کوکی پیشنهاد میشه. ولی اگه زیر (اون طور که گفتین) زیر 400 میخواین انتخوابتون خیلی بیشتر خواهد بود!
بین اون 2تا که گفتین5800 کامل تره ولی کوکی هم به نظر من خوشکل تره هم مناسب از نظر قیمت![]()
کوکی پیشنهاد میشه. ولی اگه زیر (اون طور که گفتین) زیر 400 میخواین انتخوابتون خیلی بیشتر خواهد بود!
بین اون 2تا که گفتین5800 کامل تره ولی کوکی هم به نظر من خوشکل تره هم مناسب از نظر قیمت![]()
به نظر 5800 نسبت به بقیه سره.
بین اینها من رنوار - آلترا تاچ - ویوا - تاچ تری جی و بیت دی جی رو معرفی میکنم (عکس هاشون زیرشه).میشه اینایی رو که گفتید رو کمی معرفی کنید(همه رو نه،تعدادیش که برتری داره نسبت به بقیه)
1. رنوار دوربین 8 مگی عالی با فیلمبرداری عالی داره. امکاناتی مثل وای فای و جی پی اس هم داره صدای خوبی هم داره و صفحش 3 اینچه.
2. آلترا تاچ هم دوربین 8 مگی با فیلمبرداری عالی داره ولی فاقد وای فای هست و صفحش 2.8 اینچه. در عوض ال سی دیه خیلی با کیفیتی داره (AMOLED) و تاچش خازنیه + کیپد هم داره.
3. ویوا اقتصادی ترین پاکت پی سی هست. سیستم عامل وین مو با 2.8 اینچ صفحه + وای فای + سی پی یو 200 مگاهرتزی و رم 128 مگی و دوربین 2 مگی.
4. تاچ تری جی مثل ویواست فقط جی پی اس و تری جی هم داره + دوربین 3 + سی پی یو 528 مگاهرتزی و رم 192 مگی.
5. بیت دی جی ساخته شده برای موزیک. صفحش دقیقا مثل آلترا تاچ هست یعنی 2.8 اینچ خازنی و...... امکانات خاصی برای موزیک داره + دوربین 3 و جی پی اس. فاقد وای فای.
![]()
Last edited by Michael Ropy; 26-07-2009 at 20:56.
با 400 میتونی i900 omnia 8gig بگیری که از همه نظر عالیه
دوربین 5
خروجی تی وی
بدنه ی محکم
صدای فوق قوی
موس نوری
صفحه ی3.2 اینچی
سیستم عامل ویندوز موبایل
پرئازنده ی620 مگاهرتزی
سنسور حرکتی یادم رفت!
شما بدون شك و با خيال آسوده 5800 رو بگير .
پيشاپيش مباركه !
از رنوار و آلترا تاچ و i900 omnia 8gig خیلی خوشم اومد....
آلترا تاچ فقط همون رنگ رو داره؟
میشه لطف کنین قیمت های رنوار و آلترا تاچ و i900 omnia 8gig رو هم بگید؟
رنوار:350-60...
آاترا:380-70...
امنيا:385-90...
نوکیا بهتره.... کاراییش بیشتر امکاناتشم بیشتره
ممنون،
من امروز قیمت امنیا رو پرسیدم،گفتن 481 هزارتومان!
(i900 omnia 8gig رو پرسیدم،همینه دیگه؟)
اگه قیمتش اندازه ای که شما گفتین،باشه که خیلی خوبه....حتما میگیرمش...
شوخي ميكنيبا 400 میتونی i900 omnia 8gig بگیری که از همه نظر عالیه
دوربین 5
خروجی تی وی
بدنه ی محکم
صدای فوق قوی
موس نوری
صفحه ی3.2 اینچی
سیستم عامل ویندوز موبایل
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)