منم این مشکلو دارم کس نیست اینو حل بکنه
در ضمن من با دو بار درایور نصب کردن و انتخاب هر مرتبه پرینتر کمی مشکلو حل کردم البته در ویندوز سون .
منم این مشکلو دارم کس نیست اینو حل بکنه
در ضمن من با دو بار درایور نصب کردن و انتخاب هر مرتبه پرینتر کمی مشکلو حل کردم البته در ویندوز سون .
کابل USB تو عوض کن
یا با کابل LPT امتحان کن
من انجام دادم نشده
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ویندوز 7 یا 8 دارین روش راست کلیک و با مدیر سیستم اجرا کنید
براحتی بافر پرینتر رو پاک میکنه
ایراد مربوط به کارتریج با تعویض چیپ تونر رفع خواهد شد.برای پاک کردن حافظه پرینتر از دستورات چاپ قبلی با کلیک راست بر روی مدل پرینتر درقسمت printer & faxes پرینت های ارسالی را دیلیت کنید ، در غیر این صورت پرینتر را به مدت حداقل ۱۵ دقیقه خاموش کنید. سرعت هیچ پرینتری قابل اضافه کردن از سرعتی که برای برد اصلی پرینتر تعریف شده نیست،این پرینترها page print هستند ، تنها با افزایش رم میتوان سرعت دانلود اطلاعات را افزایش داد. متاسفانه حافظه داخلی این نوع پرینتر قابل افزایش نیست.در سایر مدلهای پرینتر HP با افزایش رم پرینتر مشکل سرعت دانلود اطلاعات از کامپیوتر به پرینتر رفع میشه.
منم پرینتر 2014 اچ پی دارم.دهن منم صاف کرده این پرینتر.کسی خواست 350 فروشنده هستم با یک کارتریج نو طرح اصلی.منم بعضی وقتا فایلهای اکسل را نمیتونم پرینت بگیرم باید اول تبدیل کنم به پی دی اف بعد پرینت بگیرم.
نیازی به تبدیل نیست. کافی تو پراپرتیز یا پریفرنس پرینتر بری و print optimization و RET و ... disable کنی
سلام
فایلی وجود نداره!
دوستان منم این مشکلو دارم چون پرینتر قبلن رو این سیستم بوده بعد بردم روی سیستم دیگه تو شبکه مون و share کرده بودم واسه همین pc اما الان که دوباره رو همین سیستم نصب کردم تمام مستندات خیلی وقت پیش رو با یه دستور پرینت جدید پرینت میگیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)