تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شما اگه جای من بودین، کدوم یکی رو گزینش می کردین؟

راي دهنده
22. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • نوکیا N85

4 18.18%
  • نوکیا N82

12 54.55%
  • نوکیا N79

5 22.73%
  • هیچ کدام

1 4.55%
صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: کدام یک؟؟؟ N82 یا N85 یا N79 ؟؟

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

دوست عزيز در موررد ان85 حرف هايي زده ميشه که گويا اشکالات نرم افزاري داره البته به احتمال زياد با اپديت حل ميشه.
    من به شما پيشنهاد ميکنم اگه قصد خريد ان85 را دارين تا ارزان شدن ان86 صبر کنيد و ان86 را بگيرين.
    و حالا نظره کليم.
    نظره من روي ان82 و ان79 ميباشد.
    ان82 کيبرد بهتر و سخت افزاري قويتر داره.در مقابل ان79 هم امکانات نرم افزاريه بيشتر و فرستنده ي اف ام در کنار باتريه قويتر داره.همچنين ان79 ال سي ديه روشنتري نسبت به ان82 داره.
    اگه به طوره کلي بخام بگم ان82 تا حدودي فقط سخت افزاري قويتر نسبت به ان79 داره در باقيه موار ان79 بهتره.
    من اگه جاي شما بودم با توجه به بروز بودن ان79 و داشتن امکانات بالا در کنار قيمت مناسب ان79 را انتخاب نميکردم.
    البته مواردي مانند دوربينم هستمن که ان82 فقط در شب به علت داشتن فلش قوي بهتره و همچنين اون چيپ گرافيکيه ان82 که در بالا اشاره کردم(سخت افزاري قويتر) که فقط در بازي هايي که حجم بالايي دارن استفاده ميشه(البته اين مورد را زياد مطمعن نيستم)همچنين ان82 کيبرد بهتري داره چون فاصله بين دکمه ها زياده و تفکيک خوبي دارن ولي در ان79 دکمه ها به هم چسبيدن و تا حدودي تشخيص دکمه سخته.اينا موارد ريزي بودن که اشاره کردم ولي بازم در کل به نظره من ان79 گزينه ي خوبيه چون من تجربه ي استفاده از اف ام را دارم و به نظرم چيزه خوبيه.
    انتخاب با خودت

2. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

اگه انگیج بازی می کنی اونم کرک شده 82 از بقیه بهتره ...
    در غیر این صورت 85 از 79 بهتره و اونو بخر ...

4. 2 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

10

توي عكاسي N82 اونا رو ميخوره . N79 و N85 سخت افزار دوربينشون شبيه N96 و توي فضاي باز انگار يه لايه تاريك روي عكس رو گرفته . اينو با عكس ميتونم ثابت ميكنم . توي شب هم كه N82 در بين 5 مگاپيكسلي ها و بعضي از 8 مگاپيكسلي حريف نداره . در ضمن بگ كه N82 و N95 ها از روتوش كاركسن استفاده ميكنن كه بعد از عكاسي خود به خود مشكلات عكس مثل نويز و ... رو برطرف ميكنن !!!
    راستي دوست من شما انتظاراتتو بگو تا راحت تر بشه راهنماييت كرد .
    انتظارات من صفحه نمایش بسیار خوب، کیفیت فیلم برداری بسیار خوب ( بدون نویز و مشکل بویژه در هنگام حرکت فیلم برداری کردن )، عکس برداری خوب در حدی که عکس ها بدون نویز و کدری و ماتی باشن. و جوری هم نباشن که وسط رنگ ها کاملا طبیعی باشه و کنار و اطراف تار و محو ( مانند 3250 و 5700 ). و صد البته وضوح همه چیز در عکس خوب باشه و در کل پشیمون نشم که چرا دوربینم اینجوریه!!!
    لطف کن کیفیت پخش صوتی در هندزفری و بلندگو ها رو هم به این موارد بیافزا...! و صد البته خواهان این هستم که کیفیت ارتباطیش بالا باشه. شاید روزی نسل سوم در ایران راه بیافته! می خوام اون موقع بتونم از گوشی کار بکشم!!!

و دیگه این که دنگ و فنگ هم نداشته باشه! خرج و اصطحلاکش پایین باشه. ( این 3250 در طول این دو سال کمرم رو شکست از بس خرج گذاشت روی دستم )

n 82 گوشی خوبیه و از بین این 3 تا n 82 رو پیشنهاد میکنم ...

و چون اسم ال جی رنوار رو اوردی این گزینه رو هم برات نشون میدم قیمت هم کمتر از سقف شماست

s 7350

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوربینش 5 هستش و با اینکه 5 هستش یکی از بهترین فیلمبرداری هارو در بین گوشی های موجود در بازار داره

با کیفیت 720 *480

ال سی دی tft 16M colors

240 x 400 pixels, 2.6 inches

تا 16 گیگ ساپورت مموری میکنه

و یکی از مهمترین خصوصیاتش هم اینه که ساپورت دایویکس و wmv میکنه البته به صورت خودکار و نیاز به نصب برنامه یا تبدیل هم نیست

می شه ازت بخوام که راجع به این گزینه شیکت یه نموره بیشتر توضیح بدی. ریختش که خیلی جذابه... از کاراییش بگو برام لطفا

دوست عزيز در موررد ان85 حرف هايي زده ميشه که گويا اشکالات نرم افزاري داره البته به احتمال زياد با اپديت حل ميشه.
    من به شما پيشنهاد ميکنم اگه قصد خريد ان85 را دارين تا ارزان شدن ان86 صبر کنيد و ان86 را بگيرين.
    و حالا نظره کليم.
    نظره من روي ان82 و ان79 ميباشد.
    ان82 کيبرد بهتر و سخت افزاري قويتر داره.در مقابل ان79 هم امکانات نرم افزاريه بيشتر و فرستنده ي اف ام در کنار باتريه قويتر داره.همچنين ان79 ال سي ديه روشنتري نسبت به ان82 داره.
    اگه به طوره کلي بخام بگم ان82 تا حدودي فقط سخت افزاري قويتر نسبت به ان79 داره در باقيه موار ان79 بهتره.
    من اگه جاي شما بودم با توجه به بروز بودن ان79 و داشتن امکانات بالا در کنار قيمت مناسب ان79 را انتخاب نميکردم.
    البته مواردي مانند دوربينم هستمن که ان82 فقط در شب به علت داشتن فلش قوي بهتره و همچنين اون چيپ گرافيکيه ان82 که در بالا اشاره کردم(سخت افزاري قويتر) که فقط در بازي هايي که حجم بالايي دارن استفاده ميشه(البته اين مورد را زياد مطمعن نيستم)همچنين ان82 کيبرد بهتري داره چون فاصله بين دکمه ها زياده و تفکيک خوبي دارن ولي در ان79 دکمه ها به هم چسبيدن و تا حدودي تشخيص دکمه سخته.اينا موارد ريزي بودن که اشاره کردم ولي بازم در کل به نظره من ان79 گزينه ي خوبيه چون من تجربه ي استفاده از اف ام را دارم و به نظرم چيزه خوبيه.
    انتخاب با خودت
    در مورد روشنایی صفحه نمایش N82، می دونم که با هک کردن و اضافه کردن یه پچ می شه حلش کرد . اما اون نکته که درباره چیپ گرافیکی گفتی. مسلما الگوریتم عکس برداری بر پایه همین چیپ تنظیم می شه دیگه. و مسلما در کیفیت عکس می باس تاثیر بسزایی داشته باشه. در مورد نرم افزار N79 هم که واقعا راست می گی. چون یه پله بالاتر از N82 هست، کلی جزئیات ریز و درشت تازه بهش افزودن...

مثل این که هرچی جلوتر می ریم انتخاب مشکل تر می شه رفقا

6. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

s7350 فوق العادست...فيلم برداريش توپ...عكساي با كيفيتي هم ميگيره..صفحه نمايش بزرگ و با كيفيتي داره...ديگه pulp جان همه توضيحات را دادن...در كل فوق العادس...

8. این کاربر از Vamp!r3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

با سپاس فراوان از Pulp و Vamp!r3 عزیز... این گوشی ای که شما معرفی کردین راجع بهش تحقیق کردم. گوشی بسیار خوبی هست و دوربین عالی ای هم داره؛ اما فقط در همین اندازه !!! همین ! ترجیح می دم روی N82 و N79 مانور بدم

دوستان این دو تا از نظر فرم بدنه، کیفیت ساخت و از همه مهم تر، مستعد افتادن از دست چطورین؟؟؟ این مورد آخری خیلی برام مهمه!!! من با 3250 همیشه مشکل داشتم چون گوشی بی نهایت قناسی هست! و صد البته مستعد که چه عرض کنم، خدای افتادن از دست هست!!!

مچکرم

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

دوست عزیز این دو گوشی مقاوم هستن و از 3250 بهترن ولی ان82 از ان79 قویتر و محکمتر میباشد

11. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سپاس فراوان از Pulp و Vamp!r3 عزیز... این گوشی ای که شما معرفی کردین راجع بهش تحقیق کردم. گوشی بسیار خوبی هست و دوربین عالی ای هم داره؛ اما فقط در همین اندازه !!! همین ! ترجیح می دم روی N82 و N79 مانور بدم

دوستان این دو تا از نظر فرم بدنه، کیفیت ساخت و از همه مهم تر، مستعد افتادن از دست چطورین؟؟؟ این مورد آخری خیلی برام مهمه!!! من با 3250 همیشه مشکل داشتم چون گوشی بی نهایت قناسی هست! و صد البته مستعد که چه عرض کنم، خدای افتادن از دست هست!!!

مچکرم

تنها مزیتی که به چشم میاد اون دو مدلی که شما گفتین نسبت به این گوشی ! بازی کردن هستش ! وگرنه از لحاظ های دیگه اختلاف فاحشی نداره و قایبلیت های این گوشی بسیار بیشتر از این 2 مدل میباشد ! هم ال سی دی هم ساپورت دایویکس و هم مموری کارت و رم و هم زیبایی و هم کیفیت ساخت بدنه و دوربین ! ... و جاوایی هم که میخوره در برنامه ریزی مشکلی نداره و محدودیتی هم نداره ...

انتخاب با خودتونه ..

13. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

پست بالا تاييد ميشه...فقط سيستم عامل نداره...

15. این کاربر از Vamp!r3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •