این قابلیتی که میگید چی هست؟!
منم میتونم استفاده کنم؟!
710 دارم...
این قابلیتی که میگید چی هست؟!
منم میتونم استفاده کنم؟!
710 دارم...
این کار شدنیه!! البته فقط تو بعضی هز مادربرد ها ، جدیدأ هم amd تغییراتی تو بایوسش ایجاد کرده ، که جلوی این کار رو بگیره !
پس توصیه می شه که از استفاده از نسخه ای که acc اون بروز شده ، جدأ خودداری کنید!![]()
شما مدل مادربردت چیه؟ ممکنه که بتونی به کمک acc اون هسته ی قفل شده رو فعال کنی و پردازنده ات رو به یک 4 هسته ای phenim 2 9c5 تبدیل کنی!!
البته رو هم هی مادربرد ها و پردزانده هخا جواب نمی ده!
البرز جان الان اکثر مادربرد های ACC دارن.
آره همشون دارن ، ولی amd جدیدأ بایوس رو تغییر داده تا نشه از قابلیت فعال سازی هسته ها استفاده کرد!! برای ای پرسیدم که ببینم مادربرد جدید هست و یا قدیمی!!
این سوال رو آرمان جواب بده بهتره!!
یک نرم افزار هست که amd همراه با پل جنوبی sb750 عرضه کرده ، که قابلیت اورکلاک و تنظیمات ولتاژ بسیار وسیعی رو در محیط ویندوز به کاربر می ده ، یکی از این قابلیت ها توانایی فعال و با غیر فعال کردن هسته های فنوم بود!! حالا می شه با این قابلیت ، در بعضی موارد ، 3 هسته ای رو به 4 هسته ای تبدیل کرد!!
آقا آرمان لطفا" جواب بده؟
این برنامه ای که گفتی اسمش چیه دانلودش کنم؟!
آرمان و البرز عزیز زیاد بحثی نداره اینا رو با دقت! بخونید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوالم خیلی سخت بود؟؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)