برو خدا رو شکر کن که آب و برق رو رومون قطع نکردن هنوز...
◙
برو خدا رو شکر کن که آب و برق رو رومون قطع نکردن هنوز...
◙
مل منم ، نه ایمیل نه مسنجر ، مسنجر رو با پراکس ی درست کردم لی بازم خراب شد ، باید هی پراکسی سرچ کنم ...
آدرس پراک سی ها : ( با تشکر از LEGEND عزیز )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان در حال حاضر نرم افزار پروکـــسی چیزی سالم مونده ؟
فایده نداره . تا این سر و صدا ها نخوابه هیچی درست نمیشه . من فکر کنم اینطوری پیش بریم باید بی خیال اینترنت بشیم . اصلا باید هیچ کس از اینترنت استفاده نکنه . اخه این انصافه مگه ؟؟؟ پولمون که رفت هیچ کس نه جواب میده نه پولتو میده .
منم الان داره حرصم در میاد ..و چند روزه ایمیلم رو ندیدم دلم براش تنگ شده![]()
راستش اینترنت توی ایران اگرم قطع شه خیلی توفیری توی کار ملت بوجود نمیاد.. کدوم کارمون وابسته به اینترنته؟؟ دولت الکترونیک؟؟
نه بابا.. جز بعضی جوونای معتاد اینترنتی که دنبال دو به هم زنی و آشوب و چت و .... ایناین هبچکس دیگه ای ضرر نمیکنه!!! دی:
Last edited by avecina.ir; 24-06-2009 at 16:28.
دوست من شما استفاده ای جز این ندارید دلیل نمیشه بقیه هم مثل شما باشند . ضمنا" کاری نکنید این تاپیک الکی با این حرفها بسته بشه . خیلی ها مشکل دارند . به جای اینکه فکر راه حل باشیم بحث میکنید ؟؟؟در مورد یاهو هم ایمیل های کاری از میل سرورها فوروارد میشه به یاهو یا گوگل . خیلی ها اینکارو کردند . دلیل نمیشه هر کی از یاهو استفاده میکنه داره چت میکنه .
Last edited by symk; 24-06-2009 at 16:37.
عزیزجان اتفاقن تخصص من سخت افزاره و اگه به این فروم یا اینترنت میام در وهله ی اول واسه کار خودم هستششما استفاده ای جز این ندارید دلیل نمیشه بقیه هم مثل شما باشند
ولی اکثریت تیپ نوجوونی که دارم از نزدیک میبینم پشت PC میشینن میان اینترنت.............. هی هی هیهات..
خوب شما راست میگید ولی باز خیلی ها الان مشکل پیدا کردن برای اینکه دسترسی به ایمل ندارند . به هر حال من و یه عده دور و برم مشکل پیدا کردیم . امیدوارم که حل بشه
===============مراقب باشید..... دوستانی كه از yahoo استفاده میكنند، جدیداً سازمان امنیت اقدام به ارسال ایمیلی با عنوان «كارت اینترنت مجانی» بصورت گسترده نموده است. اگر ایمیل را باز كنید یك برنامه KeyLogger با حجم 32 كیلیو بایت در آن است كه به محض نصب آن تمامی چیزهایی كه تایپ میكنید بصورت اتوماتیك هر 20 دقیقه یكبار به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرستاده میشود. پس مراقب باشید كه این ایمیل را به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی باز نكنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)