ممنون از می جوابشو میدم
با همه این اوصاف مانیتور خوبیه روی هم رفته خوبه و من خیلی راضیم
شما راس میگی شاید فول نباشه ولی HD رو ساپورت میکنه به هر حال تو سی دیش هست که من گفتم
ممنون از می جوابشو میدم
با همه این اوصاف مانیتور خوبیه روی هم رفته خوبه و من خیلی راضیم
شما راس میگی شاید فول نباشه ولی HD رو ساپورت میکنه به هر حال تو سی دیش هست که من گفتم
Last edited by minizoro; 02-08-2009 at 00:04.
دوست عزیز
یک سوالی دارم
تو این مانیتور تو res های پایین تر از native مشکل بد شکل شدن font ها و icon ها وجود داره ؟
اگه داره به همون شدت lcd های دیگس ؟
تو پست اول توضیح دادم میتونی بخونیدوست عزیز
یک سوالی دارم
تو این مانیتور تو res های پایین تر از native مشکل بد شکل شدن font ها و icon ها وجود داره ؟
اگه داره به همون شدت lcd های دیگس ؟
ولی خلاصه بگم که شدتش کمتره آیکن ها خیلی کم عوض میشند یکمی فونتها کلفتتر میشند همین
ولی رزولوشن آخر بزاری هیچ مشکلی پیش نمیاد که هیچ فضای کار خیلی زیادی هم بهت میده
Last edited by minizoro; 02-08-2009 at 00:25.
سلام دوستای خوبم !! خوبید .
یه سوال داشتم که بد جوری ذهنمو مشغول کرده نمیدونم تو کدوم فروم خوندم که میگفت این aoc یه مشکلی داره که زمان پاسخدهی تصویر با صدا یه خورده هم خوانی نداره و هماهنگ نیستن می خواستم ببینم راسته یا نه .
منم می خوام مانیتور بخرم اما بین aoc v22 و w2284f موندم . نمیدون م اخرش چی میشه . اما من دلم پیش aoc می باشد !!
واقعا جدایی از امکانات خوبش خیلی شیک و با پرستيژ و دوستداشتنیه خیلی ازش خوشم میاد اما یه مواردی از ال جی کم داره .
یکیش اینکه ال جی 22 ولی aoc 21.6 اینچه بعدش الجی 2 سال زمانت میده و اگه مشکلی پیش اومد 2-3 ساعته خدمات ولیaoc یکسال و خدماتشم 24 ساعته !!
نوسان برق کشور ما هم که همه میدونین چه جوریاس نوسان برق ال جی تو رنج(90-264) ولی aoc (100-240) تحمل میکنه
بعد ال جی دارای تکنولوژی f-angine هست که aoc نداره .
بعدش نمیدونم چرا فکر میکنم ال جی کیفیت تصویرش بهتره هرچند هیچ کدومشونو وقتی روشن هستند و تصویر پخش میکنن ندیدم فکر میکنم یه چیز تلقینیه وبیشتر به خاطر اسمو رسم ال جی تو ایران باشه !! اما در کل منم aoc خواهم گرفت هرچه بادا باد .............
اگرم خوشم نیومد 50 زیر قیمت میدم 20 میزارم روش یه ال جی میگیرم تو ارومیه 245 تومنه(aoc) یه سالم گارانتیشو افزایش میدم 12.500 میشه دوسال گارانتی یه محافظم برای مشکل نوسان میگیرم که از شر تلقینات ذهنی خلاص شم .
دوباره می پرسم تو رو خدا دوست عزیز (minizoro)میگن این aoc یه مشکلی داره که زمان پاسخدهی تصویر با صدا یه خورده هم خوانی نداره و هماهنگ نیستن می خواستم ببینم راسته یا نه . به دادم برسیـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــد.
من راستش دقیقا سوالتونو متوجه نشدم اگه منظورتون اینه که موقع فیلم دیدم صدا از تصویر جلو میزنه که باید بگم اگه این حالت پیش بیاد ربطی به مانیتور نداره و به سیستمتون ربط داره و به پلیر که چون سیستم موقع های پر کاری که کار زیادی ازش میکشین اینطوری فیلمو پخش میکنه
در مواقعی هم که فیلم نگاه نمیکنید حرف شما بی معنیه آخه یعنی چی؟ مثلا یه کلیدو تو ویندوز میزنی یکم دیگه صداش میرسه؟؟؟!!!!! این از اون حرفاستا نه داداش این مانیتور (پستای قبلی دوستان رو هم بخون) زمان پاسخگوییش عالیه این درست نیست2میلی ثانیه مدت زمان خیلی کمیه
من نمیدونم اون یکی مانیتوری که مد نظرته چیه ولی من نظرمو درباره این مانیتور در پست اول گفتم ولی یه چیزی رو یادت باشه کیفیت تصویر سامسونگ و aoc از الجی خیلی بهتره این چیزیه که من تو تاپیک مخصوص مانیتورهایaocخوندم
من خودم 250 خریدم حالا اگه میگن 245 که خوبه توصیه میکنم که این کارو که گفتی مانیتورو عوض میکنم نکن چون به نظر من به خاطر 0.4 اینچ تفاوت سایز عاقلانه نیست که ضرر کنی راستی یادت نرفته که aoc فناوری led هم داره که خیلی وضوح تصویر و بالا میبره
دلیله اینکه گارانتیش و خدمات پس از فروشش کمتر از الجی هست نمیدونی چیه؟!
