ببخشید من 1 سوال برام پیش اومدهD:
توی مثلا ورد تو قسمت find وقتی 1 متن وارد می کنیم اگر وجود داشته باشه میره اون متن رو سلکت می کنه و اگر دکمه ی next زده شه میره سراغ بعدی.
میشه لطفا توضیح بدین چه طوریه؟
ممنون
ببخشید من 1 سوال برام پیش اومدهD:
توی مثلا ورد تو قسمت find وقتی 1 متن وارد می کنیم اگر وجود داشته باشه میره اون متن رو سلکت می کنه و اگر دکمه ی next زده شه میره سراغ بعدی.
میشه لطفا توضیح بدین چه طوریه؟
ممنون
سلام
خوب این که ساده است و مشکل خاصی ندارد؟!
مثلاً یک TextBox ساده را در نظر بگیرید ...
متن داخل یک String عادی است و با دستور مثل IndexOf میتواند محل و موقعیت یک نوشته کوچک تر را داخل ان پیدا کنید.
IndexOf پارامترهایی میگیرد که به ترتیب میتواند مشخص کننده موارد زیر باشد.
- آن عبارت کوچک تر که باید پیدا شود
- از چه ایندکسی جستجو کند (که میتواند محل قبلی مورد پیدا شده +1 باشد تا بعدی پیدا شود.
کافی است در یک حلقه شبه While مانند در سطح کلاس تا زمانی که چیزی پیدا شود فراخوانی شود و هر بار محل جستجو به محل قبلی +1 ست شود.
وقتی هم موردی پیدا شد، آن محل خاص را با خصیصه هایی مثل SelectionStart و SelectionLength متن پیدا شده را درون TextBox را هایلایت یا همان Select کنید.
2 سوال دیگه:
1-چه طور می تونم برای کلاسم 1 فیلد عکس داشته باشم؟ که مثلا اگر کلاس کارمندا باشه هر کارمندی 1 عکس برای خودش داشته باشه (حالا چه خود عکس ذخیره شه یا مسیرش)
2- مثلا من 1 picturebox دارم می خوام عکس توش قرار بدم ولی نه از طریق فرم با کد. مثلا تو فرمم وقتی رو 1 دکمه کلیک می کنم عکس دلخواه من بیاد تو picturebox
جواب اینو خودم فهمیدم
چه طوری میشه 1 event رو برای مجموعه ای از کنترل ها اجرا کرد.
1-مثلا می خوام ماوس وارد هر کنترلی شد رنگ زمینه ش عوض شه
2- بتونم جدا جدا برای هر نوع کنترل event تعریف کنم. مثلا اگر ماوس وارد دکمه ها شد رنگ زمینه ش تغییر کنه
ممنون
سلام
کلاس و نوع System.Drawing.Image میتواند یک تصویر را در خود نگه دارد و PictureBox ها برای نمایش تصویر یک System.Drawing.Image میگیرند.چه طور می تونم برای کلاسم 1 فیلد عکس داشته باشم؟
سوالتان خیلی کلی است و بیشتر از این نتمیدانم کجا را باید توضیح دهم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کد در صورت وجود، تصویر قبلی PictureBox را خالی کرده و از RAM رایانه هم پاک میکند:مثلا من 1 picturebox دارم می خوام عکس توش قرار بدم ولی نه از طریق فرم با کد
این کد هم تصویر جدید به PictureBox میدهد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباید رویداد همه کنترلرها را به یکجا هندلر کنید.مثلا می خوام ماوس وارد هر کنترلی شد رنگ زمینه ش عوض شه
میتوانید در همان زمان طراحی به جای دبل کلیک روی رویداد کنترلر و ایجاد یک تابع جدید برای ان رویداد آن کنترلر، یکی از توابع قبلی موجود را انتخاب کنید ...
یعنی متدی که در قبال رویداد یک کنترلر ایجاد میشود برای چندتا مشترک باشد.
پارامتر sender نمونه کنترلری است که رویداد برایش اتفاق افتاده.
یا میتوانید در کد در یک حلقه foreach رویداد همه کنترلرها را هندلر کنید.
(اگر چند ظرف تو در تو داشته باشید نیاز به تابع بازگشتی دارید.)
مثلا یک نمونه ساده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیکم احساس میکنم درست نمیتوانید منظورتان را بیان کنید ...بتونم جدا جدا برای هر نوع کنترل event تعریف کنم. مثلا اگر ماوس وارد دکمه ها شد رنگ زمینه ش تغییر کنه
(کسی اگر نصف اول و دوم سوال شما را بخواند دو تصور کاملاً متظاد از سوال شما خواهد کرد که فرک کنم منظور شما همان نیمه دوم باشد.)
اگر میخواهید مثلاً یکبار کدنویسی کنید و تمام TextBox های برنامه تان یک قابلیت جدید را پیدا کنند.
باید یک کلاس جدید تعریف کنید و از کلاس TextBox وراثت بگیرد و قابلیت های مورد نظر را کدنویسی کنید.
سپس یکبار پروژه را کامپایل کنید و از کنترلر جدیدی که به نوار ابزارتان اضافه خواهد شد استفاده کنید.
سلام.
كسي است به دادم برسه من برنامه نويسي c مي خوام تو رو خدا كمكممممممممم كنيدهفته ديگه امتحان دارم.
سلام
عضویت شما دوست عزیز در این سایت تبریک میگم.نوشته شده توسط roya7562
سوال و مطلب شما ارتباط خاصی به تاپیک جناب Shahab_H ندارد و شما باید برایتان مطالب یا سوالاتان خودتان تاپیک مجزایی با عنوان مناسب و گویا در سطح انجمن ایجاد کنید که مخصوص مطلب و سوال جدید شما باشد.
ضمن اینکه همین الآن هم سوالی که پرسیدید اصلاً گویا و شفاف نیست.
یعنی چی "برنامه نويسي c مي خوام" ؟؟؟
1) منظورتان از C کدام زبان است؟ C و ++C و ++VC و VC++.Net و C#.Net و...؟
2) برنامه و پروزه آماده C#.Net میخواهید؟
3) کتاب یا PDF برای اموزش C#.Net میخواهید؟
4) مطلب و تاپیک اموزشی برای یادگیری C#.Net میخواهید
و اما جواب های سریع سوالات فوق:
1)
اگر سوال شما مرتبط با Framework است و یعنی مربوط به VC++.Net و یا C#.Net میشود همین انجمن محل صحیح و درست پرسیدن سوالات شما است.
در غیر این صورت و برای زبانهای C و ++C و ++VC و... باید در " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " سوالات را مطرح کنید تا دوستان فعال در این شاخه ها پاسخ گوی شما باشند.
2)
در خواست پروژه کامل مخالف قوانین این سایت (و خیلی دیگر از سایتها) است.
3) و 4) برای دانلود PDF و تاپیک های آموزشی و... میتوانید به تاپیک " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " و پست های 2 و 3 مراجعه کنید.
انشا... مشکلتان حل شود و موفق باشید.
ممنون از پاسخ کاملتون مثل همیشه
منظورم از قسمت دوم سوال این نبود که قابلیت جدیدی به تکست باکس اضافه کنم. در قسمت اول پرسیدم که 1 اتفاق برای تمام کنترل ها از نوع های مختلف بیفته. مثلا ماوس وارد تکست باکس ها و دکمه ها شد رنگشون قرمز بش
در قسمت دوم پرسیدم که چه طور فقط برای 1 گروه خاص عمل کنه مثلا فقط برای تکست باکس ها یا فقط برای دکمه ها
البته اون موقع که داشتم تایپ می کردم حدس می زدم درست متوجه منظوریم نیمشید چون خودم همون موقع خوندم منظور خودمو نفهمیدمD:
سلام
خوب مشکلتان حل شد یا نه؟نوشته شده توسط Shahab_H
انشاا... ، همان جوابم در پست 15 در جواب سوال "مثلا می خوام ماوس وارد هر کنترلی شد رنگ زمینه ش عوض شه" مشکلتان را حل کرد؟
راستش هنوز نرسیدم امتحان کنم ایشالا فردا امتحان می کنم
1 سوال دیگه نحوه ی ایجاد کنترل بدون درگ و دراپ چیه؟
مثلا می خوام رو هر جای فرم که می خوام کلیک کنم 1 لیبل درست شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)