شبانه هيچ تعهد خوابگاهي نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
شبانه هيچ تعهد خوابگاهي نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
من یه رفیق داشتم که تهران نبود ولی کنکور ، همین امیرکبیر قبول شد ؛ به چند ماه نکشید ، خوابگاه رو ول کرد رفت خودش یه خونه اجاره کردهیچ تضمینی وجود نداره که هم اتاقیهات خوب دربیان
تازه مشکلات دیگه ای هم هست ؛ تو میخوای بخوابی همه بیدارن دارن درس میخونن ، نظافت در حد تیم ملی ، مشکلات غذا واقعا وجود داره
من با این شرایط فقط دانشگاههایی رو میزنم که سرشون به تنشون بیرزهمثلا صنعتی اصفهان ، فردوسی مشهد و ... که لااقل این مشکلات رو واسه یه دانشگاه خوب تحمل کنم
![]()
من الان زنگ زدم دانشگاه شاهرود گفت به شبانه ها خودگردان میدیم سالانه 300-400 تومن
گفت حالت سوییت داره
یعنی باید هر روز خودمون غذا درست کنیم![]()
پس کی بیاد غذا درست کنه ؟!!
ولی به نظر من خوابگاه خیلی بهتره تا اینکه آدم بخواد بره خونه اجاره کنه مخصوصا واسه دخترا................
اینکه مینویسن نداریم و اینا چرته!!
همشون دارن ! تازه امسال بیشتر غیر انتفاعی ها هم خوابگاه دارن یا همکاری می کنن در این زمینه ...
مشکل ترین قسمتش همون غذاشه
اگه خوابگاه خودگردان بدن چه فرقی داره با اجاره ای؟ فقط دردسر دنبال خونه و هم اتاقی رفتن نداره
واسه غذا که سلف دانشگاه هست دیگه!!
ولی زندگی توی خوابگاه خیلی بستگی داره به جایی که الان داری زندگی میکنی، یعنی اگه توی خونتون در رفاه کامل باشی و نمیتونی سختی رو تحمل کنی اگه بیشتر از 2 ترم توی خوابگاه بمونی دیوونه میشی! برعکس ممکنه با خوابگه خیلی حال کنی و دیگه برنگردی خونه!!
بزارید یه نصیحتی کنم !![]()
دوست من رتبه 80 بود . از امیر کبیر واسش ناتمه اومده بود که اگه امرکبیر رو انتخاب کنی تمام امکانات رفاهی برات محیا هت و خوابگاه مجازا و ... این بیچارم باورش شد ورفت ! بعد تعریف میکرد که مارو 5 نفری بردن تو یه اتاق 3 در 4 چپوندند ، گفتن اینم خوابگاه ! میگفت پدرم در اومد ، هرکی یه ادایی داشت و درسر به کنار ، باید تو اون اتاق می ایستادی ! جای نشستن واسه 5 نفر نبود و ... !!
بهتره تا اونجایی که میتونید تو شهر خودتون درس بخونید به نظرم
خیلی فرق با اجاره ای داره اگه بخوای بیرون خونه بگیری:
1-شما باید کل وسایل رو خودت ببری مثل گاز ، فرش ، یخچال،بخاری (برای زمستان) و....
اما خوابگاه ها خودشون این امکانات رو دارن و نیازی به خرید یا بردن اینها نداره.
2-شما تو خونه اجاره ای اوایل اگه تنها باشی یه جورایی بهت سخت می گذره ولی وقتی با چند نفر تو خوابگاه باشی مطمئنا خیلی برات سخت نیست.
بعضی از دوستان میگن تو خوابگاه نمیشه درس خوند من کاملا برعکس این دوستان فکر می کنم چون اگر دوستان خوبی داشته باشی مطمئن باش چند نفری بهتر می تونی از پس مشکلات بر بیای . من خودم امتحان کردم فرض کن تو یه سوال برنامه نویسی گیر می کردم باور کن 3 روز دنبال حل مشکلم بودم ولی وقتی رفتم خونه یکی از بچه ها 3 نفر بودیم با هم فکری به طرز خیلی جالبی مشکل حل شد.
به هر حال خودت ، اخلاقیاتت رو بیشتر می شناسی مثلا من یه دوستی داشتم که اصلا نمی تونست با چند نفر درس بخونه و همیشه تنها درس می خوند.
Last edited by DrXoX; 06-08-2009 at 21:00.
به قول شاعر : در اگر نتوان نشست![]()
ما که پیر شدیم و خیلی وقته از فارغ شدنمون می گذره! ولی همه چی بستگی به روحیه و کمی هم شرایط مالی داره.. (کمی نه... خیلی!) من تو شهرستان و دانشگاه دولتی هر 4 سال رو خونه گرفتم.. اجاره های الان رو تو جاهای مختلف نمی دونم.. ولی پیشنهاد می کنم خونه بگیرید.. صحبت وسیله خریدن و اینا.. فقط برا یکباره.. هر سال که نمی خوای یخچال بگیری یا... وام مسکن هم میدن.. فکر کنم من تو 4 سال 500 تومان وام گرفتم...
به هر حال دورانیه اونم! یادش بخیر..!
Last edited by N O V A L I S; 06-08-2009 at 22:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)