ها از آناند معتبرتر؟!برای من واضحه که این چهار هسته ای نسبت به همتای اینتل ضعیفتره خواستی بیشتر بحث کنیم بیا مسنجراز اين جور چيزا زياده بايد ديد چه گروهي تست رو انجام دادن ،اينم يه نگاه بنداز :
یا پروفایل...
ها از آناند معتبرتر؟!برای من واضحه که این چهار هسته ای نسبت به همتای اینتل ضعیفتره خواستی بیشتر بحث کنیم بیا مسنجراز اين جور چيزا زياده بايد ديد چه گروهي تست رو انجام دادن ،اينم يه نگاه بنداز :
یا پروفایل...
همتاي 9950 تو اينتل كدوم پردازنده اس؟ ميشه بگي؟
یکی از بچه ها با GA-MA780G-UD3H گیگابایت کار می کنه هیچ مشکلی هم نداره و خوبه
اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم پيشنهاد خوبيه، بايد روش فكر كنم، البته مدتيه از گيگابايت زده شدم، ولي بازم قبول دارم يكي از قويترين توليد كننده هاست
راستي من يه مشكل با اين برد هم دارم اونم اينكه ذاتاً واسه گرافيك هاي ATI زده شده و منم دوس دارم واسه رندر از گرافيك هايي با چيپست Nvidia استفاده كنم، يادم رفت بگم كه قابليت SLI شدنش برام خيلي مهمه
MSI K9N2 SLI Platinum Nvidia nForce 750a
راضی هستی!؟![]()
اينم خوبه اما گرافيك آنبردش تو ذوق آدم ميزنه!!
همچين سرتر از TA790 هم نيس كه قيمتش بالاتره![]()
بالاخره قیمتش مهمه یا نه!؟
اینا رو همینطور ی دیدم اصلا ساپورتش و ..رو مطمئن نیستم:
ASUS M3A32-MVP Deluxe
DFI LP UT 790FX-M2R
DFI LP DK 790FXB-M2RS
DFI LP DK 790GX-M2RS
DFI LP JR 790GX-M2RS
ASUS M4A78T-E
GIGABYTE MA790FXUD4P
...
MSI K9N2 DIAMOND
دستت درد نكنه، ميخواستم اون ام اي آي رو گير بيارم كه نشد بازم مجبور شدم از Biostar TA790 استفاده كنم، اما اين بار از پاور 1350 وات الگانس استفاده كردم كه ببينم چي ميگه، رم ها رو هم 4 گيگ 1066 مدل OCZ سفارش دادم، اميدوارم اين بار به يه جمع بندي خوب رو اين مدل پردازنده ها برسم، يا توقع من زياده از اين سي پي يو و يا اين مدل پردازنده ازش زيادي تعريف شده!
البته خيلي پر سرعته ها ولي بازم نميدونم چرا راضيم نميكنه!
مثلا آخرين بار من كال 4 و كريسيس رو همزمان روش اجرا كردم و مثه آب خوردن اجرا ميشد !
حساسیت د ار ی به خرج میدی ز یاد!دستت درد نكنه، ميخواستم اون ام اي آي رو گير بيارم كه نشد بازم مجبور شدم از Biostar TA790 استفاده كنم، اما اين بار از پاور 1350 وات الگانس استفاده كردم كه ببينم چي ميگه، رم ها رو هم 4 گيگ 1066 مدل OCZ سفارش دادم، اميدوارم اين بار به يه جمع بندي خوب رو اين مدل پردازنده ها برسم، يا توقع من زياده از اين سي پي يو و يا اين مدل پردازنده ازش زيادي تعريف شده!
البته خيلي پر سرعته ها ولي بازم نميدونم چرا راضيم نميكنه!
حالا کی می خواد هم زمان دو تا بازی رو انجام بده!؟مثلا آخرين بار من كال 4 و كريسيس رو همزمان روش اجرا كردم و مثه آب خوردن اجرا ميشد !تست کردی نتیجش رو بگو...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)