تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: بهترین مادربورد با 200000 تومن؟؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چیپ p45 برای ساپورت ddr3 هیچ مشکلی نداره این مطلب رو اینتل هم منتشر کرده و میشه باهاش به اوج کارایی حافظه های ddr3 رسید
    ساپو رت بله ولی اوج کارایی به شدت رد میشه!!!

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

تمام مواردی که بعضی از عزیزان درباره عدم کارایی چیپ p45 مطرح میکنند ناشی از اطلاعات غلط و نا آگاهانه ست
    من خودم چند ماهه مادربرد ep45t-ud3r گرفتم با دو عدد رم corsair که تا به الان همه بازیهای موجود رو در نهایت قدرت اجرا کرده و میکنه
    چه دلیلی داره برای بازی یا گرافیک حتی اگه بخوایم تو اوج قدرت خودش از سیستم کار بکشیم بریم یه سیستم گرون قیمت x58 بگیریم .من خودم بودجم برای خرید پلتفرم x58 میرسید ولی همیشه باید با کمترین هزینه بیشترین کارایی رو بدست اورد وگرنه میشه همین الان یه سیستم برات سوار کنم هزینش 4.5 میلیون بشه
    چیپ p45 برای ساپورت ddr3 هیچ مشکلی نداره این مطلب رو اینتل هم منتشر کرده و میشه باهاش به اوج کارایی حافظه های ddr3 رسید

دوست عزیز
    نظراتی که در باره استفاده از رم های DDR3 بر روی پلتفرم CORE TO گفته شد کاملا صحیح است و بر اساس نتایج علمی گفته شده.

این گفته ها به این دلیل نیست که مادر برد شما بد هست. بلکه به این دلیل هست هزینه زیادی برای رم های DDR3 برروی پلتفرم CORE TO کار کاملا بیهوده ای هست و بازدهی در مقایسه با رم های DDR2 به زیر 3% می رسه

در سی پی یو های جدید مثل CORE I7 یا PHENUM II ها کنترل کننده رم از چیپ پل شمالی جدا شده و به داخل سی پی یو منتقل شده البته AMD مدتها هست که از این شیوه کار آمدتر استفاده می کنه

نتایج این جابجایی افزایش پهنای باند بیشتر برای رم ها هست که سرعت بالا تری به سیستم میده.

در صورتی که در CPU های اینتل نسل CORE TO پهنای باند در مسیر FSB مهمترین مانع برای افزایش سرعت و کارایی بود و به همین دلیل هست که پلتفرم جدید CORE I7 شکل گرفت

3. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز
    نظراتی که در باره استفاده از رم های DDR3 بر روی پلتفرم CORE TO گفته شد کاملا صحیح است و بر اساس نتایج علمی گفته شده.

این گفته ها به این دلیل نیست که مادر برد شما بد هست. بلکه به این دلیل هست هزینه زیادی برای رم های DDR3 برروی پلتفرم CORE TO کار کاملا بیهوده ای هست و بازدهی در مقایسه با رم های DDR2 به زیر 3% می رسه

در سی پی یو های جدید مثل CORE I7 یا PHENUM II ها کنترل کننده رم از چیپ پل شمالی جدا شده و به داخل سی پی یو منتقل شده البته AMD مدتها هست که از این شیوه کار آمدتر استفاده می کنه

نتایج این جابجایی افزایش پهنای باند بیشتر برای رم ها هست که سرعت بالا تری به سیستم میده.

در صورتی که در CPU های اینتل نسل CORE TO پهنای باند در مسیر FSB مهمترین مانع برای افزایش سرعت و کارایی بود و به همین دلیل هست که پلتفرم جدید CORE I7 شکل گرفت

بله فرمایش شما تایید میشه (اینکه ساپورت ddr3 توسط i7 نسبت به p45 با قوت بیشتری صورت میگیره)اما مقایسه p45 و i7 کار درستی نیست چون از یک سنخ نیستن .این نکته هم قابل توجه هست که چیپهای p45 و چیپهایی مثل x48 در دسته mainstream که پرفروشترین و کاربردیترین نوع چیپ هاست قرار میگیره
    p45 در حد خودش و i7 هم در حد خودش از توان کافی برای ساپورت ddr3 برخوردارن.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

p45 در حد خودش و i7 هم در حد خودش از توان کافی برای ساپورت ddr3 برخوردارن.
    دوست عزیز شما گفتی اوج کارایی ddr3 و این اصلا در حدخودش برای p45 نداره!!!

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

خوب به هر حال از موضوع اصلی دور نشیم.

دوستمون قصد داره CPU را عوض کنه.
    من به شما پیشنهاد میدم اگر هنوز CPU & MOTHERBOARD را انتخاب نکردین و قصد استفاده از رمهای DDR3 دارین به سراغ پلتفرم AMD و X4 955 برید که با سی پی یو انتخابی اینتل شما تقریبا دارای کارایی مشابه هست

برای مادربرد هم MSI 790FX GD70 با قیمت 195000 به شما پیشنهاد می کنم

ولی در صورت انتخاب اینتل همون 9550 انتخاب خوبی هست با یک مین P45 مثل TPOWER I45 که زیر 160000 هم گیر میاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مادر بورد asus بهتره یا foxconn?

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدل با مدل مقایسه میشه نه برند با برند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلامی دوباره!
    یه مادربورد میخواستم برای Q9550 که DDR3 باشه و قیمتش کمتر از 200000 تومن باشه!!!!!
    اگر سی پی یو رو هنوز نخریدی، نخر. با این بودجه می تونی سی پی یو Core i5 750 بخری (به قیمت تقریبی 215). قیمت مادربوردهای P55 هم همین حدود 180-200 درمیاد (البته ارزون تر هم هست). سرعت و کارایی پردازنده ای که معرفی کردم بسیار بالاتر از Q9550 هست، از نسل جدیدتریه، قابلیت ارتقا در آینده رو داره و تازه قیمتش هم پایین تره، با DDR3 هم کار می کنه.

البته اگر بخوای ارزون تر از این بشه، همون طور که دوستمون گفت می تونی از پردازنده 955 AMD استفاده کنی (با قیمت حدود 180) و با 150 تومان هم می تونی یه مادربورد خیلی خوب براش انتخاب کنی.

در مورد پیشنهاد آخر آقای ess_1362:
    چه طور می گی Q9550 انتخاب خوبی هست؟ این که هم از Core i5 750 گرون تره هم ضعیف تر.
    Correct me if I am wrong
    نقطه ضعف 750 Core i5 نسبت به Q9550 اینه که مادربوردهای LGA1156 قیمتشون از مادربوردهای LGA775 بالاتره. مثلا با 80 تومان می شه مادربورد LGA775 خرید ولی برای LGA1156 باید بالای 150 هزینه کنی.
    با این تفاسیر و با توجه به اینکه ایشان مشکلی در پرداخت هزینه تا 200 تومان برای مادربورد ندارن، بهتره Core i5 بهشون پیشنهاد بشه.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •