چرا خودتون رو دردسر میدین اگه میخواین شارژ بخرین از سایت بانک پارسیان استفاده کنین.
هم راحته و هم بی دردسر
چرا خودتون رو دردسر میدین اگه میخواین شارژ بخرین از سایت بانک پارسیان استفاده کنین.
هم راحته و هم بی دردسر
سلام
آقا یه سوال
این شارژ اعجاب انگیز که به جای 140* کد 144* رو میگیری
همه ی اعتبار کارت شارزی رو که خریدی به عنوان هدیه محسوب میکنه و میگه تا تاریخ فلان مدت داره
اگه تا تاریخ اعلام شده استفاده نکنیم آیا همه ی اعتبار دود میشه؟؟؟
دوست عزيز
شما ميتوانيد در صورت برخورد با چنين مواردي و يا جهت دريافت رمز شارژخود با پشتيباني شركت تماس بگيريد. اين مشكل تكرار تايمر بعلت عدم پاسخ سيستم بانك جهت دريافت تاييديه پرداخت ميباشد و ربطي به شركت فروشنده ندارد. در صورت عدم دريافت تاييديه مبلغ مزبور بصورت اتوماتيك توسط بانك بعد از دو الي سه روز به كارت خريدار برگشت ميخورد. در هرصورت در قسمت تماس با ما مشكل خود را مطرح نماييد حتما بخش پشتيباني پاسخگو خواهد بود. لازم بذكر ميدانم كه سايت مذكور متعلق به يكي از شركتهاي بانك سامان ميباشد و قرارداد رسمي با شركت ايرانسل دارند.
سایت ایران 724 که شما میگید بارها ازش خرید کردم بدون هیچ مشکلی زود قضاوت نکنید
کلاهبردار میخای k a m y a b g i l . c o m
500هزار تومان ازم خورده
آقا منم شاکی نشدم که! 2000 تومان که چیزی نیست،بله از خود سایت بانک هست که تایید نمیکنه و قرار بود 48ساعت بعدش برگشت بخوره که ظاهرا بانک برگشت نداد...این موضوع مربوط به 2 ماه پیش هست.
کلا درگاه بانک سامان یه اشکالاتی داره ، من یه بار هفتاد هزارتومن از یه سایت معتبر خرید کردم و رسید و شماره تراکنش هم گرفتم اما وقتی برگشتم به سایت ،سایت نوشته بود شما هیچ مبلغی پرداخت نکردیددوستم گفت بعد از دو سه روز برمیگرده به حسابت ولی برنگشت تا اخرش با بانک سامان که پاسخگویی 24 ساعته داره ( من امتحانش کردم چون شب ساعت 1 زنگ زدم ببینم راست میگن یا نه
) و یه سری اطلاعات ازم گرفت و گفت 15-10 روز دیگه به حسابت برمیگرده و همین هم شد ( اما چه روزگار سختی بود نزدیک به 4-3 کیلو کم کردم
)
پیشنهاد میکنم اگر همچین مشکلی براتون پیش اومد با بانک سامان تماس بگیرید مطمئن باشید رسیدگی میکنند![]()
مرسی،شماره ی پشتیبانی آنلاین بانک سامان چنده؟![]()
اینجا نوشته :
من با 6422-021 تماس گرفتم ، در ضمن رمز اینترنتی کد سه یا چهار رقمی و تاریخ خرید رو هم ازت میپرسن و در اخر بهت میگن که 15-10 روز دیگه برگشت میخوره پولتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
مطمئن ترين سايت براي خريد شارژ و ارزانترين قيمت من به شما سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را پيشنهاد ميكنم كه جز عاملين مجاز فروش شركت ارتباطات سيار مي باشد كه مي توانيد از سايت شركت ارتباطات سيار استعلام كنيد
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)