تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: سوال در مورد قفل باديگارد

داره خودمونی میشه mimic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

mimic عزيز من اول ورودت رو خوش امد ميگم گر چه خودمم تازه واردم! من هم براي همين كه حتي بلدي و ديدي اين نرم افزارهارو و كار كردي تعجب كردم اينو ميگي! بلـــــــــه روشن و حل هست مگه ميشه نباشه! من رو هم به خاطر مشكلات روحي كه در كودكي داشتم به خاطر فلسفه بافي ببخشيد ريشه در كودكيام داره!ساختار جمله هم كه اصلا ادبيات فارسيم هميشه نمراتم پايين بوده و الان كه توضيح دادين روشن شد و مشكلي باقي نميمونه شما سروريد....
    آقا محسن من مخلص شمام. شرمنده نکنید

پروفشنال persiankitty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

به طور كلي همه قفل هاي دنيا قابل كرك كردن هستند. شما احتمالا هرگز به خواست خودتون نمي رسيد. زماني كه ديدتون رو نسبت به موضوع قفل تغيير بدين ميتونيد يكي رو انتخاب كنيد.

3. این کاربر از persiankitty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mohsen_Hoseyni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

Kitty عزيز با جمله اولتون كاملا موافقم با اين ساختار جمله!قفلهاي دنيا همه كرك ميشوند ولي به اينصورت
    خيلي اسان كرك ميشوند
    در حد متوسط هستند كرك اونها
    كرك اونها در درجه سختي هست و كار رو سخت تر ميكنه
    و من سومين گزينه رو ميپسندم گرچه اخرش به قول شما كرك ميشن تا حالا هم همين بوده ولي با اين درجه بندي من سومي رو مد نظرم هست!اينها رم دوستي دارم برام هميشه توضيح ميداد و خود ايشون هم وارد هستند.

در مورد نرسيدن به خواسته كه شما احتمالا فكر كردي خواسته من چيزي فراتر از ذهن و غيره هست مثل اينكه نبايــــــد قفل كرك بشه يا بشكنه!!! نه دوست عزيز نظر بنده قوي بودنش هست همين لوس(خز) نبودنش هست كه اون قفلهايي كه گفتم همشون هنوز نيومده و پيدا نشده راه حل براي كرك و شكستنشون موجوده پس بنده ميگم قوي بودن لوس نبودن و غيره هست بنده ديدم اين هست نه اوني كه شما فكر ميكنيد و انتخاب هم كردم و نميگم اين قفلم شكسته نميشه شايد من نه يكي ديگه ولي مواردي داره كه من خيلي سطح و كلاس كاريش رو از بعضي قفلهايي كه توضح دادم بالاتره نميگم همشون و از نظر قيمت هم پايين تره موارد فنيش هم كه گفتم ديگه دنبال چي من بايد بگردم! و زماني هم بدونم اين هم اون چيزي كه من نميخوام نميشه ميذارمش كنار يا حق
    Last edited by Mohsen_Hoseyni; 11-06-2009 at 12:26.

در آغاز فعالیت S0h31L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ممنون حاج محسن بحث جالبي بود چند تا مورد بود به اطلاعات من كمك كرد ايميلم رسيد دست مريزاد تا برم پيداش كنم ببينم چيه ولي در مورد TZ خالي حال كردم خدايي هم همينه ولي چند تا از قفلا رو كه گفتي حاجي من نتونستم كپي كنم ولي معلومه كلك اطلاعاتت زياده شر كني كه كلي دعا گوت ميشيم در مورد اين قفلها

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من به نظرم جمله كاملي رو گفتم كه تغييري نداره ، سختي و آسوني كرك با توجه به كسي كه روي يك موضوع كار ميكنه و توانايي ها و تخصص اش مشخص ميشه . اينكه يك چيزي رو من نتونم كپي كنم ، دليل نيست كه كپي اش سخت هست و بر عكس . اين موضوع در مورد كرك هم صدق ميكنه . من هنوزم كه هنوزه معتقدم در صورتي كه جايي ، مرجعي ، كوفتي براي امتياز دادن به هر نوع نرم افزاري ( حتي قفل ) با استفاده از معيارهاي تخصصي وجود نداشته باشه ، امكان اينكه كسي ادعا بكنه كاري بهتر از ديگران رو عرضه كرده ، يا امكان اينكه من بگم مثلا اين قفل باديگارد بهتر از باقي هست وچود نداره . كلا سه دسته آدم داريم. 1- كاربر عادي 2- كاربر حرفه اي 3- كاربر متخصص شما هرگز نمي تونيد به هيچ روشي برنامه ها رو از دست كاربر متخصص محافظت كنيد. ساختار سيستم ( چه سخت افزاري ، با مثلا وجود امكان Disable كردن Page Protection توسط رجيستر CR0 و چه نرم افزاري با توجه به لايه لايه بودن ويندوز ) به هيچ وجه امكان محافظت كامل رو در اختيار هيچ مرد و نامردي قرار نميده. در كل من متوجه لوس بودن يك قفل نمي شم. تا بحال از اين ديدگاه موضوع رو بررسي نكرده بودم. همه قفل ها نيومده دچار موضوع راه حل ميشن. بايد طرز فكر انسان ها رو عوض كرد كه شدني نيست . من حتما اين قفل رو بررسي مي كنم ، به دليل اين كه روتين هايي رو در جايي منتشر كردم ، صرفا براي اين كه ببينم چند درصد مثلا موضوع جلوگيري از Daemon يا Clone با روتين هاي من برابري مي كنه . شايد دليلي براي شكايت كردن پيدا كنم. اما به طور كلي در سمت توليد كننده ها هستم و نه در سمت كپي كننده ها. بنابراين اگر هم قفل خوب يا بدي باشه ، گزارش يا خبري از من نخواهيد ديد.
    چيزي كه من مي بينم يك صنعت مريض هست ، كه بجاي اينكه براش دارو فراهم بكنيم ، آمپول هوا بهش مي زنيم كه زودتر بميره ... من يك سري بحث در مورد اين موضوعات دارم ، يك كم لطفي هايي انجام شده كه ترجيح ميدم به دليل عدم همكاري اعضاي فعال انجمن ، فعلا نه شروع شون كنم و نه موضوعات اين چنيني رو ادامه بدم.
    براي شما آرزوي موفقيت مي كنم.
    Last edited by persiankitty; 11-06-2009 at 18:21. دليل: افزودن مطلب ...

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خوب اين نظر خود شماست و قابل احترام بعضياشو متوجه شدم بعضياشو نه كه مهمم نيست چون منم ادامه بحث بدردم ديگه نميخوره در مورد اينكه روتين كجا منتشر كرديد و با اين و قفلهاي كه قبلا بحث كردم و غيره چه ارتباطي بينتون هست بنده بي اطلاع هستم در مورد اين مواردم كه قابل شكايت و غيره كه كاملا حي و حاضر هستند! نيازي به گفتن تو اينجا نبود و باز هم فكر نميكنم انقد بي غيرت باشن كه بخوان كدهاي شما كه فقط خودتون ازش خبر داريد رو استفاده كنند و اينجوري عمومي فعاليت كنند! بله در مورد اينكه زماني ايني كه شما ميگيد واقعيت داشته باشه زننده ترين حركت ممكن براي اوناست ولي بدون سند و مدرك و غيره كه خودشونم بي خبرند از اين صحبتا نه از نظر اخلاقي درسته نه از نظر فني! باز هم ممنونم از شما براي توضيحاتتون و ادامه بحث ديگه نتيجه اي براي اينجا نداره شما هم موفق باشيد يا حق

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ولي بدون سند و مدرك و غيره كه خودشونم بي خبرند از اين صحبتا نه از نظر اخلاقي درسته نه از نظر فني
    اين يعني هنوز نوشته هاي من زياد ابهام داره ،‌ من بدون بررسي هيچ تهمتي به هيچ كسي نمي زنم. صرفا گفتم اين رو به اين دليل بررسي مي كنم. راه هاي زيادي براي رسيدن به خدا وجود داره ، تا نبينم از چه راهي رفتن صرفا موضوع رو در حد يك تئوري در نظر بگيريد و نه يك مبحث قطعي و مهم. در ضمن اگر دليلي براي استفاده نكردن از قطعه كدي وجود داشته باشه ، هيچ وقت منتشر نميشه . در مورد شكايت هم ،‌ موضوع به سيستم قضايي مربوط نيست ، منظورم شكايت پيش خدا بوده . وگرنه چه ارزشي داره ، انقدر كار هست كه براي همه بنده هاي خدا راه سالم براي زندگي كردن وجود داشته باشه ...
    من خواستم بابت ابهاماتي كه در نوشته ام وجود داره عذر خواهي كنم. صادقانه بابت اين سو تفاهمي كه پيش آوردم معذرت ميخوام.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اين يعني هنوز نوشته هاي من زياد ابهام داره ،‌ من بدون بررسي هيچ تهمتي به هيچ كسي نمي زنم. صرفا گفتم اين رو به اين دليل بررسي مي كنم. راه هاي زيادي براي رسيدن به خدا وجود داره ، تا نبينم از چه راهي رفتن صرفا موضوع رو در حد يك تئوري در نظر بگيريد و نه يك مبحث قطعي و مهم. در ضمن اگر دليلي براي استفاده نكردن از قطعه كدي وجود داشته باشه ، هيچ وقت منتشر نميشه . در مورد شكايت هم ،‌ موضوع به سيستم قضايي مربوط نيست ، منظورم شكايت پيش خدا بوده . وگرنه چه ارزشي داره ، انقدر كار هست كه براي همه بنده هاي خدا راه سالم براي زندگي كردن وجود داشته باشه ...
    من خواستم بابت ابهاماتي كه در نوشته ام وجود داره عذر خواهي كنم. صادقانه بابت اين سو تفاهمي كه پيش آوردم معذرت ميخوام.
    دوران تحصيلم هميشه مطالب اصولي و اخلاقي رو با خودكار قرمز مينوشتم از شما ممنونم بابت توضيحات و رفع ابهامات از من نوعي اميدوارم موفق باشيد يا حق

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نه محسن خان اطلاعاتم اونقدام نيست كه فكر ميكني ولي انقد باهاشون سرو كله زدم ميدونم چي به چين!قبل از اينكه پستهاي قبلي رو بزنم پستت اونجا نبود نديدم! در مورد share كردن هم من علاقه اي به شكستن و غيره ندارم و خوب اگه با قوانين انجمن جور در ميومد بنده حاضر بودم اون قفلهايي كه اسم بردم خيلياشو بگم كه مشخص بشه اطلاعات غلط نيست + نمونه! كه چه طوري و به راحتي اب خوردن كپي ميشن! من اصلا بحثم يه چيز ديگه بود منظورمم همينطور كه به اونجا نرسيد و ديگه هم بحث و غيره فايده اي نداره خلاصه هر كسي ميتونه خودش فكر كنه و درست و غلط بودن رو از هم تشخيص بده به قول مثلي كه بهش اعتقاد دارم چيزي كه عيان است چه حاجت به بيان است و متاسفانه با اين طرز فكري كه تو كشورمون هست احتمالا هيچ وقت كلمه خوب نخواهيم داشت و هميشه به جاي كمك به بهتر شدن چيزي بيشتر دوست داريم با كلنگ بيفتيم به جون ستون و پايه هاي اون موضوع در پناه حق باشيد يا حق

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •