تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 50

نام تاپيک: سري بيت سامسونگ يا واكمن سوني

پروفشنال mous3030's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيز. والا من تجربه ايي كه با گوشاي خودم داشتمو ميگم(البته اميدوارم گوشام سالم باشن):
    ببينيد صدايي كه من در حالت خودكار ميشنوم با حالتهاي ديگه متفاوته البته من خيلي فرقي بين حالت خودكار و حالت عادي احساس نميكنم. معمولا در اكثر اهنگها ميشه اكوالايزرهاي مختلفو از هم تشخيص داد ولي در بعضي اهنگها دو سه تا اكوالايزرها خيلي با هم فرقي ندارند. از طرف ديگه نميدونم چطوري بايد تشخيص داد كه ايا در حالت خودكار بهترين كيفيت صدا پخش ميشه يا نه و من فكر ميكنم اين به سليقه كاربر بر ميگرده. من خودم اكثرا از حالت راك استفاده ميكنم. در اين حالت با اينكه صدا كمي بم ميشه ولي يك حالت خاصي از فراگير بودن صدا احساس ميكنم كه در حالتهاي ديگه احساس نميكنم مضاف به اينكه در اين حالت كيفيت و بلندي باس افزايش يافته و به نظر من از بقيه حالتها بهتره. در مورد سوال دومتون منظورتون از ثابت بودنو نفهميدم ولي در حالت پخش موزيك اين گوشي دكمه هاي ميانبر تنظيمات داره و مثلا شما ميتونيد با زدن دكمه شماره 4 وهمزمان با پخش شدن موزيك حالات مختلف اكوالايزرو بين اين 12 حالت عوض كنيد و بهترين حالت دلخواه خودتونو انتخاب كنيد. دوست عزيز اگر خواستيد راجع به محاسن و معايب اين گوشي كه تا حالا ديدم توضيح ميدم. در كل اين گوشي كه يكي از گوشيهاي من محسوب ميشه براي من مفيد بوده و براي من راضي كننده هست. براي ديگرانو نميدونم.
    مرسي دوست گرامي
    صداي سه بعديش چي واقعيه يا در حد يه حرف كه مارك 3D ميزنن روش ؟
    منظور از دستي خودت فركانس ها رو كم وزياد ودخيره كني
    ورودي شارژر و هدفون يكي نيستش كه بشه بزاري رو شارژ و همزمان از هندزفرآهنگ گوش كني ؟

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

مرسي دوست گرامي
    صداي سه بعديش چي واقعيه يا در حد يه حرف كه مارك 3D ميزنن روش ؟
    سلام. صداي سه بعديش به نظر من خوبه ولي خب من بجز 5800 صداي بهترين گوشيهاي پخش موزيك برندهاي ديگه رو نشنيدم كه بخوام بگم كدومشون بهتره.

منظور از دستي خودت فركانس ها رو كم وزياد ودخيره كني:
    تا جايي كه ميدونم معمولا فقط گوشيهاي داراي سيستم عامل چنين ويژگي دارند ولي من توي اين گوشي كه همچين تنظيمي نديدم.

ورودي شارژر و هدفون يكي نيستش كه بشه بزاري رو شارژ و همزمان از هندزفرآهنگ گوش كني ؟
    يكي از خروجيهاي اين گوشي هم محل شارژ گوشي و هم محل اتصال هدفون به گوشيه. ولي همونطور كه قبلا گفتم اين گوشي داراي دو خروجي براي هدفون ميباشد كه در هنگام استفاده از شارژر شما ميتونيد از خروجي هدفون دوم كه مطابق باجك 3.5 ميلي متري است استفاده كنيد.
    بازم سوالي بود در خدمت دوستانم.

3. این کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

به نظره من سری والکمن سونی اریکسون بهتره.
    البته من صدای گوشی های سامسونگ در هندسفری را امتحان نکردم.
    ولی به نظرم سونی اریکسون در این زمینه بهترینه چون همه در تلاشن تا به سری دبلیو سونی اریکسون برسن همه جا هم گوشی های مخصوص موسقی را با سری دبلیو سونی اریکسون مقایسه میکنن.
    نظره کلیم:به نظره من دبلیو960 به خاطره امکانات موسقی در کنار یک سیستم عامل خوب گزینه ی بهتری میباشد

5. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

ولی به نظرم سونی اریکسون در این زمینه بهترینه چون همه در تلاشن تا به سری دبلیو سونی اریکسون برسن همه جا هم گوشی های مخصوص موسقی را با سری دبلیو سونی اریکسون مقایسه میکنن.
    نظره کلیم:به نظره من دبلیو960 به خاطره امکانات موسقی در کنار یک سیستم عامل خوب گزینه ی بهتری میباشد
    سلام دوست عزيز. من كاملا با پستهاي شما اشنا هستم و خودتون هم اعتراف كرديد كه از طرفداران متعصب برند سوني اريكسون هستيد. ازتون خواهش ميكنم ارزش اين تايپيكو با نشان دادن تعصب پايين نياريد.

7. 2 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام. صداي سه بعديش به نظر من خوبه ولي خب من بجز 5800 صداي بهترين گوشيهاي پخش موزيك برندهاي ديگه رو نشنيدم كه بخوام بگم كدومشون بهتره.

منظور از دستي خودت فركانس ها رو كم وزياد ودخيره كني:
    تا جايي كه ميدونم معمولا فقط گوشيهاي داراي سيستم عامل چنين ويژگي دارند ولي من توي اين گوشي كه همچين تنظيمي نديدم.

يكي از خروجيهاي اين گوشي هم محل شارژ گوشي و هم محل اتصال هدفون به گوشيه. ولي همونطور كه قبلا گفتم اين گوشي داراي دو خروجي براي هدفون ميباشد كه در هنگام استفاده از شارژر شما ميتونيد از خروجي هدفون دوم كه مطابق باجك 3.5 ميلي متري است استفاده كنيد.
    بازم سوالي بود در خدمت دوستانم.
    دبيلو 800 جاواست ولي قابليت تنظيم دستي اكولايرز داره
    در مقايسه با 5800 تو چه حدي هستش؟
    اون موتور صدا dsne واقعا تكنولوژي جديده و صداي دقيق تر و واقعي تر ارائه ميده ؟
    ممكنه يه عكس از هندزفريش بذاري و چرا خروجي براي دوتا هدفون گذاشتن چه كاربردي داره واسه اينكه دو نفري به موزيك گوش بدي ؟
    رقص نور چي داره ؟
    و چه مزيتهاي ديگه داره ؟
    Last edited by mous3030; 30-05-2009 at 15:30.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اتفاقا داشتم به اين فكر ميكردم كه وقتي 960 بهترين موزيك فون سال شد سامسونگ سري بيت داده بود بيرون يا نه ؟يا همين 3510 بعد 960 اومده يا قبل اون
    يه چيزي ديگه هم در نظر بگيرم قيمت 960 دو برابر 3510

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

[quote=mous3030;3823368]دبيلو 800 جاواست ولي قابليت تنظيم دستي اكولايرز داره
    در مقايسه با 5800 تو چه حدي هستش؟

سلام. اين كه ميگم نظر منه. نظر ديگرانو نميدونم. به نظر من اين گوشي از لحاظ كيفيت پخش موزيك چيزي از 5800 كم نداره ولي چيزي كه كاملا در 5800 مشهوده و خود نوكيا روش كلي مانور ميده بقول خودشون صدايي كاملا فراگير(3 بعدي) هست. ولي به نظر من هردو در اين زمينه خوب هستن.

اون موتور صدا dsne واقعا تكنولوژي جديده و صداي دقيق تر و واقعي تر ارائه ميده ؟
    از لحاظ اينكه سامسونگ اين تكنولوژي رو به تازگي از روي تلويزيونهاي ال سي ديش به روي گوشياش اورده بله درسته ولي با چي بايد مقايسه كنم تا بفهمم صداي واقعي تر ارائه ميده. البته لازم به ذكر اين تكنولوژي روي i8510 هست و اين گوشي از طرف كاربران اين سايت بعنوان بهترين گوشي پخش كننده موزيك انتخاب شد.

ممكنه يه عكس از هندزفريش بذاري و چرا خروجي براي دوتا هدفون گذاشتن چه كاربردي داره واسه اينكه دو نفري به موزيك گوش بدي ؟
    بايد بگردم ببينم عكس پيدا ميشه يا نه.
    منم همين فكرو ميكنم كه مثلا دو نفري بشه اهنگ گوش كرد.

رقص نور چي داره ؟
    بيشتر توضيح بدين.

و چه مزيتهاي ديگه داره ؟

باريك بودن( 9.9 mm ) و كم وزن بودن ( 68 گرم)
    TFT, 16M colors/240 x 320 pixels( قدرت تفكيك پذيري رنگ اون از 5800 بالاتره)
    3.5 mm audio jack
    كارت حافظه 1 گيگ در داخل جعبه و قابليت ارتقا تا 8 يا 16 (دقيقا يادم نيست)
    Stereo FM radio with RDS

(هنوز دقيقا متوجه نشدم چجوري كار ميكنه) Motion Play shake control
    Find Music recognition service (خودم هنوز امتحان نكردم.)
    Accelerometer sensor( البته محدودتر از گوشياي داراي شتابسنج ديگه است ولي مثلا براي ديدن عكسها در حالت اسلايد كاربرد داره. همچنين 3بازي داره كه با تكان دادن گوشي كار ميكنه البته به نظر من اسمشو نميشه گذاشت بازي)
    در حال حاضر اينا به ذهنم رسيد.
    به نظر من باتريشم براي پخش موزيك مناسبه. تو سايتا نوشتن توانايي پخش نوزده و نيم ساعت پخش موزيكو داره ولي من هنوز امتحان نكردم.
    اينم لينك يك سايت براي ديدن ويدئو و تصوير 3 بعدي گوشي:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mahroo_z1; 30-05-2009 at 17:03.

11. 4 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

اتفاقا داشتم به اين فكر ميكردم كه وقتي 960 بهترين موزيك فون سال شد سامسونگ سري بيت داده بود بيرون يا نه ؟يا همين 3510 بعد 960 اومده يا قبل اون
    يه چيزي ديگه هم در نظر بگيرم قيمت 960 دو برابر 3510
    دوست عزيز اولا هر سايتي يه گوشي رو گوشي برتر معرفي ميكنه و مثلا گوشي F400 سامسونگ در سال 2008 از طرف انجمن صدا و تصوير اروپا بعنوان بهترين ميوزيك فون سال انتخاب شده پس خيلي نميشه گفت كدوم بهتره. ثانيا اولين محصول سري بيت سامسونگ همين m3510هست كه تاريخ ورودش به بازار ژانويه 2009 در حالي كه تايخ ورود w960 به بازار دسامبر 2007 هست.

13. 2 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

سلام دوستان من یادم رفته بود که بگم. m3510 که الان تو بازار هست دو مدل داره. روی مدل دوم دو تا اسپیکر جدا داخل جعبش وجود داره. البته فکر کنم 30000 تومان قیمتش نسبت به مدل اولی بیشتره.

15. این کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

7600 m خیلی در سری بیت بهتره دبیلو 960 برای موزیک حرفی واسه گفتن نداره

17. این کاربر از farhooode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •