با این پول فکر کنم بشه توسان یا اسپروتج گرفت ماشین های خوبی هستن
با این پول فکر کنم بشه توسان یا اسپروتج گرفت ماشین های خوبی هستن
سانتافه
هیوندا توسان
کیا اسپورتیج
سوزوکی
موسو هم بیخیالش
سانتافه حدود 50 تومن قیمتشه اونوقت این توسان و.. حدود 30 تومن پس اگه تا 50 تومن دارید میتونید به سورنتو هم فکر کنید البته اونم 40 اینا هست
ماشینیه که من رنگش رو هم نخواهم دید چه برسه به اینکه سوارش هم بشم !
دوستان قيمت موسو بين 20 تا 25 ميليون تومانه (دست دومهاي تقريبا تازهاش). نميشه توسان يا اسپرتيجي با اين قيمت پيدا کرد. درست ميگم؟
الان توسان و اسپرتیج میشه با قیمتی نزدیک به 30 ملیون پیدا کرد
ولی با 25 ملیون بعید میدونم
موسو سواری نرم و راحتی داره و هزینه نگهداریش هم نسبتا خوبهشاسي بلند باشه. سواري راحتي داشته باشه. همين
ولی 2تا مشکل داره یکی طراحیش هست که خیلی جالب نیست و نکته بعدی مصرفش هست که خیلی بالاست
فکر کنم با این پول بشه پاژرو نسل دوم هم پیدا کرد که ماشین خوبی هستش و هر چی باشه از موسو بهتره
سعید جان توضیح خوبی دادن!موسو سواری نرم و راحتی داره و هزینه نگهداریش هم نسبتا خوبه
ولی 2تا مشکل داره یکی طراحیش هست که خیلی جالب نیست و نکته بعدی مصرفش هست که خیلی بالاست
فکر کنم با این پول بشه پاژرو نسل دوم هم پیدا کرد که ماشین خوبی هستش و هر چی باشه از موسو بهتره
موسو سواریش خیلی نرمه و اصلا به شاسی بلند ها نمیخوره! موتوز خوب و قوی داره (البته نوع 3200) در کل ماشین بدی نیست!اما خوب تو ایران به خاطر سیاست غلط و تبلیغات ضعیف شرکت مرتب استقبال زیادی نشد! همونطور که الان چیرمن تو بازار بین 50 تا 60 تومن هیچ ماشینی رقیبش نیست! به جرئت میگم حتی جنسیس هم نمیتونه باهاش تو یه سری مسائل رقابت کنه!
الان مینی اس یو وی ها مثل توسان اسپورتیج و ویتارا تو رنج 40 تومن هستن در صورتی که شما با بودجه تون میتونید یه کوراندو بگیرید که نرمترین ماشین سال 85 از دیدگاه مجله ماشین شده بود! از همه لحاظ هم ماشین خوبیه قطعاتش هم که شرکتش خوب تامین میکنه! مدل های سافت تاپش هم هست که خیلی قشنگ تره!
به قول شما موسو 2 تا مشکل بزرگ داره که اوليش براي من مهم نيست. ولي خب دوميش در عوض خيلي مهمه.
پاجروي چه سالي رو ميشه تو اين قيمت پيدا کرد؟ چون يکي از آشناهام مدل 92 رو خريد 17 تومن، الان خراب شده ميخواد بفروشتش. 12 تومن هم ازش نميخرن!
ممنون ميشم در اين مورد (پاجرو) اطلاعاتي - اگر داريد - لطف کنيد و بمن بديد.
منم راستش کم کم دارم به همين نتيجه ميرسم. گيربکسش با موتور همخوني نداره و از اون مهمتر مصرفش بالاست.
راستش پوريا جون کوراندو ديگه ظاهرش خيلي ناجوره. موسو باز حداقل يه کم امروزيه ولي اين آدمو ياد لند رور ميندازه!
از هر سۀ شما کمال تشکر رو دارم. موفق باشين.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)