تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: یه سوال ساده !؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با چه برنامه ای حرکت آهسته دادی؟
    ببین قبل از هر چیز باید سیستم فایلت رو انتخاب کنی، که ما تو ایران باید PAL رو انتخاب کنیم.
    سیستم PAL تعداد فریمهاش در هر ثانیه 25 فریم هست و سیستم NTSC تعداد فریمهاش در ثانیه 30 فریم.
    پس تو مکس PAL رو انتخاب کن و انیمیشنت رو به دلخواه بساز و بعد خروجی بگیر و در نهایت با برنامه ای مث پریمیر یا راحت تر از اون ویدئو استودیو که اونا هم سیستم فایلشون رو روی PAL تنظیم کردی، اون تیکه ای رو که میخوای، برش میدی و سرعتش رو کم میکنی که با کم کردن سرعت طول اون کلیپ تو تایم لاین برنامه بیشتر(طولانی تر) میشه.
    حالت عادی سرعت روی 100 درصد هست، فکر میکنم واسه حرکت آهسته، سرعت 30 یا 40 درصد مناسب باشه. و تا اونجایی که من قبلا تست کردم هیچ مشکل افت فریم یا لرزش تصویر یا... بوجود نمیاد.( ناسلامتی ما یه زمونی تو کار میکس فیلم بودیم)

امتحان کن مطمئن باش جواب میگیری.

2. این کاربر از HOMAYOON.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خب من پست شهاب عزیز رو ندیدم، در واقع شهاب زمانی که من داشتم مینوشتم پستشو زد و تموم شد، اما من چند جا دیگه هم مشغول بودم واسه همین طول کشید.
    ببین شهاب جان، این مسلمه هرچی تعداد فریم بیشتری به کار ببریم حرکت نرمتر میشه. اما چشم انسان در هر ثانیه چند فریم رو میتونه ببینه یا مغز بخواد پردازش کنه؟!
    زمانی که ما بخوایم یه فیلم بسازیم باید شرایط و حرکات دنیای واقعی رو در فیلم هم اجرا کنیم.
    این یعنی اینکه وقتی ما داریم به یه هواپیمای جت که با اون سرعتش که فکر میکنم 300 و خورده ای متر بر ثانیه است نگاه میکنیم، آیا میتونیم نوشته ای رو که مثلا قبلا رو بدنه اش نوشتیم رو بخونیم؟( این فقط یه مثاله با فرض اینکه بشه اینکارو کرد)
    مسلما نمیشه خوند.
    خب حالا اگه همین حرکت جت رو بخوایم با یه نرم افزار سه بعدی بسازیم و در اون زمان که جت به روبروی چشمای ما میرسه یه رندر معمولی بگیریم، فکر میکنم بشه اون نوشته رو خوند.
    اما آیا ببیننده این حس بهش القا میشه که این جت با سرعت بالایی داشته از کنار دوربین یا چشم ما میگذشته؟! قطعا این ذهنیت واسش بوجود میاد که این هواپیمای جت درست روبروی ما به صورت ثابت ایستاده و هیچ حرکتی نداره.
    و برای طبیعی نشون دادن حرکت و اینکه به بیننده بفهمونیم که این جت داره با سرعت از اینجا رد میشه باید افکت موشن بلور یا یه همچین چیزایی رو به موضوع اعمال یا بعدا اضافه کنیم. مث خیلی از این عکسهای ماشینی که میبینیم با فتوشاپ بهشون بلور میدن تا نشون بده که ماشین داره با سرعت حرکت میکنه.

الانم این دوستمون که با عرض معذرت من اسمشون رو نمیدونم باید یه حرکت کاملامعمولی بگیرن و آهسته کنن و هرگونه بلوری در تصویر کاملا طبیعیه!
    در مورد مسابقات فوتبال و ماشین سواری و ... که نیاز هست بعدا تصاویر با کیفیت واسه بازبینی گرفته بشه اگه فریم پر سکند بالا باشه بهتره.
    پس فرقش اینجاست که واسه فیلم باید طبیعی باشه اما مسابقات چون کسی دنبال طبیعی بودن و جلوه های ویژه و ... نیست یه تصویر با کیفیت میخوان که وقتی میخوان حرکت آهسته کنن یا یه فریمش رو جدا کنن دقیقا مث یه عکس ثابت با کیفیت باشه.

نمیدونم منظورم رو خوب رسوندم یا نه ولی در نهایت اینو بگم که تکنیکهای فیلمبرداری در پروژه های مختلف متفاوته، و واسه اینه که فیلمبردارها و تکنیکها و روشها و شرایط و ابزارها و خیلی چیزهای دیگه زیادن و با هم فرق میکنن.
    پس در نهایت حرف شهاب عزیز هم درسته ولی این دو روشی که گفتیم هر کدومشون مورد استفاده ی خاص خودشون رو دارن. ناگفته نماند که منم گفتم بعضی مواقع نیاز هست در انیمیشن یا فیلم هم از فریم پر سکند بالایی استفاده کرد که اونم جای خود داره.
    خب سرتونو درد آوردم شرمنده، امیدوارم این حرفا بالاخره به کار یه عزیزی بیاد.

4. این کاربر از HOMAYOON.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

نتیجه اینی که میگی میشه مثل این فوتبالایی که ایران پخش میکنه و بعد صحنه آهسته نشون میده اصلا هیچی توش معلوم نیست..چون تعداد فریماشون در ثانیه کمه و حرکت آهسته وحشتناک میشه..
    ولی فوتبالهای اروپایی رو نگا کن حرکت آهسته نرم و خیلی قشنگی داره...دلیلش اینه که با تعداد فریم بالا در ثانیه ضبط میشه تصویر..
    کاملا موافقم!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3ッドマクス's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بازم ممنون از توضیحات کاملتون . من میرم بازم تلاش کنم ببینم میشه . البته تا 2-3 برابر کمتر رو انجام دادم و مشکل چندانی نداشت اما من میخواستم مثلا 5 برابر سرعت کمتر بشه ... اسم یکی از این نرم افزار های که میشه باهاش سرعت رو کم کرد و خروجی گرفت رو اگر معرفی کنید میرم دانلودش میکنم . یه نرم افزاری که حجمش هم زیاد نباشه چون دایل آپی هستم ...

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •