تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: AMG یا Mpower?

راي دهنده
27. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • AMG

13 48.15%
  • Mpower

16 59.26%
Multiple Choice Poll.
صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: Mpower vs AMG

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کلا به تست هایی که تو ایران انجام میشه نمیشه اعتماد کرد
    ولی عملکرد ام پاور تو پیست فوق العادست بالاخره بعد از این هه سال یه سدان یعنی کادیلاک cts v تونست که رکورد ام5 تو پیست نورنبرگ بزنه ونم فقط کمتر از 1 ثانیه!!!!!!!!
    البته با اومدن نسل جدید m5 .......

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

موتورهای AMG قوی تر هستن مثلاً BMW در خواب شبشم نمیتونه غولی مثل SL65 Black ببنیه که تقریبا یه سوپر اسپرته، تنوع موتور مرسدس که رده بالا همون AMG هست خیلی بیشتره.

3. این کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Black Dahlia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    هر جا اینترنتم به راه باشه !

پيش فرض

نه عزیز منظور بد نگیر
    میگم مدل کامل دو تا شرکت کننده رو بگو.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4ve30n4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کهکشان NGC 6397

پيش فرض

نه عزیز منظور بد نگیر
    میگم مدل کامل دو تا شرکت کننده رو بگو.
    هااااااااااا باشههه.. قبلن تخمینن گفته بودم کلاس CLK ولی مثلکه SL بوده..
    SL350 vs 630i
    هر دو 6 سیلندر و هر دو دقیقن 272 اسب توان..>> شتاب ب.ام.و 6.7 و مرسدس 6.6
    مجله ی ماشین>ش 309>مهر87>ص6

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

در حال حاضر تنها ضعف ام پاور نسبت به آ ام گ موتور v12 هست که اونم به زودی با اومدن m7 بر طرف میشه
    ب ام و اومدن M7 رو رد کرده و گفته موتور سری 7 به اندازه کافی قوی هست:

M7 فقط يک توهم است
    «مجله ماشین» - با اينکه مدتي است برخي نشريات اقدام به چاپ تصاويري منتسب به ب ام و m7 نموده اند اما ما همواره با ترديد به اين موضوع نگاه مي کرديم و سرانجام نيز شکمان تبديل به يقين شد چراکه عکس هاي منتشر شده متعلق به ب ام و سري هفت مجهز به بسته «ام اسپرت» بوده و هيچ تغييري در قدرت آن داده نشده است. کمپاني ب ام و با اعلام اين مطلب که موتور قدرتمند v12 مدل 760i از کارآيي کافي برخوردار است، کشش خريد گونه قوي تري مثل m7 را در بازار بسيار محدود دانست به علاقمندان توصيه کرد با نصب بسته «ام اسپرت» علاوه بر برخورداري از نمايي اسپرت و سرسخت تر، دستيابي به شتاب صفر تا 98 کيلومتر بر ساعت را در مدت 5/4 ثانيه با خودرويي فاخر (لوکس) و بزرگ تجربه نمايند.

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این بحث هم میشه مثل آزرا یا کمری! این یه مبحث سلیقه ایه! مثلا شما نمیتونی بنز با تیونینگ ام پاور بخری پس اگه کسی ب ام و دوست داره باید بره سمت ام پاور اگر هم کسی بنز دوست داره میره سمت آ ام گ! با همون ای ام جی!

8. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یک دفعه می پرسیدین بنز بهتره یا بی ام وه...؟ این بهتر بود جواب دادن به این سوال سخته چون هر دوشون هم خوبند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ب ام و اومدن M7 رو رد کرده و گفته موتور سری 7 به اندازه کافی قوی هست:

M7 فقط يک توهم است
    «مجله ماشین» - با اينکه مدتي است برخي نشريات اقدام به چاپ تصاويري منتسب به ب ام و m7 نموده اند اما ما همواره با ترديد به اين موضوع نگاه مي کرديم و سرانجام نيز شکمان تبديل به يقين شد چراکه عکس هاي منتشر شده متعلق به ب ام و سري هفت مجهز به بسته «ام اسپرت» بوده و هيچ تغييري در قدرت آن داده نشده است. کمپاني ب ام و با اعلام اين مطلب که موتور قدرتمند v12 مدل 760i از کارآيي کافي برخوردار است، کشش خريد گونه قوي تري مثل m7 را در بازار بسيار محدود دانست به علاقمندان توصيه کرد با نصب بسته «ام اسپرت» علاوه بر برخورداري از نمايي اسپرت و سرسخت تر، دستيابي به شتاب صفر تا 98 کيلومتر بر ساعت را در مدت 5/4 ثانيه با خودرويي فاخر (لوکس) و بزرگ تجربه نمايند.
    کدوم شماره این رو نوشته؟صفحه و شماره و ماه خواهشا بگو من انگار رد کردم اینجا رو
    این بحث هم میشه مثل آزرا یا کمری! این یه مبحث سلیقه ایه! مثلا شما نمیتونی بنز با تیونینگ ام پاور بخری پس اگه کسی ب ام و دوست داره باید بره سمت ام پاور اگر هم کسی بنز دوست داره میره سمت آ ام گ! با همون ای ام جی!
    تا حدودی با هات موافقم پوریا ولی بازم نسبت به اون بحث میتونه بهتر باشه
    یک دفعه می پرسیدین بنز بهتره یا بی ام وه...؟ این بهتر بود جواب دادن به این سوال سخته چون هر دوشون هم خوبند
    اینجا یه کم فرق داره بحث سر دو تا تیونر کاملا رسمی هستش که کارشون میتونه مورد بررسی قرار بگیره دیگه یعنی ما تا حدودی تخصص در این مورد داریم.
    ================================================== =====
    هر دو تینور مثل شرکتهای مادر خودشون هستن ام پاور محصولات محدودی داره ولی همیشه ارزونتر از محصولات آ م گ هستش .به نظر من کار ام پاور جوری هستش که خیلی میتونن بهش دسترسی داشته باشن وای آ م گ از یک مرسدس بنز معمولی چیزی در حد یک آستون مارتین بسیار مجهز میسازه چون بیشتر کار روی این ماشینها با دست انجام میشه .هر کدوم جایگاه و مشتری خاص خودشون رو دارن همونطوری که سعید گفت ام پاور یک بی ام اسپرت شده تولید میکنه یعنی لذت رانندگی رو دو برابر میکنه ولی آ ام گ در واقع یه سفینه رو تیون میکنه .مرسدس همیشه تکیه بیشتری به تکنولوژی داشته تا بی ام و بسیاری از تکنولوژی ها رو هم خودش اختراع و ثبت کرد برای همین از لحاظ ایمنی فعال و غیر فعال هر محصول مرسدس و زیر مجموعه هاش تکیه بیشتری به سیستمهای پاریداری و الکترونیکی دارن که این از لذت رانندگی با مرسدس کم میکنه.این مورد برای آ ام گ هم صادقه بجز چند مورد خاص مثل سری بلک .
    در ضمن من تا تا جایی که یادمه قویترین موترو تنفس طبیعی رو آ ام گ زده موتور 63 یا همون 6.3 لیتری و سریعترین سدانهای جهان هم با استفاده از e55 , e63 ساخته شدن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کدوم شماره این رو نوشته؟صفحه و شماره و ماه خواهشا بگو من انگار رد کردم اینجا رو
    اون سایت مسخره و دروغ گوش نوشته عکس تریومف میندازه زیرش میزنه ب ام و
    ولی طبق گفته خود ب ام و سری7 فقط با کیت بدنه ام پاور معرفی میشه و تقویت موتور تو کار نیست

در ضمن من تا تا جایی که یادمه قویترین موترو تنفس طبیعی رو آ ام گ زده موتور 63 یا همون 6.3 لیتری و سریعترین سدانهای جهان هم با استفاده از e55 , e63 ساخته شدن
    آره موتور 6.3 لیتری آ ام گ قوی ترین و پر مصرف ترین موتور تنفس عادی دنیا هست
    سریع ترین سدان جهان هم در حال حاضر کادیلاک cts- v هست
    تو پیست نورنبرگ هم کادیلاک نیم ثانیه از ام5 سریع تر بوده و بعد از این 2 تا آیودی a6 قرار داره

رامین قبلا هم گفتم با این که تنوع محصولات ا ام گ بیشتره ولی تیراژ و تولید محصولات ب ام و بیشتره
    البته نصف محصولاتشون قیمت تقریبا برابر هم دارن ام پاور تو زمینه موتور تو دنیا زبان زد هست و وتورهاش هر ساله به عنوان برترین موتورهای سال انتخاب میشن
    تو تست های هندلینگ که تو اروپا و انگلیس انجام میشه همیشه اتومبیل های ام پاور بر عکس ا ام گ جز برترین ها هستن
    یکی از مواردی که تو آ ام گ خیلی اذینت کنددست تداخلات الکتریکی هستش که راننده حس زیادی از رانندگی نداره و همواره از طرف ماشین تحت کنترلی که ا ام گ داره روی این مورد کار می کنه و اتومبیل های جدیدش مثل c63 وضعیت بهتری دارن

در کل نمیشه گفت کدوم برترن ( هر چند که خودم میگم ام پاور ) ولی در کل جفتشون تو دنیا از نظر تکنولژی و تولید اتومبیل های خاص حرف اول میزنن

12. این کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باید بگم که سیاست دو شرکت مرسدس و بی ام دبلیو با هم متفاوته.بنز تقریبآ برای تمام اعضای خانواده ماشین تولید می کنه اما تمرکز بی ای دبلیو بیشتر روی جوانان هستش.ای ام جی هم چون می دونه بیشتر مشتریان ماشین های مرسدس مردان و زنان سن بالا هستن سعی می کنه با استفاده از تجهیزات الکترونیکی رانندگی ایمن و راحتی رو نصیب مشتریانش بکنه.اما ام پاور سعی می کنه با هندلینگ اسپرت جوانان رو به خودش جذب کنه.
    اگر من بخواهم از بین ام پاور و ای ام جی یکی رو انتخاب کنم ای ام جی رو انتخاب می کنم.درسته تولیدات ای ام جی پر مصرف تر از ام پاوره اما من عاشق قدرتم و به نظرم فقط ای ام جی می تونه نیازه من رو بر طرف کنه.نمونش sl 65 amg black که واقآ معرکس.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •