براي طراحي قالب وب سايت يادگيري html و css لازمه خب براي ايجاد بنر و لوگو يا يكچنين يز هايي ميتوني فلش رو هم ياد
بگيري...
براي طراحي قالب وب سايت يادگيري html و css لازمه خب براي ايجاد بنر و لوگو يا يكچنين يز هايي ميتوني فلش رو هم ياد
بگيري...
ممنونم دوست عزیز php , html چه فرقی با هم دارند؟؟؟
css چیه؟؟؟
پایگاه داده هااا چی هستند؟؟؟
واسه راه اندازی سایت چه چیزائی لازمه؟؟؟
آیا هاست و دومین کافیه؟؟؟ و یا چیزه دیگه ای هم میخواد؟؟؟
منظورم اینکه چه چیزهائی باید خریداری کنم؟؟؟
و اینکه اگر بخوام وبلاگمو به com. تبدیل کنم فقط دومین بخرم کافیه؟؟؟
آره فقط دومین بخر.....
بعدم توی وبلاگ برو تو تنظیماتش و اتصال دومین بزن........
----
میهن بلاگ که این امکان رو داره
html بیس کار طراحی وب و برنامه نویسی مبتنی بر وب هست ، شما جاوا ، پی اچ پی و سایرین رو به عنوان شاخه های اصلی تنه ی html استفاده می کنید
ما دو نوع وب سایت داریم ، دینامیک و استاتیک
دینامیک ها سایت های پیچیده که به زابن های php , asp.net , java و غیره نوشته میشن که پیچیدگی خاص خودشون و انعطاف بالایی دارن ( نمونه : انجمن پی سی ورد )
سایت های استاتیک غیر قابل تغییر هستن و ثبات و پایداری دارن ، بیشتر سایت های شخصی و کوچیک رو به صورت استاتیک و بدون دخالت php و غیره طراحی می کنن
برای سایت کوچیک شخصی ، نهایتا 100 مگابایت فضا لینوکس و یه دامین کفایت می کنه و به هیچ چیز دیگه ای نیاز نیست
بله ، داخل کنترل پنل وبلاگ ها بخشی به اسم اتصال دامنه به وبلاگ وجود داره که بعد از خرید دامین ، کافیه آدرس رو وارد فیلد کنترل پنل وبلاگتون کنید و نهایتا اون رو ذخیره کنید
و برای طراحی یه صفحه ی وب به صورت نسبتا حرفه ای شما باید به زبان html کاملا مسلط باشید و تا حد خوبی از java script یا vb script و صد البته css اطلاعات داشته باشید
نرم افزار مورد استفاده عموما Adobe DreamWeaver هست
اگه تمایل داشته باشید سایت رو میتونید به صورت فلش طراحی کنید که اون بحث جداگانه ای داره و من خودم به شخصه قبول ندارم
در اخر سرویس های مدیریت محتوا مثل Wordpress فارسی رو به شما که چیزی از طراحی وب نمیدونید عمیقا پیشنهاد می کنم ، در کمتر از چند دقیقه به صورت انلاین اون رو روی هاست خودتون نصب می کنید و مثل کنترل پنل یک وبلاگ ااز اون استفاده می کنید ، امنیت ، پوسته های زیاد و افزونه های فراوون کار با اون رو لذت بخش و حرفه ای می کنه
الان خیلی از سایت های مهم از این سیستم استفاده می کنن
به نظر من براي شروع Microsoft Expression Web كاربر پسند تر هست تا dreamweaver !
براي شروع هم توصيه مي كنم همين WordPress فارسي رو روي يك هاست رايكان نصب كنين :
براي هاست رايكان هم مي تونين به تابيك زير مراجعه كنين ... البته خب مشكلات زياد دارن ! ولي براي شروع خوب هستن ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)