تا جایی که من میدونم تو دو کاناله کردن لازم نیست مسزان رمها هم اندازه باشه! فقط باید مجموع رمهای دو کانال برابر باشه!
مثلا روی 2 مکان رم کانال اول 2 تا یک گیگ هست تو کانال دوم یک رم 2 گیگ هم میتونید استفاده کنید!
البته با فرکانس برابر!
تا جایی که من میدونم تو دو کاناله کردن لازم نیست مسزان رمها هم اندازه باشه! فقط باید مجموع رمهای دو کانال برابر باشه!
مثلا روی 2 مکان رم کانال اول 2 تا یک گیگ هست تو کانال دوم یک رم 2 گیگ هم میتونید استفاده کنید!
البته با فرکانس برابر!
ببخشید دوستان یه چیزی رو بگم ! حتی اگه 2 تا رم رو که مثل هم نیستن بندازین بازم به صورت نا متقارن dual channel میشن که کمی افزایش کارایی پیدا میکنه اینطور نیست که اگه مثل هم نباشن اصلا Dual نمیشه
سلام. می شه منظورتون رو دقیق تر بگین؟
سلام. منظورتون از رمی که مثل هم نیستن چیه؟
کلأ رم ها حتمأ باید حجم برابر و تعداد چیپ یکسان باشند(سای برابر ) و به صورت زوج روی برد قرار بگیرند!
اگه چهار اسلات اینطوری پر بشه میشه یه دو کاناله یه گیگ و یه تک کاناله دو گیگ!!!تا جایی که من میدونم تو دو کاناله کردن لازم نیست مسزان رمها هم اندازه باشه! فقط باید مجموع رمهای دو کانال برابر باشه!
البته با فرکانس برابر!
اگگه برند منظورته آره بهتره همه چیز یکسان باشه اما اگه فرکانس چیپ و ..یکی نباشه نه تنها افزایش کارایی نیست بلکه به خاطر عد م تشخیص bus بالاتر و پایینتر کارایی کاهش پیدا می کنه اگه مقدار رم رو در نظر نگیریم...ببخشید دوستان یه چیزی رو بگم ! حتی اگه 2 تا رم رو که مثل هم نیستن بندازین بازم به صورت نا متقارن dual channel میشن که کمی افزایش کارایی پیدا میکنه اینطور نیست که اگه مثل هم نباشن اصلا Dual نمیشه
نه مثلا یه 2 گیگ باس 800 با یه دونه 1 گیگ باس 800
در این حالت به هیچ وجه نمی شه از دوال چنل استفاده کرد!! اولین قانون ، استفاده از دو رم هم حجم هست!!![]()
فرق اين رمهاي سينگل سايد و دوال سايد در چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
براي دوال چنل هم به نظر من بهترين كار اينه كه از 2 تا رمي كه تو يه پك هستن و با ظرفيتهاي 2 و 4 گيگ در بازار هستن استفاده كرد تا اينكه 2 تا رم جدا حتي با يه مشخصات رو خريد .
Last edited by panther99; 28-08-2009 at 13:46.
خب چرا اول کامپیوتر که میاد بالا مینویسه memory runs at dual channel asymmetric
یعنی dual نامتقارن دیگه
رم سینگل ساید ، یعنی این که در یک سمت ماژول چیپ باشه ، رم دوال ساید ، یعنی در دو سمن ماژول چیپ باشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)