تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: دوربین دیجیتال SLR

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

با درود و سلام به همه .خیلی ممنون از بحثهای فنی که کردین.خود من بیشتر طرف دی90 هستم و چون 450دی را تجربه کردم دیگر نمی خواهم canon داشته باشم آلبته فقط این نیست دلایل فنی خیلی مهمه کنجکاوی داشتن یک NIKON خوب را هم بهش اضافه کن.و اما دی5000 که هم ارزونتره ال سی دی چرخان داره و ... و موتوره فوکوس و منظره یابD90 را نداره.و اما پنتاکس که ظاهرا در ایران خیلی هم هوادار نداره و محجوره.و دوستم که گفتن K7D یک SLR متوسطه متوجه نشدم یعنی چی؟ یعنی نسبت به 3 دوربین دیگه متوسطه؟و یا کلا متوسطه .چرا که هم نقاط قوت و امتیازاتشو نسبت به بقیه را عنوان کردین.!این دو مطلب بنظرم متضاد یکدیگر اومد!.دوست داشتی بیشتر برام توضیح بدین.و بگم که قیمتش حدود دی90 و کمی بیشتره و مشخصاتش که بالاتر و کاراتره. ولی راستشو بخوای همین سنسورش که ساخت سامسونگ کره است کمی تو حال آدم میزنه.نظرت چیه؟
    من منظورم از این که گفتم کلاس متوسطه یه چیز دیگه بود. این دوربین هایی که راجع بهشون صحبت کردیم SLR های سطح Entry هستند. یعنی اگه دوربین های SLR رو در سه سطح رده بندی کنیم این دوربین ها تو گروه اول قرار میگیرن. کنان 1000 و 450 و 500 هر سه Entry Level هستند. ولی K7 سطحش از اینا بالاتره. البته قاعدتا باید اختلاف قیمتش هم چشمگیر باشه. رقبای K-7 دوربین هایی هستند مثل D90 و 50D. البته قبلا به اشتباه گفته بودم که D90 سطحش پایین تره ولی D90 هم در سطح K-7 هست.
    در مورد سنسورشون هم به نظر من نباید به برندی که سنسور رو ساخته زیاد حساسیت نشون داد. مثلا همین دوربین های نیکون. سنسور همشون ساخت سونیه. ولی کیفیت دوربین های سونی و نیکون زمین تا آسمون فرق میکنه. اتفاقا همون طور که گفتم دوربین های پنتکس از نظر نویز بهتر از دوربین های هم رده ی نیکون و کنان هستند. جنس بدنه ی K-7 هم آلیاژ منیزیومه و با توجه به قیمتش کیفیت ساختش خیلی خوبه.
    Last edited by prowler88; 28-07-2009 at 13:54.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

به prowler88 و behrang shadow وartara 74 باعرض تشکر و دست شما درد نکنیه فراوان بخاطر مطالب خوبتان برای خرید یه slr متوسط. ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

برادرا یکی به من بگه چطوری پیغام پسغام بدم به شخص مورد نظرم و جواب هم بگیرم تو این سایتشون؟!!!

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برادرا یکی به من بگه چطوری پیغام پسغام بدم به شخص مورد نظرم و جواب هم بگیرم تو این سایتشون؟!!!
    اگه منظورت پیام خصوصی هستش ، کافیه روی اسم فرد مورد نظر (یعنی بالای عکسش - که مثلا بزرگ نوشته seymour) کلیک کنی ، بعد گزینه فرستادن پیام خصوصی به .. رو انتخاب کنی ...

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من منظورم از این که گفتم کلاس متوسطه یه چیز دیگه بود. این دوربین هایی که راجع بهشون صحبت کردیم SLR های سطح Entry هستند. یعنی اگه دوربین های SLR رو در سه سطح رده بندی کنیم این دوربین ها تو گروه اول قرار میگیرن. کنان 1000 و 450 و 500 هر سه Entry Level هستند. ولی K7 سطحش از اینا بالاتره. البته قاعدتا باید اختلاف قیمتش هم چشمگیر باشه. رقبای K-7 دوربین هایی هستند مثل D90 و 50D. البته قبلا به اشتباه گفته بودم که D90 سطحش پایین تره ولی D90 هم در سطح K-7 هست.
    در مورد سنسورشون هم به نظر من نباید به برندی که سنسور رو ساخته زیاد حساسیت نشون داد. مثلا همین دوربین های نیکون. سنسور همشون ساخت سونیه. ولی کیفیت دوربین های سونی و نیکون زمین تا آسمون فرق میکنه. اتفاقا همون طور که گفتم دوربین های پنتکس از نظر نویز بهتر از دوربین های هم رده ی نیکون و کنان هستند. جنس بدنه ی K-7 هم آلیاژ منیزیومه و با توجه به قیمتش کیفیت ساختش خیلی خوبه.
    به عنوان یه نفر که با خیلی از مدل ها از نزدیک کار کردم، باید بگم که 3 تا موضوع انتخاب برند رو توجیح میکنه:
    1- لنز هایی که در آینده خواهید خرید
    2- علاقه ذاتی به یک برند خاص (من کنن رو بیشتر دوست دارم)
    3- تفاوت های خاصی که یکی از برند ها رو برتر میکنه (مثلا برای یک ماکروگراف حرفه ای LCD چرخان مهم تر هست...)

Liveview خفن و وایت بالانس و رنگ و لعاب و... اگه می خواین، باید برین Compact بگیرین... DSLR در Raw و ویزور خلاصه میشه...

6. 2 کاربر از aslanaslan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

ممنون از Prowler88 و Aeymour و aslan aslan .یک سوال:لنز نیکور 18-200 vr (3.5-5.6( چقدر زوم داره؟چند X بزرگ نمکایی؟ ضمنا seymour ممنون از راهنمایت ولی من فعلا نمیتونم پیامن خصوصی بدم تا بعد.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

ممنون از Prowler88 و Aeymour و aslan aslan .یک سوال:لنز نیکور 18-200 vr (3.5-5.6( چقدر زوم داره؟چند X بزرگ نمکایی؟ ضمنا seymour ممنون از راهنمایت ولی من فعلا نمیتونم پیامن خصوصی بدم تا بعد.
    مقدار زوم دوربین های SLR رو معمولا با X نشون نمیدن. از روی همین اعداد فاصله ی کانونی معلوم میشه. ولی خودت میتونی حساب کنی: 200 تقسیم بر 18 = 11X

داره خودمونی میشه Taraneh935's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان.
    من میخوام D500 بگیرم... در این زمینه اطلاع خاصی ندارم.... چند تا ریوو راجع بهش خوندم و شخصا علاقه خاصی به برند Canon دارم.... میخوام عکاسی رو به طور حرفه ای شروع کنم و کلاس برم... تا حدود 900 تومن هم میتونم هزینه کنم.... حالا به نظر شما دوربین مناسبی رو انتخاب کردم؟؟؟؟
    با توجه به این که تازه کار هستم آیا لازم هست لنز بخرم؟؟؟ اگه آره، چه لنزی؟؟؟
    این دوربین ها مقدار زوم اپتیکال و دیجیتالشون چه قدره؟؟
    اگر کلاس خوب و معتبری برای عکلاسی میشناسید لطفا معرفی کنید.
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام دوستان.
    من میخوام D500 بگیرم... در این زمینه اطلاع خاصی ندارم.... چند تا ریوو راجع بهش خوندم و شخصا علاقه خاصی به برند Canon دارم.... میخوام عکاسی رو به طور حرفه ای شروع کنم و کلاس برم... تا حدود 900 تومن هم میتونم هزینه کنم.... حالا به نظر شما دوربین مناسبی رو انتخاب کردم؟؟؟؟
    با توجه به این که تازه کار هستم آیا لازم هست لنز بخرم؟؟؟ اگه آره، چه لنزی؟؟؟
    این دوربین ها مقدار زوم اپتیکال و دیجیتالشون چه قدره؟؟
    اگر کلاس خوب و معتبری برای عکلاسی میشناسید لطفا معرفی کنید.
    ممنون.
    دوربین خیلی خوبیه. ولی همون طور که در پست های قبلی اشاره شده در چند مورد مشخصات D5000 نیکون بهتره. البته تفاوت ها جزئی هستند.
    دوربین های SLR لنز ثابت ندارن. لنزشون تعویض میشه. محدوده ی زوم هم به لنزی بستگی داره که میذارین رو دوربین. لنز کیت این دوربین ها (حداقل دوربین های ارزون قیمت کنان و نیکون) 55-18 هست. برای عکاسی معمولی خوبه. ولی تله ی درست حسابی نداره و بعضی جاها محدودیت ایجاد میکنه. کیفیتش هم معمولیه. میتونین یه مدت باهاش کار کنین تا بعدا یه لنز براش بگیرین. یه راه هم اینه که فقط بدنه رو بدون لنز بگیرین و خودتون لنز دلخواهتون رو انتخاب کنین.
    البته پیشنهاد من اینه که فعلا یه دوربین دیجیتال SLR-Like بگیرین تا با تنظیمات دوربین آشنا بشین و عکاسی رو یاد بگیرین تا بعد یه SLR بگیرین. چون ممکنه یه مقدار براتون سخت باشه کار باهاش.

11. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Taraneh935's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوربین خیلی خوبیه. ولی همون طور که در پست های قبلی اشاره شده در چند مورد مشخصات D5000 نیکون بهتره. البته تفاوت ها جزئی هستند.
    دوربین های SLR لنز ثابت ندارن. لنزشون تعویض میشه. محدوده ی زوم هم به لنزی بستگی داره که میذارین رو دوربین. لنز کیت این دوربین ها (حداقل دوربین های ارزون قیمت کنان و نیکون) 55-18 هست. برای عکاسی معمولی خوبه. ولی تله ی درست حسابی نداره و بعضی جاها محدودیت ایجاد میکنه. کیفیتش هم معمولیه. میتونین یه مدت باهاش کار کنین تا بعدا یه لنز براش بگیرین. یه راه هم اینه که فقط بدنه رو بدون لنز بگیرین و خودتون لنز دلخواهتون رو انتخاب کنین.
    البته پیشنهاد من اینه که فعلا یه دوربین دیجیتال SLR-Like بگیرین تا با تنظیمات دوربین آشنا بشین و عکاسی رو یاد بگیرین تا بعد یه SLR بگیرین. چون ممکنه یه مقدار براتون سخت باشه کار باهاش.
    دوست عزیز بسیار از راهنمائیتون ممنونم.
    لطفا یک مدل خوب که به درد کار من بخوره بهم معرفی کنید... دوستان دیگه هم اگه لطف کنند و راهنمایی کنن ممنون میشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •