا ست و توو برنامه و بازی WM برتری داره , اونم نسبت به سیمبینی که رو N97 سواره و آینده ی الله بختکی !؟! داره گویا , دیگه تفاوت در حال حاضر زیاده انگار !
سلام
دوست عزیز نظر منم روی ان97 هست.
البته بنظر من شما خودت از xperia بیشتر خوشت میاد.
در ضمن این سی پیو و رم این دو گوشی رو با هم مقایسه نکن چون اون ویندوز موبایل داره و اون سیمبین.
شاید سی پیو و رم بالاتری داشته باشه ولی دلیل بر این نیست که سرعتش بیشتره یا میتونه برنامه سنگین اجرا کنه.
چون عموما ویندوز موبایل خودش سنگینتره و احتیاج به مقدار سی پیوی بالاتری داره.
از نظر بازی هم توی سیمبین بازی های قشنگ و باکیفیت خیلی زیاده.
ایول ال سی دی 8910از نظر ال سی دی با این 3 تا مقایسه کنید![]()
توو این مقایسه ها واقعا ال سی دیش نسبت به N97 ی که من مد نظرمه کارش سرتره
اتفاقا الان دقیقا اومدم سمت N97 و تنها مشکلی که در حال حاضر باهاش دارم فقط قیمتش هالبته بنظر من شما خودت از xperia بیشتر خوشت میاد., به جز اون هیچی
که اونم باید صبر کنم ببینم ماه رمضون چه تاثیری میزاره رو قیمت این گوشی و بعد از اون به 500 میرسه یا نه ! سفیدش رو با گارانتی اصلی نوکیا الان 550 بدن میگیرم ولی مساله اینجاست نمیدن
منم لجباز تر از اینا تا زیر 550 نیاد سفیدش با گارانتی اصلی محاله بگیرمش , اگه تا آخر ماه رمضون (40 روز دیگه) هم به این قیمت نرسه که همون X1 رو باید ردیف کنم !
ایول ! اینو نه خودم هیچ توجهی بهش کرده بودم تا حالا , نه کسی توو این تاپیک بهم گفته بود ! مرسی !شاید سی پیو و رم بالاتری داشته باشه ولی دلیل بر این نیست که سرعتش بیشتره یا میتونه برنامه سنگین اجرا کنه.
چون عموما ویندوز موبایل خودش سنگینتره و احتیاج به مقدار سی پیوی بالاتری داره.
[quote=Atropates;4088826]ایول ال سی دی 8910![]()
توو این مقایسه ها واقعا ال سی دیش نسبت به N97 ی که من مد نظرمه کارش سرتره
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینکه شما قیمت گفتید در حال حاضر تفاوت انچنانی نداره و 8910 به 640 رسیده و تا یک ماه اینده به 550 هم میرسه !
مقایسه بین این 2 یعنی نوکیا ان 97 و 8910 رو ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
cpu قدرت پردازش و دوربین مخصوصا که 8 هستش و اینکه سیمبین هم مثل هم هستش ... بهتر عمل کرده .. تقریبا n97 غیر از کیبورد فیزیکی برتری خاصی نداره و اگه عجله داری و کیبورد برات مهمه touch pro 2 بگیرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pulp_152; 15-08-2009 at 19:04.
دوست عزیز اگه از ان97 خوشت اومده بگیرش چون چیزه خوبیه و راضی نگرت میداره.
قیمتشم اگه صبر کنی مطمعن باش پایین میاد.
دوست من انتظاراتی که شما از گوشی داری تقریبا" مثل منه. و با پرس و جو هایی که من کردم فهمیدم گوشی هایی که WM دارند بدرد ما نمیخورند. چون مالتی مدیای خوبی ندارند. گزینه بعدی شما N97 هست که از اونجایی که با این قیمت میخوای و از خز شدنش میترسی میشه مثل N82 و N95 8g خریدن من که با دادن کلی پول و افت شدید قیمت و خز شدن باور نکردنی، با ضرر فروختمشون. من قصد دارم Samsung i8910 Omnia HD بخرم. بقول خودت 600 تومن پول کمی نیست که آدم بدون تحقیق بخره!
این مقایسشون:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت شما
من بدون تعصب بهت همه چيو ميگم
تا بتوني راحت تصميم بگيري
از لحاظ موسيقي :
صداي ان 97 مطمئنا بهتره ولي در هندز فري مال ان 97 را نديدم مال x1 خيلي عاليه
برنامه : مطمئنا ويندوز موبايل برتري داره
بازي : چون سيمبين ان97 جديد هست هنوز بازيهاي كمتره نسبت به ويرايش سوم اين سيمبين
و ويندوز موبايل هم بازي زياد داره ولي چون در رزوليشنهاي مختلف هستند همشو خوب باز نميكنه
ولي آينده گيم x1 بهتر خواهد بود چون گوشيهاي wvga يعني رزوليشن 800*480 دارند زياد ميشوند
دوربين : هم در عكاسي و هم در فيلمبرداري ان97 سرتره
البته x1 هم با توجه به پاكت پي سي بودنش قابل قبول هست ولي به ان97 نميرسه
زيبايي ظاهري گوشي : به نظر من و البته مجموع آرا xperia خوشگلتره
اما شايد به نظر خودت نباشه واسه همين چيزي نميگم بهت
در ضمن x1 خودم چند بار از دستم افتاده زمين و حتي خش هم نيفتاده روش در حالي كه فكر ميكردم شكسته در كل خيلي با دوام هست
بررسي تخصصي تر
در مورد رم و سي پي يو خودت اشاره كردي كدومش بهتره
البته 128 براي سيمبين بد نيست و سيمبيان فكر كنم بالاي 128 ساپورت نميكنه
در مورد سيستم عاملهاي دو گوشي
اينكه اشاره كردي ويندوز موبايل را بيشتر ميپسندي بستگي به خودت داره
ولي در كل ويندوز موبايل قويتره
البته برتريهاي زيادي داره به چند مورد اشاره ميكنم
در ويندوز موبايل مثل سيمبيان گالري وجود نداره كه ادمو خسته كنه
همچنين هك يا ساين هم معني نداره و برنامه ها را با چند تا next نصب ميكني خيلي راحت
يه مزيت خوبي هم دار ويندوز
ميتوني ويندوز گوشي را عوض كني و ويندوزهاي كوك شده ديگه اي بريزي و ورژن ويندوز را اپديت كني
در حالي كه سيمبين هر چي باشه تا اخر عمرت همونه
مزيت ديگه اي كه داره اينه كه تنوع برنامه هايي كه ظاهر گوشي را عوض ميكنند در ويندوز موبايل بيشتره
همچنين تاچ ويندوز موبايل بهتر از سيمبيان هست
كلا مزايايي زيادي داره كه فكر كنم همينا كه اشاره كردم كافي باشه
از نظر زيابيي هم اشاره كردم xpeira بهتره ولي بازم سليقه اي هست
x1 مخصوصا رنگ نقره ايش زيبايي خاصي داره
در مورد خز شدن هم كه خودت گفتي احتمال خز شدن ان97 بسيار بيشتر از x1 هست
كلا گوشيهاي پاكت پي سي خز نميشوند
در مورد قيمتها :
همانطور كه گفتي ان97 اي كه شما دوست دارين 680 هست
و x1 هم كه با گارانتي اصلي سيتادل 560
پس تفاوت قيمت زيادي وجود داره
همچنين قيمت n97 چون تازه اومده در حال كاهش هست در حالي كه x1 خوب افت كرده و ديگه به اون صورت افت نخواهد كرد
در مورد تركهاي x1
قضيه ترك منتفي شده و ديگه كساني كه جديدا گوشي خريده اند گزارسي از ترك نكرده اند
همچنين فوقش يه قاب عوض ميشه كاري كه خودم كردم
در ضمن بالا هم اشاره كردم x1 خيلي با دوام هست در برابر ضربات احتمالي
كافيه يه بار دستت بگيري خودت متوجه ميشي
البته اينو گفتم منظورم اين نيست كه ان97 بدنه خوبي نداره ...
4 تاي اول كه نام بردي برتري خوبي هستند- یه سری چیزای مختصر هم میگم که بد نیست , N97 شتابسنج داره , فرستنده ی FM داره , حافظه ی داخلی 32 گیگی داره , خروجی TV داره , ال سی دی 3.5 اینچی داره , انحنای ال سی دی نسبت به کیبورد من پسند تری داره, و در مقابل اون X1 یه رم 4 گیگ داخل جعبه داره با یک ال سی دی 3.0 اینچ با وضوح یه کم بیشتر (با حافظه چندان مشکلی ندارم اونو یه جوری حلش میکنم حالا (شاید البته !!!) , ولی بقیه اش چی؟)
مموري در پكهاي اصلي رو x1 8 گيگ هست
البته من تا حاالا نشده اين 8 گيگ را پر كنم ولي 32 گيگ يه چيز ديگه اي هست
LCD مال ان97 بزرگتره ولي مال x1 كمي نه بلكه وضوحش بمراتب بيشتره
حالا چند تا چيز هم x1 داره كه ان97 نداره
هر دو جوي استيك دارند ولي جوي استيك x1 رد زير صفحه هست و هميشه دسترسي بهش راحته در حالي كه مال ان97 بايستي كيبورد باز بشه
موس نوري x1 يه چيز ديگه اي هست
پنلها در xperia يه عالم ديگه اي دارند كه هيچ گوشي ديگه اي نداره نميدونم چقدر اطلاعات داري ازش
باطري
باطري هر دو در مكالمه خوب هستند فقط x1 نيم ساعت بيشتر داره يعني 10 ساعت
ولي مدت زمان استند باي در x1 تقريبا دو برابر ان 97 هست
كار با فايل
در ويندوز موبايل از خاصيت لمسي گوشي حداكثر استفاده شده و كاركردن با فايلها و ... بهتر از سيمبين هست
وقتي ميخواهي عكسي باز كني كافيه بري فايل منيجر و عكس را باز كني و خيلي راحت عوض كني مثل گوشيهاي جاواي سوني اريكسون
در آخر يه چيزي هم اشاره كنم
خيليها فكر ميكنند كار با سيمبين راحت تر از ويندوز هست
اما من نظر ديگه اي دارم
البته كساني كه انگليسي زياد نميدونند بحثش جداست
در سيمبيان مشكل ساين يا هك داره و كاربراني كه وارد نيستند همشون ميدند بيرون برنامه نصب كنند
واسه همين همه پر شده از نوشته( نصب gps ) و 15 تومن هم ميگيرند
در حالي كه نصب gps و بقيه چيزها در ويندوز موبايل خيلي راحته
ويندوز موبايل چون اكثرا كساني كه اين گوشيا را ميخرند بار اولشون هست واسه همين فكر ميكنند كار كردن سخت تره
ولي چون اكثرا هر كسي سيمبين خريده قبلا يك سيمبين ديگه اي تجربه كرده و يا پيش دوستانش ديده و كلا كار كرده واسه همين كار كردن باهاش راحت تره
ولي ويندوز موبايل هم سخت نيست و بعد از كمي راحت تر از سيمبين خواهد بود
بازم سوالي داشتي بپرس
Last edited by golmohammadi; 31-10-2009 at 03:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)