نکنه دلیلش اینه که عمرش کمتره!؟
این aoc ساخت کجاست؟
دلیلش به نظر من اینه که وارداتیهدلیله اینکه گارانتیش و خدمات پس از فروشش کمتر از الجی هست نمیدونی چیه؟!
نکنه دلیلش اینه که عمرش کمتره!؟
این aoc ساخت کجاست؟
نه عمر همه مانیتورا یکیه تقریبا فکر کنم بسته به استفاده ته
والا مطمئن نیستم ولی فکر کنم آمریکاست و چین مونتاژ میکندش
ببین هرچی باشه از مونتاژ ایران بهتره ، و از الجی بهتره ولی نمیتونم بگم که سامسونگ بهتره یا این چون سامسونگ هم کسیه واسه خودش
دوست عزیز میشه لطف کنی بگی از کجا خریدی من ساری هستم نمیدونم از کجا باید بخرم.خیلی ممنون
انعكاس نور فقط زمانيه كه پشت مانيتور نور باشه
من هيچوقت تا حالا چنين مشكلي نداشته ام
من هم اولش بيت اين دو مانيتور گير كرده بودم
و خيلي تحقيق كردم
اخرش هم اينو گرفتم
الان 5 ماهي ميشه فكر كنم
و كاملا راضي هستم
اون هموخاني صدا و تصوير هم اشكال از سيستمه
من تاحالا چنين مشكلي نداشته ام
گارانتيشو ميشه با اندكي هزينه و از طريق اينترنت 24 ماهه كرد
======
من چند تايي هم عكس از مانيتور گرفته بودم كه كيفيتشو نشون ميداد
من الان 5 ماهه اين مانيتورو دارم
خيلي راضي هستم
هيچ مشكلي باهاش ندارم
كيفيت عالي داره
مطمئن باشيد از خريدش پشيمون نميشيد
من كاري با بقيه مدلها ندارم ولي v22 را ميتونم تظمين كنم
شفافيت بسيار بالا
رنگهاي عالي
قيافه بسيار شيك و باريك
خلاصه خوبه
راستي يه چيزي هم خيلي وقته كه ميخواستم بگم الان فرصت كردم بگم
يكي از مشكلاتي كه مانيتورهاي lcd دارند اينه كه كيفيت زماني بهتره كه رزوليشن مانيتور در اخر باشه
اين مشكل زماني به چشم مياد كه بخواهي يك گيم را بازي كني
وقتي گيم در رزوليشن اخر اجرا ميشه ممكنه كارت گرافيكي كم بياره و باعث مشكل بشه
در اين مانيتور با پائين اوردن رزوليشن هيچ افت كيفيتي مشاهده نميشه
فقط بايد رزوليشن مناسب انتخاب كرد كه 16:9 باشه
من در چندين گيم از جمله pes2009 و fear2 تست كردم كاملا بدون مشكل جواب داد
همچنين در خود ويندوز هم رزوليشن را حداقل گذاشتم (800*600)
حتي در اين حالت هم كوچكترين افت كيفيت تصويري نديدم
البته بزرگتر شدن ايكونها و كاهش تراكم تصوير را نميگم كه عادي هستند
بلكه در مانيتورهاي ديگه رنگ ايكونها و كلا رنگ بندي دچار افت ميشه كه در aoc v22 چنين چيزي ديده نميشه
100% تایید میشهحتي در اين حالت هم كوچكترين افت كيفيت تصويري نديدم
من از تبریز بازار سهند خریدم از نمایندگی فروشش گرفتم تو هم برو شهرتون ببین کدوم بازار کامپیوتر هست که نمایندگیش توش مغازه دارهدوست عزیز میشه لطف کنی بگی از کجا خریدی من ساری هستم نمیدونم از کجا باید بخرم.خیلی ممنون
چطوری ؟ میشه بگی؟گارانتيشو ميشه با اندكي هزينه و از طريق اينترنت 24 ماهه كرد
تو خودت اینطوری کردی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)