تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: دانلودکنید:TextBox با توانایی کار با تاریخ فارسی با کاربرد آسان

پروفشنال bad_boy_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

يكم تغييرش دادم ولي الان زياد وقت ندارم
    خودم هم بهش نياز دارم ميزارم اگر شما هم وقت كرديد روش كار كنيم ببينيم چي ميشه !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تغييراتي كه دادم به شرح ذيل :
    - تغيير از نوع UserControl به كلاسي كه ويژگي هاي TextBox را بسط ميدهد ، به اين شكل ديگر نيازي به RaiseEvent نداريد و ضمنا تمام وي‍‍ژگي ها و رويداد هاي TextBox را هم داريد
    - نوشتن حروفي تاريخ و تنظيم زمان نمايش (ToolTipText) ، اين گزينه اختياري است و ميتوان آن را با استفاده از ويژگي FarsyDateStyle تغيير داد . (ديگر ويژگي هاي مرتبط : BackcolorTooltip - TootTipDelay)

در ضمن كنترل شما را با يك كنترل ديگر (كه هنوز كمي ناقص است) در يك پرو‍ژه گزاشتم چون با هم مرتبط بودند
    Last edited by bad_boy_2007; 07-08-2009 at 22:58.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

چند تا پيشنهاد واسش دارم كه اگه روش كار كنيم چيز خوبي در مياد
    اول از همه يه تعداد از ويژگي هاش بايد انتخابي بشه ، مثلا :
    - اينكه ميتونه تاريخ خالي باشه يا خير (در اكثر كاربردهاي من نميتونه تاريخ خالي وارد بشه)
    -اينكه اگر PageUP زده شد جند تا به ماه ، روز يا سال اضافه بشه و اگر كسي اين ويژگي رو نخواد به اون مقدار صفر بده
    - اگر Enter يا فلش پايين زده شد فوكوس به كنترل بعدي برود
    - كليد Shift+Enter يا فلش بالا فوكوس را به كنترل قبلي منتقل كند (اين ويژگي و ويژگي بالا بايد انتخاب بشه)
    - رنگ زمينه زماني كه فوكود در آن است با خارج ميشود
    - ايجاد منوي راست كليك ، بدك نيست بخشي از تنظيمات را در اين قسمت در اختيار كاربر قرار دهيم
    - كليدهاي F1 تا ّF12 به ترتيب تاريخ را به 1/1/سال جاري الي 1/12/سال جاري منتقل كند
    - مهمترين مطلب اينكه با استفاده از يك ديتابيس كه در آن روزهاي تعطيلي و مناسبتها ثبت شده ، به صورت انتخابي اين مطلب را به شخص اطلاع دهيم

نمونه اي از ويژگي هاي فوق در كلاس CurrencyTextBox لحاظ شده ، احتمالا اگر وقت كنم تا فردا شب اين كارها را ميكنم
    Last edited by bad_boy_2007; 07-08-2009 at 23:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTPROG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر 3500 ساله

پيش فرض

خودم هم بهش نياز دارم ميزارم اگر شما هم وقت كرديد روش كار كنيم ببينيم چي ميشه
    ممنون که روش کار کردی

هدف من از ساخت این منترل راحتی کار و نیازمند بودن به همچنین چیزی بود خوشحالم که به دردتون خورد

- اينكه ميتونه تاريخ خالي باشه يا خير (در اكثر كاربردهاي من نميتونه تاريخ خالي وارد بشه)
    بعضی وقتها لازم میشه مثلا برای صدور چک سفید یا بدون تاریخ تا تضمینی البته همونطور که گفتی میشه اختیاری کرد

اگر Enter يا فلش پايين زده شد فوكوس به كنترل بعدي برود
    - كليد Shift+Enter يا فلش بالا فوكوس را به كنترل قبلي منتقل كند (اين ويژگي و ويژگي بالا بايد انتخاب بشه)
    با Enter , Shift+Enter موافقم ولی با فلشها نه چون اگر فلشها رو از کار بندازی یکی از روشهای تغییر تاریخ که با فلش تغییر میکنه از بین میره که روش راحتی برای انتخاب تاریخه

كليدهاي F1 تا ّF12 به ترتيب تاريخ را به 1/1/سال جاري الي 1/12/سال جاري منتقل كند
    این خیلی خوبه

- مهمترين مطلب اينكه با استفاده از يك ديتابيس كه در آن روزهاي تعطيلي و مناسبتها ثبت شده ، به صورت انتخابي اين مطلب را به شخص اطلاع دهيم
    اینم بد نیست مثلا به درد وقتی میخوره که فرضا شخص بخواد چکی برای 30 روز دیگه صادر کنه با 3 تا PageUp به 30 روز دیگه میرسه ولی اگر اون روز تعطیل باشه بهش هشدار میده و چک رو برای روزی دیگه صادر میکنه تنها اشکالش اینه باید یه بانک همراه فایل باشه بعدش هم درست کردن یه بانکی که اطلاعات این همه مناسبتها و تعطیلیها توش باشه یکم مشکله

در کل پیشنهادتاتون جالبه
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر 3500 ساله

پيش فرض

سورسی که گذاشته بودم دانلود کردم جالب بود
    فقط چند تا ایراد داره

1-وقتی تاریخ رو تغییر میدی مثلا 17/05/1388که شنبه هستش با 16/05/1388 بازم شنبه مینویسه و لی بعد از یه حرکت دیگه مثالا فلش یا هر چیز دیگه متوجه تغییر تاریخ میشه و اصلا میشه (دیر Refresh میشه)

2-تو خاصیت Text برنامه نویس میتونه تاریخ اشتباه وارد کنه و به فرض مثال میشه نوشت 123654/05/1388 در اینصورت تاریخ دچار مشکل میشه (هر چند شاید زیاد مهم نباشه چون برنامه نویس فقط به اون دسترسی داره نه Enduser ولی کاربر پسند نیست)

3-وقتی پروژه رو باز میکنم تو Warning میده
    Warning 2The referenced component 'Settings' could not be found.

Warning 1 Could not resolve this reference. Could not locate the assembly "Settings". Check to make sure the assembly exists on disk. If this reference is required by your code, you may get compilation errors. CurrencyTextBox

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر 3500 ساله

پيش فرض

فقط چند تا ايراد داره

1-وقتي تاريخ رو تغيير ميدي مثلا 17/05/1388که شنبه هستش با 16/05/1388 بازم شنبه مينويسه و لي بعد از يه حرکت ديگه مثالا فلش يا هر چيز ديگه متوجه تغيير تاريخ ميشه و اصلا ميشه (دير Refresh ميشه)

2-تو خاصيت Text برنامه نويس ميتونه تاريخ اشتباه وارد کنه و به فرض مثال ميشه نوشت 123654/05/1388 در اينصورت تاريخ دچار مشکل ميشه (هر چند شايد زياد مهم نباشه چون برنامه نويس فقط به اون دسترسي داره نه Enduser ولي کاربر پسند نيست)

3-وقتي پروژه رو باز ميکنم تو Warning ميده
    Warning 2The referenced component 'Settings' could not be found.

Warning 1 Could not resolve this reference. Could not locate the assembly "Settings". Check to make sure the assembly exists on disk. If this reference is required by your code, you may get compilation errors. CurrencyTextBox

در کل روشی که رویدادهای کنترل اصلی حفظ بشه خیلی خوبه

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ديشب يكم وقت كردم روش كار كردم ، شب كه كه از شركت برميگردم يكم ديگه روش كار ميكنم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد ديتابيس هم ، نه خيلي سخت نيست .
    ولي حداقل واسه من خيلي كاربرديه ، و فكر ميكنم اگر ديتابيس نباشه بهتره ، يك فايل باينري ، تكست يا XML بد چيزي نيست

Refrence به Setting.DLL رو هم حذف كردم ، نبايد مشكل داشته باشه

7. این کاربر از bad_boy_2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر 3500 ساله

پيش فرض

متاسفانه دستکاریتون باعث خراپ شدنش شده

1-وقتی از کلید Right استفاده میکنی سال رو اشتباه انتخاب میکنه مثلا به جای 1388 عدد13 رو انتخاب میکنی و وقتی تایپ میکنی تاریخ کلا به هم میریزه

2-وقتی اعداد ماه رو تایپ میکنی فقط یک رقمینویسه مثلا 1 تا 9 دیگه نمیشه 10، 11 ،12 رو تایپ کرد

3-عدد روز رو میشه 3 تا وارد کرد و تاریخ غلط به دست آورد

4-وقتی کلید Space رو میزنیم اون قسمتی که انتخاب شده پاک میشه و تنظیمات به هم میخوره

در کل تایپ رو کلا از کار انداختید اونی هم که وارد میشه غلط نوشته میشه

توصیه میکنم تو بخشهای اصلیش دستکاری نکنید فقط امکانات خودتونو بهش اضافه کنید

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •