دوست عزيز در موررد ان85 حرف هايي زده ميشه که گويا اشکالات نرم افزاري داره البته به احتمال زياد با اپديت حل ميشه.
من به شما پيشنهاد ميکنم اگه قصد خريد ان85 را دارين تا ارزان شدن ان86 صبر کنيد و ان86 را بگيرين.
و حالا نظره کليم.
نظره من روي ان82 و ان79 ميباشد.
ان82 کيبرد بهتر و سخت افزاري قويتر داره.در مقابل ان79 هم امکانات نرم افزاريه بيشتر و فرستنده ي اف ام در کنار باتريه قويتر داره.همچنين ان79 ال سي ديه روشنتري نسبت به ان82 داره.
اگه به طوره کلي بخام بگم ان82 تا حدودي فقط سخت افزاري قويتر نسبت به ان79 داره در باقيه موار ان79 بهتره.
من اگه جاي شما بودم با توجه به بروز بودن ان79 و داشتن امکانات بالا در کنار قيمت مناسب ان79 را انتخاب نميکردم.
البته مواردي مانند دوربينم هستمن که ان82 فقط در شب به علت داشتن فلش قوي بهتره و همچنين اون چيپ گرافيکيه ان82 که در بالا اشاره کردم(سخت افزاري قويتر) که فقط در بازي هايي که حجم بالايي دارن استفاده ميشه(البته اين مورد را زياد مطمعن نيستم)همچنين ان82 کيبرد بهتري داره چون فاصله بين دکمه ها زياده و تفکيک خوبي دارن ولي در ان79 دکمه ها به هم چسبيدن و تا حدودي تشخيص دکمه سخته.اينا موارد ريزي بودن که اشاره کردم ولي بازم در کل به نظره من ان79 گزينه ي خوبيه چون من تجربه ي استفاده از اف ام را دارم و به نظرم چيزه خوبيه.
انتخاب با خودت