تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: به شرکت digikala برای خرید میشه اعتماد کرد؟

داره خودمونی میشه Shahin_Turk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به شرکت digikala برای خرید میشه اعتماد کرد؟
    لطفا پاسخ دهید؟
    تو ايران نميشه به يک شرکتي 100% اعتماد کرد.
    هنگام چنين خريدهايي بايد به خدا توکل داشته باشي که سرت کلاه نره!
    50 -50 هست يا مياد به دستت ميره و يا ....

2. این کاربر از Shahin_Turk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قبلا یکی از دوستان همینجا چنینی سوالی رو پرسیدند و اخرشم با شک و تردید گوشی رو گرفتن ..

فقط میتونم بگم سری قبلی بدستش رسید و راضی هم بود ..

البته صحبت دوستمون در پست های قبل رو هم مد نظر بگیرید ..
    Last edited by pulp_152; 24-08-2009 at 14:05.

4. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی p30time's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

منم يه گوشي و يه دوربين هنديكم از ديجيكالا سفارش دادم آورد و سالم بود ! در ضمن من تهرانم
    خب آره! تهران راحته .... اگه حقتو بخورن، ميره شركتشون رو روي سرشون خراب مي كني

ولي شهرستان ها نمي شه! كلا به نظر من تاجايي كه مي شه، حضوري بايد خريد كرد ... حتي اگر لازم باشه 7 ، 8 تومن هم بيشتر بدي، باز همه حضوري بهتره ....

6. 3 کاربر از p30time بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

هارد اکسترنال در کل یه دستگاه حساسی هستش و اگه خراب در بیاد خودش گارانتی داره که میتونید مستقیم به گارانتی مراجعه کنید.
    اصلا شما اگه هارد رو از مغازه هم تو تهران بگیرین اونا پکش رو باز نمیکنند تا تستش کنند.(من که تا بحال چنین چیزی ندیده ام بخصوص در مورد هارد اکسترنال تا بحال من سه تا هارد اکسترنال خریده ام از مجتمع کامپیوتری پایتخت ولی تو مغازه باز نکرده اند تا تستش کنند چون همشون گارانتی دارند و از اون سه تاش همشون هم صحیح و سالم در اومده.)میگند تست کنید اگه خراب بود بیارین گارانتی براتون عوض میکنه.البته نباید ضربه های شدید بهش بخوره چون معلوم میشه.احتمال داره از 100 تا یکیش خراب باشه یا مشکل داشته باشه که اون یکیش هم به خدمت شما رسیده.
    در مورد موبایل هم قضیه همینطوره:
    اگه شما موبایل رو با گارانتی اصلی از گوشی شاپ یا دیجی کالا بگیرین اونا به هیچ وجه باز نمیکنند و تستش نمیکنند.و خود شما باید بازش کنی و تستش کنی و ممکنه باز هم ایراد داشته باشه که اونوقت شما باید مستقیم برین یقه شرکتی که گوشی رو گارانتی کرده رو بگیرین.پس اونا گوشی گارانتی دار رو آکبند میفرستند.
    ولی اگه گوشی رو چه از گوشی شاپ و چه از دیجی کالا بدون گارانتی بگیرین اونا گوشی رو تست میکنند.
    تستش هم اینجوری که داخلش سیم کارت میندازند و باهاش 5 یا 10 دقیقه ور میرند و با دکمه هاش هم ور میرند ببینند مشکلی داره یا نه.اگه مشکلی نداشت براتون میفرستند.
    البته بعد از اینکه گوشی اومد در خونتون شما تا 24 ساعت مهلت تست دارین که در عرض 24 ساعت اگه گوشی خراب شد و یا ادا در اورد میتونید به خود شرکت گزارش بدین.
    لوازم برقی کلا حساسه و جنس ژاپنی و چینی و کره مریخی نمیشناسه و احتمال خراب بودنش شانسیه.
    ولی در کل دیجی کالا و گوشی شاپ بهترین و بروز ترین سایتها برای خرید موبایل و دیگر وسایل الکترکی هستند.بخصوص برای شهرستانیها.

8. این کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

هارد اکسترنال در کل یه دستگاه حساسی هستش و اگه خراب در بیاد خودش گارانتی داره که میتونید مستقیم به گارانتی مراجعه کنید.
    اصلا شما اگه هارد رو از مغازه هم تو تهران بگیرین اونا پکش رو باز نمیکنند تا تستش کنند.(من که تا بحال چنین چیزی ندیده ام بخصوص در مورد هارد اکسترنال تا بحال من سه تا هارد اکسترنال خریده ام از مجتمع کامپیوتری پایتخت ولی تو مغازه باز نکرده اند تا تستش کنند چون همشون گارانتی دارند و از اون سه تاش همشون هم صحیح و سالم در اومده.)میگند تست کنید اگه خراب بود بیارین گارانتی براتون عوض میکنه.البته نباید ضربه های شدید بهش بخوره چون معلوم میشه.احتمال داره از 100 تا یکیش خراب باشه یا مشکل داشته باشه که اون یکیش هم به خدمت شما رسیده.
    در مورد موبایل هم قضیه همینطوره:
    اگه شما موبایل رو با گارانتی اصلی از گوشی شاپ یا دیجی کالا بگیرین اونا به هیچ وجه باز نمیکنند و تستش نمیکنند.و خود شما باید بازش کنی و تستش کنی و ممکنه باز هم ایراد داشته باشه که اونوقت شما باید مستقیم برین یقه شرکتی که گوشی رو گارانتی کرده رو بگیرین.پس اونا گوشی گارانتی دار رو آکبند میفرستند.
    ولی اگه گوشی رو چه از گوشی شاپ و چه از دیجی کالا بدون گارانتی بگیرین اونا گوشی رو تست میکنند.
    تستش هم اینجوری که داخلش سیم کارت میندازند و باهاش 5 یا 10 دقیقه ور میرند و با دکمه هاش هم ور میرند ببینند مشکلی داره یا نه.اگه مشکلی نداشت براتون میفرستند.
    البته بعد از اینکه گوشی اومد در خونتون شما تا 24 ساعت مهلت تست دارین که در عرض 24 ساعت اگه گوشی خراب شد و یا ادا در اورد میتونید به خود شرکت گزارش بدین.
    لوازم برقی کلا حساسه و جنس ژاپنی و چینی و کره مریخی نمیشناسه و احتمال خراب بودنش شانسیه.
    ولی در کل دیجی کالا و گوشی شاپ بهترین و بروز ترین سایتها برای خرید موبایل و دیگر وسایل الکترکی هستند.بخصوص برای شهرستانیها.
    حرفهاي شما درسته كاملا! ولي مشكل اينجاست كه گفتن بفرستين به ديجي كالا ( لطف كردن! ) و بعد يك هارد ديگه رو فرستادن گارانتي الان هم ميگن ديگه اين لطف رو براتون نمي كنيم

بايد اينطور شركتها كه مثلا فكر مي كنن معتبر هستن، مشتري مدار باشن و حتي با ضرر كار مردم رو راه بندازن! نه اينكه سنگ بندازن جلوي پاشون

ضمنا! اينا مي گن از گارانتي كه اومده، ما تست كرديم، سالم بوده يكي نيست بگه اگر به شما ربطي نداره، اصلا چرا تست كردين؟

فكر نمي كردم اين شركت با اين همه ادعا، به خاطر 120 تومن اينقدر مشكل درست كنه!!1

10. این کاربر از p30time بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

به نظر منم از گوشی شاپ بگیر هم ارزونتره هم بروز تره من خودم که گوشی مو از اونجا گرفتم ZN5 بیرون بدون گارانتی 285 بود من از گوشی شاپ با گارانتی گرفتم 288 تومن البته با هزینه پست 2 روزه هم تحویل دادن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

حرفهاي شما درسته كاملا! ولي مشكل اينجاست كه گفتن بفرستين به ديجي كالا ( لطف كردن! ) و بعد يك هارد ديگه رو فرستادن گارانتي الان هم ميگن ديگه اين لطف رو براتون نمي كنيم

بايد اينطور شركتها كه مثلا فكر مي كنن معتبر هستن، مشتري مدار باشن و حتي با ضرر كار مردم رو راه بندازن! نه اينكه سنگ بندازن جلوي پاشون

ضمنا! اينا مي گن از گارانتي كه اومده، ما تست كرديم، سالم بوده يكي نيست بگه اگر به شما ربطي نداره، اصلا چرا تست كردين؟

فكر نمي كردم اين شركت با اين همه ادعا، به خاطر 120 تومن اينقدر مشكل درست كنه!!1
    اصلا اینا گوشی یا جنسهای گارانتی دارو تست نمیکنن.من نمیدونم به شما چطوری این حرفو زدن.
    من خودم یه زمانی از گوشی شاپ گوشی گارانتی دار گرفته بودم و همونجوری با برچسب شرکت گارانتی کننده فرستاده اند حتی به خودشون هم زنگ زدم و گفتند ما جنس گارانتی دارو تست نمیکنیم.
    به هر حال از شرکتهای ایرانی نباید مثل شرکتهای خارجی انتظار بالا باشه.

13. این کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

اصلا اینا گوشی یا جنسهای گارانتی دارو تست نمیکنن.من نمیدونم به شما چطوری این حرفو زدن.
    من خودم یه زمانی از گوشی شاپ گوشی گارانتی دار گرفته بودم و همونجوری با برچسب شرکت گارانتی کننده فرستاده اند حتی به خودشون هم زنگ زدم و گفتند ما جنس گارانتی دارو تست نمیکنیم.
    به هر حال از شرکتهای ایرانی نباید مثل شرکتهای خارجی انتظار بالا باشه.

مشكلي همينجاست ديگه! فقط مي خواستن بگن كه ما جنس سالم تحويل داديم و دست تو خراب شده!!

به تمام دوستان توصيه مي كنم، اكيدا!! كه غير حضوري خريد نكنن! الان 3 هفته است كه اعصاب من حسابي خورد شده!! از يك طرف هم خانواده روي من فشار ميارن و مي گن كه " ما كه گفتيم اينترنتي نخر اين چيزها رو! " !

الان وقت و اعصابي كه از ما هدر رفته، خيلي بيشتر از پوليه كه براي هارد دادم.

ضمنا يادم رفت اين قسمت رو جواب بدم:

نقل قول از دوستمون:
    احتمال داره از 100 تا یکیش خراب باشه یا مشکل داشته باشه که اون یکیش هم به خدمت شما رسیده.
    خب من هم قبول دارم! دفعه اول بدون هيچگونه ناراحتي و اعتراض، 10 تومن پول پست دادم (رفت و برگشت) و هارد فرستادم تهران .... ولي خداييش ديگه براي دفعه دوم خيلي برام زور داره! نمي تونم دوباره 10 تومن ديگه بدم و هارد رو بفرستم و 2 تا 3 هفته هم الاف بشم، تازه!! باز هم هيچ تضميني نيست كه درست بهم برگردونن!

خداييش شما به من حق نمي دين؟

======================================

اين هم براي اينكه راحت سرچ بشه:

اعتماد , ديجي كالا , digikala , آيا ميشه به ديجي كالا اعتماد كرد؟ , اعتماد به digikala , خريد از ديجي كالا
    Last edited by p30time; 26-08-2009 at 00:18.

15. 4 کاربر از p30time بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

من که 100 سال حاضر نمیشم گوشی موبایلمو اینترنتی بخرم.
    اگه کوچکترین مشکلی داشت یقه ی کیو میخواید بگیرید؟

17. 2 کاربر از Royce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

اين هم يك مورد ديگه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

19. 2 کاربر از p30time بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •