تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: معرفی شاهکاری از AOC محصولی متفاوت V22 LCD-WLED

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

ممنون از می جوابشو میدم
    با همه این اوصاف مانیتور خوبیه روی هم رفته خوبه و من خیلی راضیم
    شما راس میگی شاید فول نباشه ولی HD رو ساپورت میکنه به هر حال تو سی دیش هست که من گفتم
    Last edited by minizoro; 02-08-2009 at 00:04.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوست عزیز
    یک سوالی دارم
    تو این مانیتور تو res های پایین تر از native مشکل بد شکل شدن font ها و icon ها وجود داره ؟
    اگه داره به همون شدت lcd های دیگس ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز
    یک سوالی دارم
    تو این مانیتور تو res های پایین تر از native مشکل بد شکل شدن font ها و icon ها وجود داره ؟
    اگه داره به همون شدت lcd های دیگس ؟
    تو پست اول توضیح دادم میتونی بخونی
    ولی خلاصه بگم که شدتش کمتره آیکن ها خیلی کم عوض میشند یکمی فونتها کلفتتر میشند همین
    ولی رزولوشن آخر بزاری هیچ مشکلی پیش نمیاد که هیچ فضای کار خیلی زیادی هم بهت میده
    Last edited by minizoro; 02-08-2009 at 00:25.

4. این کاربر از minizoro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamedjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستای خوبم !! خوبید .
    یه سوال داشتم که بد جوری ذهنمو مشغول کرده نمیدونم تو کدوم فروم خوندم که میگفت این aoc یه مشکلی داره که زمان پاسخدهی تصویر با صدا یه خورده هم خوانی نداره و هماهنگ نیستن می خواستم ببینم راسته یا نه .
    منم می خوام مانیتور بخرم اما بین aoc v22 و w2284f موندم . نمیدون م اخرش چی میشه . اما من دلم پیش aoc می باشد !!
    واقعا جدایی از امکانات خوبش خیلی شیک و با پرستيژ و دوستداشتنیه خیلی ازش خوشم میاد اما یه مواردی از ال جی کم داره .
    یکیش اینکه ال جی 22 ولی aoc 21.6 اینچه بعدش الجی 2 سال زمانت میده و اگه مشکلی پیش اومد 2-3 ساعته خدمات ولیaoc یکسال و خدماتشم 24 ساعته !!
    نوسان برق کشور ما هم که همه میدونین چه جوریاس نوسان برق ال جی تو رنج(90-264) ولی aoc (100-240) تحمل میکنه
    بعد ال جی دارای تکنولوژی f-angine هست که aoc نداره .
    بعدش نمیدونم چرا فکر میکنم ال جی کیفیت تصویرش بهتره هرچند هیچ کدومشونو وقتی روشن هستند و تصویر پخش میکنن ندیدم فکر میکنم یه چیز تلقینیه وبیشتر به خاطر اسمو رسم ال جی تو ایران باشه !! اما در کل منم aoc خواهم گرفت هرچه بادا باد .............
    اگرم خوشم نیومد 50 زیر قیمت میدم 20 میزارم روش یه ال جی میگیرم تو ارومیه 245 تومنه(aoc) یه سالم گارانتیشو افزایش میدم 12.500 میشه دوسال گارانتی یه محافظم برای مشکل نوسان میگیرم که از شر تلقینات ذهنی خلاص شم .
    دوباره می پرسم تو رو خدا دوست عزیز (minizoro)میگن این aoc یه مشکلی داره که زمان پاسخدهی تصویر با صدا یه خورده هم خوانی نداره و هماهنگ نیستن می خواستم ببینم راسته یا نه . به دادم برسیـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

یه سوال داشتم که بد جوری ذهنمو مشغول کرده نمیدونم تو کدوم فروم خوندم که میگفت این aoc یه مشکلی داره که زمان پاسخدهی تصویر با صدا یه خورده هم خوانی نداره و هماهنگ نیستن می خواستم ببینم راسته یا نه .
    منم می خوام مانیتور بخرم اما بین aoc v22 و w2284f موندم . نمیدون م اخرش چی میشه . اما من دلم پیش aoc می باشد !!
    واقعا جدایی از امکانات خوبش خیلی شیک و با پرستيژ و دوستداشتنیه خیلی ازش خوشم میاد اما یه مواردی از ال جی کم داره .
    یکیش اینکه ال جی 22 ولی aoc 21.6 اینچه بعدش الجی 2 سال زمانت میده و اگه مشکلی پیش اومد 2-3 ساعته خدمات ولیaoc یکسال و خدماتشم 24 ساعته !!
    نوسان برق کشور ما هم که همه میدونین چه جوریاس نوسان برق ال جی تو رنج(90-264) ولی aoc (100-240) تحمل میکنه
    بعدش نمیدونم چرا فکر میکنم ال جی کیفیت تصویرش بهتره هرچند هیچ کدومشونو وقتی روشن هستند و تصویر پخش میکنن ندیدم فکر میکنم یه چیز تلقینیه وبیشتر به خاطر اسمو رسم ال جی تو ایران باشه !! اما در کل منم aoc خواهم گرفت هرچه بادا باد .............
    اگرم خوشم نیومد 50 زیر قیمت میدم 20 میزارم روش یه ال جی میگیرم تو ارومیه 245 تومنه(aoc) یه سالم گارانتیشو افزایش میدم 12.500 میشه دوسال گارانتی یه محافظم برای مشکل نوسان میگیرم که از شر تلقینات ذهنی خلاص شم .
    دوباره می پرسم تو رو خدا دوست عزیز (minizoro)میگن این aoc یه مشکلی داره که زمان پاسخدهی تصویر با صدا یه خورده هم خوانی نداره و هماهنگ نیستن می خواستم ببینم راسته یا نه . به دادم برسیـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــد.
    من راستش دقیقا سوالتونو متوجه نشدم اگه منظورتون اینه که موقع فیلم دیدم صدا از تصویر جلو میزنه که باید بگم اگه این حالت پیش بیاد ربطی به مانیتور نداره و به سیستمتون ربط داره و به پلیر که چون سیستم موقع های پر کاری که کار زیادی ازش میکشین اینطوری فیلمو پخش میکنه
    در مواقعی هم که فیلم نگاه نمیکنید حرف شما بی معنیه آخه یعنی چی؟ مثلا یه کلیدو تو ویندوز میزنی یکم دیگه صداش میرسه؟؟؟!!!!! این از اون حرفاستا نه داداش این مانیتور (پستای قبلی دوستان رو هم بخون) زمان پاسخگوییش عالیه این درست نیست2میلی ثانیه مدت زمان خیلی کمیه
    من نمیدونم اون یکی مانیتوری که مد نظرته چیه ولی من نظرمو درباره این مانیتور در پست اول گفتم ولی یه چیزی رو یادت باشه کیفیت تصویر سامسونگ و aoc از الجی خیلی بهتره این چیزیه که من تو تاپیک مخصوص مانیتورهایaocخوندم
    من خودم 250 خریدم حالا اگه میگن 245 که خوبه توصیه میکنم که این کارو که گفتی مانیتورو عوض میکنم نکن چون به نظر من به خاطر 0.4 اینچ تفاوت سایز عاقلانه نیست که ضرر کنی راستی یادت نرفته که aoc فناوری led هم داره که خیلی وضوح تصویر و بالا میبره

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دلیله اینکه گارانتیش و خدمات پس از فروشش کمتر از الجی هست نمیدونی چیه؟!
    نکنه دلیلش اینه که عمرش کمتره!؟
    این aoc ساخت کجاست؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

این aoc ساخت کجاست؟
    دلیلش به نظر من اینه که وارداتیه
    نه عمر همه مانیتورا یکیه تقریبا فکر کنم بسته به استفاده ته
    والا مطمئن نیستم ولی فکر کنم آمریکاست و چین مونتاژ میکندش
    ببین هرچی باشه از مونتاژ ایران بهتره ، و از الجی بهتره ولی نمیتونم بگم که سامسونگ بهتره یا این چون سامسونگ هم کسیه واسه خودش

9. این کاربر از minizoro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز i-like-ddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Sari

پيش فرض

دوست عزیز میشه لطف کنی بگی از کجا خریدی من ساری هستم نمیدونم از کجا باید بخرم.خیلی ممنون

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

مشکل انعکاس نور ندارید ؟
    با ارمان(Stream) که صحبت کردم بین T220P سامسونگ و این مانیتور تقریبا برابر اما کمی V22 ضعیفتر در همه موارد به جز زمان پاسخگویی V22 بهتر عمل کرده .
    انعكاس نور فقط زمانيه كه پشت مانيتور نور باشه
    من هيچوقت تا حالا چنين مشكلي نداشته ام
    من هم اولش بيت اين دو مانيتور گير كرده بودم
    و خيلي تحقيق كردم
    اخرش هم اينو گرفتم
    الان 5 ماهي ميشه فكر كنم
    و كاملا راضي هستم
    اون هموخاني صدا و تصوير هم اشكال از سيستمه
    من تاحالا چنين مشكلي نداشته ام

این aoc ساخت کجاست؟
    گارانتيشو ميشه با اندكي هزينه و از طريق اينترنت 24 ماهه كرد

======

من چند تايي هم عكس از مانيتور گرفته بودم كه كيفيتشو نشون ميداد
    من الان 5 ماهه اين مانيتورو دارم
    خيلي راضي هستم
    هيچ مشكلي باهاش ندارم
    كيفيت عالي داره
    مطمئن باشيد از خريدش پشيمون نميشيد
    من كاري با بقيه مدلها ندارم ولي v22 را ميتونم تظمين كنم
    شفافيت بسيار بالا
    رنگهاي عالي
    قيافه بسيار شيك و باريك
    خلاصه خوبه
    راستي يه چيزي هم خيلي وقته كه ميخواستم بگم الان فرصت كردم بگم
    يكي از مشكلاتي كه مانيتورهاي lcd دارند اينه كه كيفيت زماني بهتره كه رزوليشن مانيتور در اخر باشه
    اين مشكل زماني به چشم مياد كه بخواهي يك گيم را بازي كني
    وقتي گيم در رزوليشن اخر اجرا ميشه ممكنه كارت گرافيكي كم بياره و باعث مشكل بشه
    در اين مانيتور با پائين اوردن رزوليشن هيچ افت كيفيتي مشاهده نميشه
    فقط بايد رزوليشن مناسب انتخاب كرد كه 16:9 باشه
    من در چندين گيم از جمله pes2009 و fear2 تست كردم كاملا بدون مشكل جواب داد
    همچنين در خود ويندوز هم رزوليشن را حداقل گذاشتم (800*600)
    حتي در اين حالت هم كوچكترين افت كيفيت تصويري نديدم
    البته بزرگتر شدن ايكونها و كاهش تراكم تصوير را نميگم كه عادي هستند
    بلكه در مانيتورهاي ديگه رنگ ايكونها و كلا رنگ بندي دچار افت ميشه كه در aoc v22 چنين چيزي ديده نميشه

12. 3 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حتي در اين حالت هم كوچكترين افت كيفيت تصويري نديدم
    100% تایید میشه
    دوست عزیز میشه لطف کنی بگی از کجا خریدی من ساری هستم نمیدونم از کجا باید بخرم.خیلی ممنون
    من از تبریز بازار سهند خریدم از نمایندگی فروشش گرفتم تو هم برو شهرتون ببین کدوم بازار کامپیوتر هست که نمایندگیش توش مغازه داره
    گارانتيشو ميشه با اندكي هزينه و از طريق اينترنت 24 ماهه كرد
    چطوری ؟ میشه بگی؟
    تو خودت اینطوری کردی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •