تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: صبحانه کامل برای روز کنکور

پروفشنال dampayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

برای سر جلسه هم عسل را در اب حل کنید و شب بذارید تا یخ بزنه و برای صبح اماده بشه که خنک باشه و خوشمزه هم هست
    مطمئنی خوش مزه است؟!!!!!!!!!!!!!!

مشکل اینجاست که من الان یک ساله از پنیر زده شدم حالا واقعا یه چنین مساله ای هست یا نه؟
    من تو ذهنمه یکی حدیث مدیث برای این موضوع گفت !!
    درست یادم نیست!!

2. این کاربر از dampayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

مطمئنی خوش مزه است؟!!!!!!!!!!!!!!

این چه جور سوال پرسیدنیه؟؟؟
    اون چیزی که من گفتم را متخصص تعذیه تو تلوزیون توصیه کرد از خودم که نمیگم!!
    شما هم اگه دوست نداری میتونید میل نکنید!

4. 2 کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

برای سر جلسه هم عسل را در اب حل کنید و شب بذارید تا یخ بزنه و برای صبح اماده بشه که خنک باشه و خوشمزه هم هست
    این دوستمون اینو گفت من این یادم اومد.............عسل و آب ..و کمی آبلیمو.....فوق العاده هست....بستگی به سلیقتون...بعضی ها شیرین دوست دارن...عسل بیشتر....بعضی ها ترش تر میخورن ...آبلیموی بیشتر

6. 2 کاربر از Mahdi/s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALIAK28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

شما هم اگه دوست نداری میتونید میل نکنید!
    ضمن تاييد كامل صحبت هاي دوست عزيز vroom‌بايد عرض كنم
    1- حتما صبح روز كنكور صبحانه رو ميل كنيد وگرنه دچار كاهش بازدهي مي شيد و البته ممكنه اين رو متوجه نشيد.

2- ثابت شده كه مواد قندي (پلي ساكاريدي) به دلايل مختلف _ كه جاي توضيحش اين جا نيست_ باعث كاهش استرس ميشن...رژيم هاي غذايي رو بگذاريد براي بعد از كنكور( البته به جز دوستاني كه بيماري خاص دارند).
    برنج+ كلوچه+ ماكاروني+ موز + خرما و امثال آن ها

3- در روز هاي باقيمانده از شربت عسل+‌زعفران استفاده بفرماييد.

4- غذاي اصلي سلول هاي مغزي گلوكز+ اكسيژن هست. از تنفس هواي آلوده يا تردد در مناطق آلوده به شدت پرهيز كنيد. اگر زياد پشت ميز مي نشينيد هر چند دقيقه يك بار يك نفس عميق بكشيد تا اكسيژن رساني به سلول هاي مغزي كامل شود.

5- مدت زيادي رو تو محيط سربسته نگذرانيد. اجازه بديد هواي اتاق يا محلي كه مشغول مطالعه( در واقع مرور ) هستيد عوض بشه .

6- صبحانه روز كنكور بسيار مهم است، اما مهمتر از آن صبحانه روزهاي قبل از كنكور است. صبحانه بايد كامل و غير سنگين باشد. از مصرف خامه زياد، كره زياد بپرهيزيد. خصوصا صبح كنكور، زيرا افزايش زياد چربي ها در خون مي تواند حالت رخوت و كاهش بازدهي ايجاد كند.

7- علت اين كه پنير به ايجاد خنگي متهم شده وجود نوعي ماده شيميايي در آن است_ كه البته در پنير مانده بيشتر است تا پنير هاي كنوني كه تازه مصرف مي شوند_ . اين ماده شيميايي باعث افزايش دفع فسفر از ادرار مي شود. براي جبران فسفر كاهش يافته بهتر است از منابع سالم غذايي فسفر مثل گردو و يا كمي بادام به همراه پنير استفاده شود.

8- مصرف ميوه و سبزي تازه را در اين چند روز باقيمانده فراموش نكنيد. ويتامين ها و برخي مواد ديگر شيميايي موجود در ميوه و سبزي تازه ، باعث تسهيل گردش خون مغز مي شوند و اين كار به افزايش بازده سلول هاي مغزي كمك مي كند.

9- مصرف ماهي را فراموش نكنيد. حتي اگر مشكل خاصي نداريد،توصيه مي شود هر روز از ماهي استفاده كنيد. در اين مورد مصرف ماهي هاي غير كنسروي ( به خصوص ماهي هاي سردابي مثل قزل آلا) بيشتر توصيه مي شود.

10- مصرف آب فراوان را در چند روز باقيمانده تا كنكور فراموش نكنيد. اين كار باعث تسهيل گردش خون و افزايش دفع مواد سمي از بدن مي شود. لازم هست يادآوري كنم كه بيشترين سلول هايي از بدن كه نسبت به تجمع مواد دفعي حساس هستند ، سلول هاي مغزي هستند.

11- به هيچ وجه از روغن جامد در غذاهاي خود استفاده نكنيد. يا غذاهايي را كه با روغن جامد آماده شده مصرف نفرماييد. از اين غذاها مي توان به غذاهاي رستوراني و فست فود ها اشاره كرد. چربي موجود در آن ها اكثر اشباع شده است و علاوه بر حالت خواب آلودگي مي تواند در بازده مغزي هم اثر بگذارد.

12- سرجلسه كنكور _ اگر مشكل معده نداريد_ چند شكلات كاكائوي استاندارد به همراه داشته باشيد تا هم قند خون تان كاهش نيابد و هم سلول هاي مغزي سرحال بمانند.

تذكر: دوستاني كه استرس زياد دارند يا ناراحتي معده و يا هر مشكل ديگري كه ممكن است مصرف كاكائو آن را افزايش دهد مي توانند از شكلات هاي شيري به جاي كاكائويي استفاده كنند.

با توجه به موارد فوق در يك فرد سالم و عادي بسته غذايي زير جهت صبحانه روز كنكور پيشنهاد مي شود:
    يك عدد تخم مرغ + يك ليوان آب ميوه تازه + نان سنگك يا بربري + كمي كره+ كمي عسل يا دو سه عدد خرما

[B]توضيح: [/
    B]
    اين صبحانه تقربيا كامل است و مهم تر ‍‌از آن اين كه خيلي سنگين هم نيست.
    1- سپيده تخم مرغ با داشتن تقريبا تمام اسيد هاي آمينه مورد نياز از بهترين منابع غذايي پروتئين محسوب مي شود.
    2- نان سنگك ( و تافتون و بربري) به دليل داشتن سبوس ، ميزان بالايي ويتامين هاي گروه ب را دارند ( البته ب 12 را ندارند كه توسط تخم مرغ جبران مي شود)
    3- چربي كم موجود در تخم مرغ و كمي كره ، باعث مي شود كه ديرتر احساس گرسنگي كنيد.
    4- آب ميوه تازه، علاوه بر ويتامين هاي مورد نياز، باعث شادابي و افزايش بازدهي فرد مي شود.
    اگر سوال خاصي بود همين جا مطرح بفرماييد.

به اميد موفقيت تمام دانش آموزان كوشا
    Last edited by ALIAK28; 11-06-2009 at 14:54.

8. 7 کاربر از ALIAK28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dampayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

شما هم اگه دوست نداری میتونید میل نکنید
    دوست مهربون!!! من که نگفتم چیزه بدی گفتی !!!
    منظورم این بود که به قیافش نمی یاد خوش مزه باشه!!!
    ولی به خاطر کنکور ما خیلی کارا کردیم اینم روش!!!

10. این کاربر از dampayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال p30boy.s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

ای بابا به جای صبحونه بشینید دین زندگی چیزی بخونید
    ما که پارسال همین کارو کردیم

12. این کاربر از p30boy.s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

13

ALIAK28
    دکتر جون تا حالا کجا بودی / واقعا دستت درد نکنه این شد یه صبحانه کامل فقط آخرین سوال آبمیوه سیب، پرتغال ، هلو ، انگور و.... خلاصه آبمیوه چی باشه؟
    Last edited by rambo_1386; 11-06-2009 at 21:06.

14. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

با احترامی که برای همه کنکوریها قائلم پسرخاله خودم سال 84 کنکور ریاضی بود صبح به موقع از خواب بلند نشد خودش می گفت فقط یه لیوان چایی خورده بود تازه سر جلسه هم هیچ چیز خوراکی نبرده بود فقط توی محل امتحان یه بطری آب کرده همین .. رتبش شد 23 یا 26 الانم داره شریف میخونه

16. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

دکتر جون تا حالا کجا بودی / واقعا دستت درد نکنه این شد یه صبحانه کامل فقط آخرین سوال آبمیوه سیب، پرتغال ، هلو ، انگور و.... خلاصه آبمیوه چی باشه؟
    درود..
    خواهش مي كنم..
    خوب من به شخصه مخلوط سيب و انگور يا پرتقال و سيب رو بيشتر توصيه مي كنم ..
    چون
    1- سيب داراي استروژن گياهي است..كه ثابت شده آدم رو كمي تا قسمتي !‌هوشيار و سرحال مي كنه و همچنين اعصاب رو آروم مي كنه

2- پرتقال داراي ويتامين C زيادي هست كه اونم علاوه بر جلوگيري از اثرات استرس زياد بر سلول ها مي تونه نقش مهمي در مقاومت بدن داشته باشه ..

3- انگور هم كه به دليل داشتن قند انگور و قند ميوه (گلوكز و فروكتوز) مي تونه انرژي مورد نياز سلول هاي مغزي رو فراهم كنه ...

اگر ميلتون بكشه سه تايي رو با هم بخوريد كه چه بهتر ...

18. این کاربر از ALIAK28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

با احترامی که برای همه کنکوریها قائلم پسرخاله خودم سال 84 کنکور ریاضی بود صبح به موقع از خواب بلند نشد خودش می گفت فقط یه لیوان چایی خورده بود تازه سر جلسه هم هیچ چیز خوراکی نبرده بود فقط توی محل امتحان یه بطری آب کرده همین .. رتبش شد 23 یا 26 الانم داره شریف میخونه
    درود..
    دوست عزيز..
    اجازه بديد يك مثال بزنم..
    همه در بد بودن سيگار و اين كه سرطان هاي مختلف رو افزايش ميده شكي نداريم...اين كه كاملا ثابت شده هست..
    منتها پدر بزرگ بنده تا سن 90 سالگي سيگار مي كشيد...به مريضي سرطان هم فوت نكرد.....مي تونم نتيجه بگيرم كه سيگار بد نيست ؟؟!
    بحث ها آماري هست..به قول معروف به يك گل بهار نميشه..

تازه من مطمئن هستم اگر پسرخاله گرامي شما قند خونشون رو تامين مي كردن و صبحانه مي خوردن بازدهي بهتري داشتن و چه بسا رتبه بهتري ...و شايد هم تك رقمي مياوردن !!‌

دوستان كنكوري حتما حتما حتما صبحانه شون رو كامل مصرف بفرمايند..

20. 2 کاربر از ALIAK28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •