درسته که هیچ منبعی نیست و هنوز هم نشده ولی به احتمال زیاد میشهولی هیچ منبع دقیق و مطمئنی برای اثبات قسمت اول نیست هرچند پیشبینی ها اینطور بود که نشد!![]()
درسته که هیچ منبعی نیست و هنوز هم نشده ولی به احتمال زیاد میشهولی هیچ منبع دقیق و مطمئنی برای اثبات قسمت اول نیست هرچند پیشبینی ها اینطور بود که نشد!![]()
خودمم نظرم رو Gigabyte EP45-UD3R بود اما اين دوستمون هم درست ميگه مي تونم يك مادربرد 100 تومني بگيرم و سي پي يو رو قويتر بزارم حالا بر اين اساس يك مادر برد خوبه حداكثر تا 110 تومني بهم معرفي كنيد كه ساپرت قابل قبولي هم داشته باشه....
خب سری P5Q تو همون رنج هستند الابته سری متوسطش.باقیش هم بره رو پردازنده یه Q9400 میشه گرفت.خودمم نظرم رو Gigabyte EP45-UD3R بود اما اين دوستمون هم درست ميگه مي تونم يك مادربرد 100 تومني بگيرم و سي پي يو رو قويتر بزارم حالا بر اين اساس يك مادر برد خوبه حداكثر تا 110 تومني بهم معرفي كنيد كه ساپرت قابل قبولي هم داشته باشه....
درود دوست من.
به نظرمن برو سراغ amd phenom II ورم های DDR3
AM3 - Phenom II X3 720 - 2_8GHz انتخاب خوبیه قیمت حدود 150 تومن قابلیت اورکلاک هم داره.
ولی واسه اینکه کارایی سیستم بالا باشه مادربورد باید سوکت AM3 و رم DDR3 رو ساپورت کنه.
اینم خوبه و لی مین و رمش گرون در میاد!تو اینکه از سری ***9 ضعیفتره در اکثر تستها شکی نیست!بحث p/p بشه باز باید مین و رمش رو هم در نظر گرفت!درود دوست من.
به نظرمن برو سراغ amd phenom II ورم های DDR3
AM3 - Phenom II X3 720 - 2_8GHz انتخاب خوبیه قیمت حدود 150 تومن قابلیت اورکلاک هم داره.
ولی واسه اینکه کارایی سیستم بالا باشه مادربورد باید سوکت AM3 و رم DDR3 رو ساپورت کنه.
![]()
آقا من بودجه cpuبردم ت 250 و مين هم تا150 حالا نظرتون چيه(هي جوگير مي شم پول اضافه مي كنم)
میشه این پردازنده رو با یه مین AM2+ ساپورت و رم DDR2 بست که اصلا هم گرون در نمیاد .اینم خوبه و لی مین و رمش گرون در میاد!
البته حالا که بودجه اضافه شد ،
سیستم شماره 1 )
Cpu : Intel Q9550=240
M.B: GigaByte EP45 UD3R=140
سیستم شماره 2 )
Cpu : AMD PhenomII 955 =260
M.B:ASUS M4A78T-E=170
که کارایی و آینده سیستم دومی بهتر از اولی هستش به نظر من .
در رابطه با PhenomII 9720 BE با استفاده از قابلیت ACC میشه Core چهارم رو فعلا سازی کرد.
البته Socket Am2 هم میشه Am3 روش گذاشت پیشنهاد مسعود هم خوبه.
سلام بچه ها cpu رو amd phenome 2-x3-720be گرفتم(ناگهان بودجه افت كرد)....
مادربرد؟!
حتما ACC رو از داخل بایوس فعال سازی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)