سلام
منم شب تا ساعت 3 4 فیلم میبینم بعد میخوابم.و معمولا 11.5 بیدار میشم.
مشکل داره؟؟؟
ظهرام معمولا نمیخوابم.
میخوام تابستون برم مغازمونو بچرخونم ولی صبحا نمیشه!
سلام
منم شب تا ساعت 3 4 فیلم میبینم بعد میخوابم.و معمولا 11.5 بیدار میشم.
مشکل داره؟؟؟
ظهرام معمولا نمیخوابم.
میخوام تابستون برم مغازمونو بچرخونم ولی صبحا نمیشه!
سلام ميتوني اينجا را ببيني اگه سوالي بود همينجابپرسيد تا به ان پاسخ بدهم!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب منم همینجا پرسیدم دیگهسلام ميتوني اينجا را ببيني اگه سوالي بود همينجابپرسيد تا به ان پاسخ بدهم!بامزه بود
![]()
اگه منظورتون اين بود كه اين فقط يك عادت بد است با تنظيم ساعت استراحت خودتون ميتونيد به تايم بيداري مورد نظر برسيد.چون اندازه زماني بين ساعت خوابيدن شما تا زمان بيداري همون 7 الي8 ساعت تعريف شده است ولي مطمعن باشيد بهترين زمان براي بازساي واستراحت وجودتان همان استراحت شبانه مي باشد وخواب در روز بجز اون يك ساعت قبل از ساعت 10.5 صبح كه مفيد است بجز كسالت در طول روز برايتان هيچگونه ثمري نخواهد داشت.منم شب تا ساعت 3 4 فیلم میبینم بعد میخوابم.و معمولا 11.5 بیدار میشم.
مشکل داره؟؟؟
مدت زمان خواب نرمال با توجه به سن و جنس متغیر است. مثلا نوزادان روزی بیش از 16 ساعت در عالم خواب به سر می برند و هرچه سن بالاتر بره مدت زمان خواب کمتر میشه. ( یادمون نره که معمولا بابابزرگها و مامان بزرگها سحرخیزترین افراد یک خانواده هستن)
خواب زیاد نه تنها میتونه ناشی از یک بیماری باشه ، بلکه میتونه باعث برخی بیماریهای دیگه هم بشه. در یک ژورنال پزشکی که دانشگاهمون مشترک اونه و هر ماه اونو میخونم نوشته بود که مهمترین بیماری ناشی از پرخوابی ، دیابت هست. جالبه بدونید که در همین ژورنال نوشته بود که مهمترین علت پرخوابی هم ، دیابت هست !
علل مهم پرخوابی ، همونطوریکه عرض کردم با توجه به سن و جنس متغیره.
در مورد شما هیچ سرنخی ندارم تا به صورت قطعی اظهار نظر کنم. اما بصورت فهرست وار علل پرخوابی رو عرض می کنم.
>> اختلالات اضطرابی و استرس مداوم.
>> دیابت.
>> سردرد ، مخصوصا سردردهای عصبی یا همون Tension Headache.
>> دپرسیون.
>> بیماریهای قلبی، بویژه بیماریهای ایسکمیک قلب.
>> اختلالات ترشح هورمونی مخصوصا هورمونهای مترشحه از آدرنال.
>> اختلالات کارکرد غدد مثلا هایپو تیروئیدی
>> درد های مزمن بدن ، مثلا دیسکوپاتی ، یا آرتروز.
>> پرخواب عادتی. فیزیولوژی بدن در مدت 4 شبانه روز قابل آداپته شدن است. یعنی مثلا اگه شما 4 روز در ساعت معینی بخوابید و در ساعت معینی بیدار شوید ، بعد از این مدت ، بدن شما با شرایط جدید آداپته شده و این حالت جزئی از ساعت درونی بدن شما می شود.
اگر پاسخم شما را قانع نکرد، باید اطلاعات و شرح حال کاملتری از خودتون ارائه بدید.
shalinehعزيز
خوشحالم كه برگشتيد وروز پنجشنبه تولد تون بود اونرو بهتون تبريك ميگم .وبابت توضيحات كاملتون همينج ازتون تشكر ميكنم.
دوستان من مشکل کم خوابی دارم و تغییر وحشتناک ساعت خوابم
بطوریکه من ساعت 2 ظهر میخوابم تا 7 شب و تا 2 فرداش ( تقریبا 18 ) ساعت بیدارم
یعنی 5 ساعت میخوابم و 18 ساعت بیدارم
البته قبلا دارو های ضد استرس مثلا لورازپام برای تنظیم خواب میخوردم حالا که 4-5 روزه که رهاش کردم اینجوری شدم !
حالا نمیدونم چه کنم
جایگزین چه استفاده کنم ؟
راه حل ؟!!!!
حالا یه شبم میخایم بخوابیم پشه ها نمیذارن!!!!
دیشب مثلا میخواستم زود بخوابما(ساعت 12).تا صبح خوابم نبرد!
ممنون از توضیحاتون.
تشکر بابت پست مفیدتون کاملا قانع شدم حالا باید حتما یه دکتر برم درسته؟ چون به گفته شما ممکنه من دچار یکی از این بیماریها شده باشماگر پاسخم شما را قانع نکرد، باید اطلاعات و شرح حال کاملتری از خودتون ارائه بدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)