تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 46

نام تاپيک: راهنمايي پيرامون بهترين مارك دوربين ديجيتالي

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

به نظر من بهترین انتخاب برای شما فوجی F100fd هست. ولی اگه حتما از بین این دو تا مارک میخواین انتخاب کنین دوربین های پاناسونیک رو پیشنهاد میکنم. چون مدل های سونی لنزشون واید نیست و بعضا یه مقدار کمبود دارند.
    پاناسونیک TZ5 خیلی عالیه. بهتر از اون هم ZS1 هست البته اگه پیدا بشه و قیمتش همین قدر باشه. سری FX کیفیتش پایین تره ولی مدل هایی مثل FX37 هم بد نیستن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kevin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اول از همه شما چقدر می خواهید هزینه کنید >>> 2-چه کاربری از دستگاه دارید

توصیه مهم قبل از پشیمانی به عنوان کسی که تا به حال 4 تا دوربین داشتم

1- تعصب به یک برند رو کنار بزار

2- سراغ برند عجیب و غریب هم نرو

3- گول ظاهر رو نخور

نتیجه>>>>>>>فقط به تجربه و review های متعدد که در مورد یک مدل خاص پیرامون یک موضوع مشترک با هم اتفاق نظر دارن توجه داشته باش

برای راهنمایی در کنار شما هستم

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما دوربینو برای تولد خواهرت،برای کادو دادن میخوای یا برای عکس گرفتن؟

اگه برای کادو دادن میخوای،من سری W سونی رو پیشنهاد می کنم.هم از نظر کارایی خوبن هم که قیافه قابل قبولی برای کادو دادن دارن.

اگه برای عکس گرفتن میخوای،چون دوربینای کمپکت،قدرت فلاش قابل قبول برای داخل فضای بسته ندارن و همیشه تو مشکل هستن،بنابراین دو مدل سونی H50 و پاناسونیک FZ28 رو مدنظر داشته باش.فلاش سونی قویتر و برای عکاسی تو فضای بسته بهتره.پانا هم فیلمبرداری بهتری داره.کدوم یکی از این دو خصوصیت بیشتر به کارت میاد رو باید خودت بررسی کنی.

داره خودمونی میشه setayesh_mj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

14

با تشكر از شما عزيزان

خواستم بگم من دوربينهاي compact در نظرمه نه دوربينهاي آماتور پيشرفته (Advanced Amateur)
    دوربيني براي عكاسي شخصي و معمولي نه دوربيني براي كارهاي حرفه اي در ضمن ظاهر جمع و جوري داشته باشه .سرجمع دوربيني با كيفيت و قيمت مناسب براي ثبت خاطره ها همين

شاخه گل رزي که درزمان حيات به کسي مي دهيد ، به مراتب بهتر ازيک دسته گل ارکيده اي است که روي سنگ قبر او مي گذاريد

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

9

راستي يادم رفت ميخواستم بگم اگه ميشه نظرتون را راجع به برندهاي زير بهم بگيد (البته اگه زحمتي نيست)

Panasonic Lumix DMC_FS 5
    Panasonic Lumix DMC_FS 7
    Panasonic Lumix DMC_FS 15
    Panasonic Lumix DMC_FS 20
    Panasonic Lumix DMC_FS 25
    Panasonic Lumix DMC_FS 42
    Panasonic Lumix DMC_FS 62
    Panasonic Lumix DMC_FX 35
    Panasonic Lumix DMC_FX 37
    Panasonic Lumix DMC_FX 48
    Panasonic Lumix DMC_FX 100
    Panasonic Lumix DMC_FX 500
    Panasonic Lumix DMC_FX 580
    Panasonic Lumix DMC_LX 3
    Panasonic Lumix DMC_LZ 10
    Panasonic Lumix DMC_ZS 1
    Panasonic Lumix DMC_ZS 3

Sony CyberShot DSC_W210
    Sony CyberShot DSC_W220
    Sony CyberShot DSC_W230
    Sony CyberShot DSC_W290
    Sony CyberShot DSC_S980

شاخه گل رزي که درزمان حيات به کسي مي دهيد ، به مراتب بهتر ازيک دسته گل ارکيده اي است که روي سنگ قبر او مي گذاريد
    Last edited by setayesh_mj; 29-06-2009 at 12:21.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

بعضی از این مدل ها با هم دیگه تفاوت قیمت نسبتا زیاد دارن و بعضیا ممکنه تو بازار نباشن. ولی همون طور که گفتم ZS1 و TZ5 و FX37 دوربین های خوبی هستند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

بعضی از این مدل ها با هم دیگه تفاوت قیمت نسبتا زیاد دارن و بعضیا ممکنه تو بازار نباشن. ولی همون طور که گفتم ZS1 و TZ5 و FX37 دوربین های خوبی هستند.
    اين دوربينهايي كه شما گفتيد دقت حسگرشون 10 مگاپيكسل هست يعني اگر من دوربين 12 مگاپيكسل پاناسونيك بخوام قيمتش خيلي بالاست؟ (مدلهاي FS15 و FX48) (FS25 و FX100 و FX580 )
    در عوض دوربينهاي سوني با اينكه داراي دقت حسگر 12.1 مگا پيكسل هستند به نسبت قيمت مناسبتري دارند. اين تفاوت بين اين دو برند خوبه يا بد؟

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اين دوربينهايي كه شما گفتيد دقت حسگرشون 10 مگاپيكسل هست يعني اگر من دوربين 12 مگاپيكسل پاناسونيك بخوام قيمتش خيلي بالاست؟ (مدلهاي FS15 و FX48) (FS25 و FX100 و FX580 )
    در عوض دوربينهاي سوني با اينكه داراي دقت حسگر 12.1 مگا پيكسل هستند به نسبت قيمت مناسبتري دارند. اين تفاوت بين اين دو برند خوبه يا بد؟
    بين 10 و 12 مگا پيكسل اونقدرها هم تفاوت ديده نميشه كه شما روش اينهمه پا فشاري مي كني . من خودم يه پاناسونيك 6 مگا پيكسل داشتم و كيفيت عكساش و بيشتر از همه لنز وايدش واقعا برام جالب بود . تو شب هم به خاطر بورد خوب فلاشش خيلي خوب عكس ميگرفت . دوربينهايي كه دوستمون prowler معرفي كرده براي كار شما مناسبه . اگه بيش از اندازه هم وسواس به خرج بدين آخرش پشيمون ميشيد .
    Last edited by Samin_System; 29-06-2009 at 19:11.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

بارها در این فروم گفته شده که مگاپیکسل هیچ ارتباطی به کیفیت نداره. و حتی ممکنه با افزایش رزولوشن کیفیت عکس افت کنه که به دلیل تراکم بیشتر پیکسل ها در سنسور با یک اندازه ی مشخص هست. اگر میخواین انتخاب بهتری داشته باشین فاکتور رزولوشن رو بذارین کنار.

داره خودمونی میشه dj_shalam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

يه سايت بهت ميگم برو اونجا dpriview.com
    در ضمن تو كه چيز معمولي ميخواي زياد حساس نباش چون كامپك ها معمولآ پنچري دارن
    البته olympus هاي جديد واقعآ خوبن ببين انجا هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •