تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: backup و restore در SQLEXPRESS

اگه نباشه جاش خالی می مونه CHAPTER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    -_-

پيش فرض

اولین مسئله قابل توجه ان است که Management Studio ابزاری برای کاربران نهایی نیست و برای توسعه دهندگان و مدیران شبکه های بانکهای اطلاعاتی عرضه شده و در حالت عادی و استاندارد باید برنامه شما نیاز کاربرتان را بر آورده کند و کاربر برای کارهای دیگر نیازی به اجرای این برنامه نداشته باشد.
    پس بانک رو تو سیستم مقصد کجا باید attach کنم
    نمی خوام دیگه از روش غیر استاندارد استفاده کنم می خوام به یه سرور کانکت بشم
    خوب مگه نباید توی سیستم مقصد Management Studio باشه تا بتونم بانک رو توش attach کنم

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    خوب مگه نباید توی سیستم مقصد Management Studio باشه تا بتونم بانک رو توش attach کنم
    Management Studio فقط یک ابزار مدیریتی و کمکی و دلخواه است و در واقع ربطی به هسته مرکزی sqlserver ندارد و attach هم ربطی به آن ندارد ولی آن هم مثل یک برنامه عادی (مثل برنامه شما) میتواند attach کردن را انجام دهد.

آیا در کد نمونه ای که من برای حین اجرای برنامه گذاشتم و یا کدی که خودتان از آقا نیما دیدید و مربوط به حین نصب میشود در هیچ یک حرفی از Management Studio زده شده بود؟

اگر یکم به هر کدام از این دو مثال دقت میکردید به جواب میرسیدید.

3. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    -_-

پيش فرض

سلام مهندس _H2_
    من یه سمپل درست کردم
    اومدم در رویداد فرم لود با smo دیتابیس ام رو یک بار Attach می کنم . فایل بانکم هم کنار فایل exe گذاشتم
    دو تا دکمه هم برای بک آپ و ریستور گذاشتم توی سیستم خودم تمام عمیات از attach و بک آپ (ریستور فقط مشکل داره) انجام میشه
    و بانکم رو توی SQL Managementمی بینم که attachشده درج اطاعاتم دارم
    بعد اومدم ستاپ درست کردم تا ببینم توی سیستم دیگه که SQL Manement نداره کار می کنه یا نه
    موقع ستاپ درست کردن تیک SQL Express هم زدم
    ولی توی سیستم دیگه بعد نصب ارور میده مگه نیاز به نصب SQL Management توی سیستم مقصد نیست؟؟
    میشه یه توضیح مختصری بدید توی سیستم دیگه بانک رو چه جور attach کنمیعنی چه پیش نیاز نصبی احتیاج هست

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    ... ولی توی سیستم دیگه بعد نصب ارور میده ...
    منطقی و قابل پیشبینی است!

مگه نیاز به نصب SQL Management توی سیستم مقصد نیست؟؟
    مشکل شما از بابت SSMS نیست مشکل شما ناشی از عدم نصب SMO همراه نسخه Express میشود!!!
    این دو مسئله کاملاً جدا است ...
    SMO یکسری کامپونت و ابزار برنامه نویسی برای ارتباط با SQLServer است.
    SSMS یک ابزار گرافیکی یا اینترفیس کاربری برای ارتباط با SQLServer است.
    یکی برای کدنویسی و برنماه نویسی است و یکی برای کارکردن دستی کاربران.

برای همین هم بوده که من در مثال خودم به جای SMO از دستورات T-SQL استفاده کردم.
    کدتان را بر اساس دستورات T-SQL تنظیم کنید (مثل کد پست 8) فرقی هم ندارد میتوانید این کد را هم در حین setup و اجرای برنامه و حتی در صورت داشتن مجوز در وب هم انجام دهید...
    سپس مجدد تست کنید.

6. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    -_-

پيش فرض

مشکل شما از بابت SSMS نیست مشکل شما ناشی از عدم نصب SMO همراه نسخه Express میشود!!!
    من که تمام dll هاش
    (smo) رو همراه ستاپ گذاشته بودم. چطوری باید SMO همراه نسخه Express نصب کنم؟؟؟

کدتان را بر اساس دستورات T-SQL تنظیم کنید (مثل کد پست 8) فرقی هم ندارد میتوانید این کد را هم در حین setup و اجرای برنامه و حتی در صورت داشتن مجوز در وب هم انجام دهید...

به روی چشم

اگر شما رو خسته کردم شرمنده مهندس
    Last edited by CHAPTER; 19-07-2009 at 11:29.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من که تمام dll هاش (smo) رو همراه ستاپ گذاشته بودم
    این کافی نیست و باید نصب شود.

چطوری باید SMO همراه نسخه Express نصب کنم؟؟؟
    خوشبختانه ذاتاً پک نصب EXPRESS شامل SMO هم میشود، به این معنا که SMO را در خود دارد ولی به صورت خودکار آن را نصب نمیکند.

SMO به صورت دستی و در حین نصب با فعال کردن گزینه "Client Components" در رایانه نصب میشود.

یا با گزینه های خط فرمانی مثل addlocal=all میتوانید تمام مخلفات SQLServer را (در تمام نسخه ها) نصب کنید و کاربر هم چیزی نبیند!

من Bootstrapper را چک کردم و دیدم گزینه addlocal=all برای نسخه express وجود دارد (که تا الآن فکر میکردم این گزینه در Bootstrapper نیست)

اما مسئله ای دیگری که مهم است ان است که express نسخه smo خودش را با نام Microsoft.SqlServer.Express.Smo.dll دارد و اگر شما قصد استفاده از SMO-Express را دارید باید در پروزه خودتان به جای Microsoft.SqlServer.Smo.dll از Microsoft.SqlServer.Express.Smo.dll استفاده کنید و پروژه را بر این اساس و با نسخه مناسب کامپایل کنید...

تا بعد از ساخت Setup و فعال کردن نرم افزار SQLExpress برای نصب خودکار، فایلهای وابسته Microsoft.SqlServer.Express.Smo.dll در رایانه مقصد نصب میشود.

... مهندس
    تاجایی که میدانم مهندس نیستم!

موفق باشید.

9. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    -_-

پيش فرض

سلام دوست عزیز

من دوباره مزاحم شدم من dll های مورد نظر رو توی آدرس زیر پیدا کردم نمیشه از اونها توی برنامه ام استفاده کنم یعنی اونها رو به پوشه References اضافه کنم و بقیه قضایا ......

C:\Program Files\Microsoft SQL Server\90\Tools\Binn\VSShell\Common7\IDE

من Bootstrapper را چک کردم و دیدم گزینه addlocal=all برای نسخه express وجود دارد (که تا الآن فکر میکردم این گزینه در Bootstrapper نیست)
    یعنی توی سیستم مقصد به صورت پیش فرض Client Components نصب میشه؟؟

چون تو فایل package.xml خط زیر رو دیدم

Arguments='-q /norebootchk /qn reboot=ReallySuppress addlocal=all instancename=SQLEXPRESS SQLAUTOSTART=1 ADDUSERASADMIN=1

این خط وظیفه اش نصب کامل sql express هست ؟؟

Last edited by CHAPTER; 20-07-2009 at 16:54.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    ... نمیشه از اونها توی برنامه ام استفاده کنم یعنی اونها رو به پوشه References اضافه کنم ...
    الآن در رایانه خودم SMO-Express ندارم و نمیتوانم چک کنم ولی چیزی که میگویید عجیب است!
    یعنی نمیتوانید Reference کنید!
    چه خطایی میدهد؟
    شاید Reference قبلی SMO را حذف نکرده اید؟ (چون احتمال زیادی دارد تداخل namespace پیش آید)

این خط وظیفه اش نصب کامل sql express هست ؟؟
    گزینه هایی را برای اجرای خط فرمانی و تغذیه مقادیر تنظیمی تایین میکند و به نصاب msi پیشنهاد میدهد.
    (
    نصب خاموش (بدون دیالوگ) و عدم ریست و نصب همه اجزاء و نام نمونه نصب و شروع خودکار سرویس با ویندوز و تنظیمی امنیتی برای اجرای صحیح در ویندوز و...
    )

اطلاعات بیشتر در خصوص طریقه نصب از خط فرمان SQLServer را میتوانید در زیر مشاهده کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    -_-

پيش فرض

الآن در رایانه خودم SMO-Express ندارم و نمیتوانم چک کنم ولی چیزی که میگویید عجیب است!
    یعنی نمیتوانید Reference کنید!
    چه خطایی میدهد؟
    شاید Reference قبلی SMO را حذف نکرده اید؟ (چون احتمال زیادی دارد تداخل namespace پیش آید)

شرمنده جمله ام منفی نبود یعنی می تونم اضافه کنم :43:
    توی Reference اضافه کردم ولی Using اش نمی یاد

(
    نصب خاموش (بدون دیالوگ) و عدم ریست و نصب همه اجزاء و نام نمونه نصب و شروع خودکار سرویس با ویندوز و تنظیمی امنیتی برای اجرای صحیح در ویندوز و...
    )
    پس یعنی توی سیستم مقصد smo نصب میشه . فقط باید از express.smo توی پروژه ام استفاده کنم
    درسته ؟؟؟

Last edited by CHAPTER; 20-07-2009 at 18:20.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    وی Reference اضافه کردم ولی Using اش نمی یاد
    یعنی reference کردید ولی دستور زیر خطا میدهند؟
    ;using Microsoft.SqlServer.Management.Smo

چه خطایی میدهد؟
    مطمئن هستید که refrence قبلی SMO را حدف کرده اید؟

پس یعنی توی سیستم مقصد smo نصب میشه . فقط باید از express.smo توی پروژه ام استفاده کنم
    درسته ؟؟؟
    بله از شواهد چنین بر می آید
    من تا حالا از SMO-Express استفاده نکردم، برای اطمینان بیشتر اگر میتوانید حتماً یکبار تست کنید، ضرر ندارد و مطمئن شوید با نصب express در حالت فوق ان هم کپی و نصب میشود.

اگر کارتان فوری نیست و بتوانید تا آخر هفته صبر کنید، شاید خودم وقت کنم و یک بررسی کلی روی نصب SMO-Express انجام دهم و مطمئن شوم که ...
    آیا با پک عادی SQlExpress نصب میشود؟
    آیا با پک SSMS-Express نصب میشود؟ (که این یکی حتمی است)
    آیا با پک Advanced Services نصب میشود؟ (احتمال این یکی هم بسیار زیاد است)

شاید هم با هر سه نصب شود و نگرانی من بیهوده باشد.

فقط فراموش نکنید که در پروژه هم از همان dll ها استفاده کنید.
    مطمئن شوید مشکلات ورژنی هم پیش نیاید ... (حداقل چهار نسخه شناخته شده SQLExpress2005 وجود دارد) یعنی پیشنهاد میکنم برای محکم کاری بیشتری از یک نسخه واحد برای reference کردن داخل پروژه و نیز ساخت setup استفاده کنید.

15. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •