تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 31

نام تاپيک: چرا علوم پايه را انتخاب نميكنيد ؟

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

اینطوری هم که شما فکر می کنید نیست .

یعنی ظرفیت رشته های علوم پایه خیلی زودتر از مهندسی ها پر میشه .

اگه به تکمیل ظرفیت ها دقت کنید می بینید که علوم پایه جا خالی کمتر می مونه .

اما مشکل اصلی اینجاست ، کسانی وارد رشته های علوم پایه میشن که توی رشته های مهندسی پذیرش نمی شن .

و یکی از دلایل اصلی اینکه ما توی ارائه مقالات و پژوهش کمبود داریم همین هستش . یعنی افراد با علاقه وارد رشته های علوم پایه نمیشن . بر حسب مجبوری وارد رشته های علوم پایه میشن .

بر عکس رشته های مهندسی و انسانی رشته های علوم پایه نیاز به افرادی دارند که از نظر ضریب هوشی بالا باشن .

اما توی کشور ما متاسفانه بنا به دلایلی که گفتم اکثر افرادی که رتبه های خوب نمیارن وارد رشته های علوم پایه میشن .

2. 2 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز salarnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    JB-TEAM Software

پيش فرض

آره دیگه 99% هم بخاطر پوله
    البته آدمایی هم داریم که با تدریس خیلی بیشتر از مهندسی در میارن ولی بیشتر باید زحمت بکشن

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نکته اول اینکه سختی یه فیلد یه شاخص مطلق نیست که بخوایم بگیم علوم پایه سخته یا برعکس مهندسی سخته ... من کل این تیپ مقایسه رو قبول ندارم. خود من دانش آموز به اصطلاح تاپی بودم وقتی موقع انتخاب رشته رسید چهار رشته رو مد نظر داشتم: فیزیک و ریاضی محض و برق و کامپیوتر اون موقع بنا به دلایل متعدد برق رو انتخاب کردم. یکی از دلایل مثلا علمیش این بود که اینجور استدلال کردم که برق سه تای دیگه رو تو خودش داره. خوب هرچند بیراه هم نگفته بودم ولی خیلی ایده آلیستی فکر کرده بودم این گفتم واسه اینکه چند تا نتیجه میخوام بگیرم: یکی اینکه واکنش ما به عنوان دانش آموز بازخوردی از شرایط خودمون هست مثلا اگر رشته های مهندسی کلاس بالاتری دارند این مسئله بازخوردی از شرایط خود جامعه است نه اینکه کلاس بندی رشته ها چیز درستی باشه بلکعس کاملا غلط هست ولی منظورم واقعیت قضیه هست نه حقیقتش. مثلا آیا امکانات تحقیق در حیطه علوم پایه تا جه حدی هست؟ آیا دورنمای من دانش آموز کنکوری چند سال پیش چیزی بیشتر از تدریس توی دانشگاه و درگیر شدن در مباحث کاملا انتزاعی بود... خلاصه دورنمای این رشته ها خوب نیست میخوام اینطور نتیجه گیری بکنم که به محض اینکه برخی شرایط آموزش عالی و امکانات توی کشورمون عوض بشه خود به خود این روند هم عوض میشه یه مثال که باعث تاسف هست هم بگم چند وقت پیش توی تلویزیون یه مصاحبه (توی فرودگاه) با چند تا از المپیادی های شیمی انجام شد نکته خنده دار و شاید تاسف آورش این بود که یکی از اونها در جواب سوالی که راجع به رشته تحصیلی آینده اش پرسید عنوان کرد: برق میخوام بخونم خوب البته که این روند مضر هست و خوب نیست چراکه تاپ ترین ها وارد علوم پایه نمیشن (مگه اینکه شدیدا علاقمند باشن که ازین جهت جای امیدواری هست) اما یک طرف قضیه هم اینه که خیلی از محققین و اساتید حوزه مهندسی به نحوی درگیر پروژه های علوم پایه هستند در واقعه نکته مهم اینه که نمیشه این حوزه ها رو به کلی از هم جدا کرد مثلا وقتی شما رو تئوریهای برنامه نویسی یا داده پردازی یا سیگنال کار میکنید خیلی از اوقات در مرزهای ریاضی هستنین یا وقتی روی مواد نیمه هادی یا ادوات الکترونیک یا لیزر یا.... کار میکنین دارین توی داغ ترین بحثهای فیزیک حالت جامد سیر می کنین. و بلعکس خیلی از تحقیقات فیزیکی یا ریاضی توی حوزه مهندسی هستند پس نمیشه اینقدرها هم بدبین بود. به نظر من فعلا نمیشه کاری کرد تا وقتی اوضاع صنعتی و علمی کشور تغییر کنه که همشون به اقتصاد وابسته است. من خودم توی یه تحقیقاتی که راجع به یکی از تکنولوژی های مخابرات ماهواره ای و سنجش راه دور بود چند کارشناس ارشد و دکترای ریاضی رو دیدم که با بقیه گروه کار میکردند اینا بیشتر روی مدلسازیها تمرکز میکردن البته این گروه خارجی بود ولی بهرحال با شکوفا شدن بیشتر صنعت (وقتی بخوایم تکنولوژیهای جدید بسازیم) امید برای این رشته ها و همینطور کمرنگ شدن این کلاس بندی های مسخره بیشتر میشه. ببخشید که پست طولانی شد.

5. 3 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIR MAMAD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز یه جوری می پرسید انگار در ایران زندگی نمی کنید.

برای انتخاب نکردنش به اندازه کافی در جامعه ما متاسفانه دلیل هست که کسی که علاقه نسبی نه شدید
    به اونها داره فکر انتخابش رو هم از سرش بیرون کنه.

من عاشق نظریه ریسمان ها در فیزیک هستم اما این که این رو دوست دارم کفایت می کنه برم فیزیک محض رو در ایران ادامه بدم؟

قطعا خیر.

7. 2 کاربر از SIR MAMAD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه naeimeh.s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

همین امسال از مدرسه ما کسایی که المپیاد مدال اوردن و از کنکور معاف شدن؛ با اینکه هر رشته ای که بخوان میتونن برن همشون علوم پایه میخوان برن اونم دانشگاه فردوسی.یعنی رشته ای که شاید با 10000 هم کسی قبول شه.

من 5 ساله دارم علوم پایه ی فردوسی می خونم.هم کارشناسی هم ارشد.ولی کسی رو سراغ ندارم با 10000 قبول شه اینجالا اقل زیست و زمین و شیمی

داره خودمونی میشه naeimeh.s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

افرادی رو میشناسم که بنا بر علاقشون رشته های علوم پایه رو انتخاب کردن.تا مقاطع بالا خوندن و الان هم مشغول به کار هستن.هم علاقشون رو دنبال کردن و هم از نظر مالی تونستن به هدفشون برسن.
    افرادی رو هم میشناسم که علوم پایه خوندن و با گفتن اینکه کاری نیست از ادامه منصرف شدن.

به نظر من اراده و همت تصمیم گیرنده ست....

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

آره تازه ادامه تحصیل تو علوم پایه به نسبت مهندسی راحتتره چون بچه های قوی تر میرن توی مهندسیا اینجا هم که همه دنبال مدرکن..

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

به نظر تنها دلیلش می تونه مسئله مالی باشه. چون به نظرم هر رشته ای سختی خودشو داره و درست نیست بگیم علوم پایه سختتره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Doe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من 5 ساله دارم علوم پایه ی فردوسی می خونم.هم کارشناسی هم ارشد.ولی کسی رو سراغ ندارم با 10000 قبول شه اینجالا اقل زیست و زمین و شیمی
    حالا کلا یه عدد مثال زدم بالا باشه منظورم دقیقا 10000 نبود منظورم این بود که زتبه هاب خیلی بالاتر از رتبه ای که دارن.بعدشم زیست و زمین که مسلمه نباید باشه چون تو تجربی اوضاع فرق میکنه.یکیو میشناسم با 13000 ریاضی محض شبانه میخونه البته پارسال بومی گزینیو اینا بود

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یعنی علوم پایه سخت نیس؟
    مثلا ریاضی محض ؟
    یا فیزیک؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •