یه شلوار خمره ای پاش کرده بود سایز دو تا جواد خیابانی!(XXXXXX large) یه پیرهن زرشکی جوادی خز هم تنش بود که مثل بادبان گشاد بود.شلوارشم تا جا داشت کشیده بود بالا!!نزدیک سینه هاش.کلا توی لباسهاش جواد خیابانی+تیم داوری جا میشدند!(به اتفاق!)
یه شلوار خمره ای پاش کرده بود سایز دو تا جواد خیابانی!(XXXXXX large) یه پیرهن زرشکی جوادی خز هم تنش بود که مثل بادبان گشاد بود.شلوارشم تا جا داشت کشیده بود بالا!!نزدیک سینه هاش.کلا توی لباسهاش جواد خیابانی+تیم داوری جا میشدند!(به اتفاق!)
آدم با دیدن علیفر یاد تیپ جوونهای اواسط دهه نود میفتاد![]()
من اهل فوتبال نيستم !!! ولي فقط يه سري اين برنامه ي رو نمي دونم جي شد رفتم روش !!! فكر كردم برنامه هست مثلا مي خوان برنامه ي اصليشون رو مسخره كنن !!! : دي !!! نكو دكوراسيون جديده !
يه 5 دقيقه اي فقط فكري بودم اينا اين دكوراسيون ضايع رو از كجا خريدن !!! بعد ديدم كه يقينا از همون جايي كه مجري هاش رو بيدا كردن ... سريع كانال رو عوض كردم !!!!
واقعا علي فر همه رو به وجد اورد
فكر كنم چون تماشاگري تو ورزشگاه نبود اونجوري اومده بود.
البته من احتمال ميدم با زير شلواري گزارش ميكرده وقتي بهش ميگن برو پايين شلوار يه بنده خدا رو قرض گرفته بوده
اخه کدوم عکاسیه که اونقدر بیکار باشه که عکسهاشو حروم این بنده خدا بکنه!؟
حالا عکس خبری نه، ولی یه نفر فیلم یا عکس نگرفته از تلویزیون؟
با با عکسو بی خیال بچه ها خیلی خوب تعریف کردن من پای تلویزیون این قدر نخندیدم که اینجا خندیدم.
من نميدونم اين علي فر رو روي چه اصولي بهش اجازه گزارش كردن ميدن
اصطلاحاتي كه به كار ميبره كاملا من دراوردي و مسخرس وجالبه كه اونا رو هم هميشه ادامه ميده! كسي هم جرات نميكنه بهش چيزي بگه (چون احتمالا سرهنگه!!!!)
من به بعضي كلماتش بد فرم حساست پيدا كردم. مثل تصوير فريس شده!!! يكي نيس بگه بابا اين فريسو از كجاش در اوردي
مرديمو زنده شديم عماد رضا رو گفت عماد انگار جونش در خطر مبافتاد بگه عماد رضا! همچنين كيانوش رحمتي رو هم خيلي عاميانه كيا رحمتي تلفظ ميكرد.
اصطلاح جديد وكاملا مسخره اي كه تازه رو كرد (ورژن جديد) ضربه كمر شكن بود
معني ضربه كمر شكن از ديدگاه علي فر: وقتي بازيكني در هوا ضربه اي را باسر بزند چنانچه كمرش كمي خم شود به ان ضربه كمر شكن ميگويند . حالا مهم نيست اون ضربه محكمه يا يواشه .
اينها همش به فشارهاي وارده به برنامه 90 مربوطه
دم فردوسي پور گرم كه با زيچه اينا نشد.واقعا" واسه يوسفي و ميرزائي متاسفم.
مثلا" مي خوان جاي 90 رو پر كنن.بقول دوستمون دقيقا" شبيه برنامه پر طرفدار فتيله جمعه تعطيله است
احتمالا" مزدك و پيمان هم ماتينگا و پاتينگا هستند و در اين مضحكه فقط جاي جاوداني خاليست كه نقش عمو قناد را بازي كند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)