تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: ku990 یا LG viewty - ke990

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما مدل دیگه ای سراغ داری که تاچ باشه و حدودا 250 تومن این طورا بیشتر نشه؟ حالا نه فقط LG از برند های دیگه هم بود مشکلی نیست.
    من f480 سامسونگ رو هم خیلی بررسی کردم اما اون نسبت به viewty به نظرم خیلی ضعف داره.
    به هر حال دوستان اگه گوشی دیگه ای که تاچ باشه معرفی کنن ممنون میشم.

ال جی رنوار کلا گوشیه خوبیه .. و بچه های ال جی هم مثل اینکه ازش کاملا راضی هستند .. تاچ هستش ...

پیکسون هم خوبه که مال سامسونگ هست ...

چیزی که زیاده تاچ هستش ... شما محدودیت قیمت رو مشخص کن .. تا بهت معرفی کنیم

2. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عزی از من میشنوی این گوشیو نخر.
    بین گوشی هایی که تا حالا داشتم مزخرف ترین گوشی بود.سرعت پایین هنگ کردن نخوندن کلی از فرمتا محدودیت پلی لیست تاچ مسخره و ... .
    گوشیهای خیلی بهتری الان تو بازاره اگه نمیخوای اذیت بشی نگیر اینگوشیو من 2ماهه گوشیو فروختم با 300 تومن ضرر.

سرعتش پایین نیست هنگم نداره .. اگه داره من ندیدم ...هنگ بیشتر مال گوشی هایی هستش که سیمبین دارن و نرم افزار خور هستند فرمت های موزیک و ویدئویی رو خوب اجرا میکنه و اگر منظورتون فرمت های دیگست نمیدونم ...

تاچش هم نسبت به قیمتش خوبه و ضعیف نیست.. فیلمبرداری هم نسبت به 5 مگا پیکسلی ها فوق العادست ... عکسبرداریشم خوبه ...

مگه چند خریدی که با 300 ضرر فروختی؟! حتما 1میلیون ؟

الان فکر کنم به 210 یا 220 رسیده
    Last edited by pulp_152; 27-05-2009 at 20:59.

4. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

مایکل جان یک برتری که خیلی مهمه سکرت 755 نسبت به viwty داره اینه که به صورت کشویی باز میشه و لمسی هم هست تا اونجایی که میدونم !
    بله تاچ هست ولی تاچ محدود، یعنی فقط یه جاهای خاص میشه ازش استفاده کرد.

6. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

f480 واقعا یه گوشی شیک وبیدردسره
    مرسی اما f480 از نظر دوریین به پای viewty اصلا نمیرسه و فیلم برداریش هم خیلی بی کیفیته. دوربین برام مهمه من آخه.
    w960 هم که تاچ نیست. تو خونه چون گوشی تاچ نداریم برای همین می خوام تاچ بگیرم.
    ال جی رنوار کلا گوشیه خوبیه .. و بچه های ال جی هم مثل اینکه ازش کاملا راضی هستند .. تاچ هستش ...

پیکسون هم خوبه که مال سامسونگ هست ...

چیزی که زیاده تاچ هستش ... شما محدودیت قیمت رو مشخص کن .. تا بهت معرفی کنیم
    رنوار رو دیدم اما 350 تومنه که برام گرونه.
    پیکسون هم با توجه به مشخصاتش احتمالا باید گرون باشه. قیمت دارین؟
    من نهایتا 250 تومن می تونم جور کنم، حالا 10 تومن بالا پایین عیب نداره.

از viewty هم من والا هر چی این تاپیک های مربوط به viewty رو خوندم ندیدم بگن ناراضی هستند. حالا شاید این دوستمون دارن با یه گوشی خیلی گرونتر و سطح بالاتر مقایسش می کنن که ایجوری می گن.
    دوستان اگر به این سوال منم پاسخ بدید ممنون میشم:
    من به خاطر اینکه ku990، 3G داره و هم دوربین جلو داره (هر چند که به کار نمیاد اما به هر حال قابلیتی هست که گوشی داره دیگه) می خوام ku رو بگیرم، نظر شما چیه؟ آیا جدیدتر بودن به نظر شما اولویت داره یا اون قابلیت هایی که ku داره.
    یه سوال دیگه هم اینکه فلش زنون یا استروب خیلی تفاوت دارن؟ یعنی اونقدرا هست که تو کیفیت عکس تغییر زیادی ایجاد کنه؟
    و اگر تو مایه های 250 تومن گوشی با دوربین خوب سراغ دارید معرفی کنید، شاید فرجی شد
    مرسی

8. این کاربر از emad_67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

عزی از من میشنوی این گوشیو نخر.
    بین گوشی هایی که تا حالا داشتم مزخرف ترین گوشی بود.سرعت پایین هنگ کردن نخوندن کلی از فرمتا محدودیت پلی لیست تاچ مسخره و ... .
    گوشیهای خیلی بهتری الان تو بازاره اگه نمیخوای اذیت بشی نگیر اینگوشیو من 2ماهه گوشیو فروختم با 300 تومن ضرر.
    من با پالپ جان موافقم. خودم تاحالا خیلی باهاش کارکردم، هنگ که اصلا نداره! تاچش هم مسخره نیست من که هیچ مشکلی نداشتم باهاش (شاید شما به تاچ خازنی عادت دارید!). با فرمت آهنگ و... هم مشکلی نداشتم. حالا من نمی دونم شما چه جوری با 300 تومان ضرر فروختید با توجه به اینکه 2 ماهه خریدید! (به عبارتی باید بین 0 تا -50 تومان فروخته باشید چون فکر کنم یه سالی باشه قیمتش 250 با گارانتی تومان شده!)

پی نوشت: اگه پولتون میرسه، یه چیزی مثل رنوار یا پیکسون بخرید که خیلی از مشکلات ویوتی رو نداره + امکانات بیشتر

10. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم کسی پست قبلی منو ندید اصلا.
    این تایید پست ها توسط مدیران هم مصیبتیه ها چون دیروز من قبل جناب Michael پست رو دادم که تا تایید بشه ایشون یه پست زده بودن.
    حالا ممنون میشم سوالی که در پست قبیلی پرسیدم رو جواب بدید.
    الان من سایت پارس کامتل رو دیدم و فقط گوشی ke رو گارانتی کرده بود(شانس نداریم ما اصلا )
    گارانتی پارسه و اینا بیخودن؟ یا معتبر اند؟

12. 2 کاربر از emad_67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با اینکه 3g قابلیت خوبی هستش اما چون در ایران کاربردی نداره یک هزینه اضافه هستش و شما بابت این 3g هزینه میدین ...که اگر 3G نخواین میتونید از یک امکان دیگه در یک گوشی دیگه بهره مند بشین ...

متها با امدن اپراتور سوم میگن قراره 3G رو راه بندازه پس ممکنه کاربرد داشته باشه ...

تا 250 هزار از لحاظ فیلمبرداری viwety ها اول هستند شک هم نکن ...کیفیت عکسبرداریشون هم خوبه ...

در مورد فلش نه کلا فلش هایی که رو دوربین های موبایل هستند کارایی انچنانی ندارن مگر اینکه بخوای در تاریکی مطلق و از فاصله نزدیک عکس بندازی .. وگرنه در هوای ابری یا غروب یا روز... تفاوتی ندارن ...

از من میشنوی تکنولوژی جدیدتر رو بگیر بهتر از قدیمی تره ...

در مورد گارانتی های ال جی خبر ندارم .. دوستانی که خریدن بیشتر در جریان هستند که کدام گارانتی معتبرتر هستش

14. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    متها با امدن اپراتور سوم میگن قراره 3G رو راه بندازه پس ممکنه کاربرد داشته باشه ...
    منم صرفا به همین دلیل تو دو راهی موندم که کدوم رو بگیرم.
    البته با توجه به اینکه کامتل ku رو گارانتی نکرده ظاهرا مجبورم همین ke رو بگیرم. گارانتی های دیگه هم که....
    این کامتل که مثلا معروفه، همه ازش می نالن وای به حال بقیه.

البته تو علائدین به من ku رو هم گفتن گارانتی اصل کامتل. نمی دونم حالا تقلبی بوده و به اسم کامتل دادن بیرون یا قضیه چیز دیگه ای بوده.

دوستان دیگه هم اگر گارانتی به درد بخوری می شناسن لطفا معرفی کنن.
    ممنون از همه

پروفشنال meghdaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران اقدسیه

پيش فرض

KE فلاش زنون داره بهتره

17. این کاربر از meghdaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

KE فلاش زنون داره بهتره
    خوب از یه طرف هم ku 3g داره که همونطور که عرض کردن چون می گن می خواد اپراتور سوم راه اندازی بشه برای همین من موندم.
    البته با توجه به اینکه جناب pulp_152 گفتن که فلش ها زیاد تفاوتی نمی کنه به نظرم ku باید به صرفه تر باشه خریدش و از یه طرف دیگه ku قدیمی تره
    این LG نمی دونم برای چی گوشی جدیدتر داده بیرون بعد امکانات رو از روش حذف کرده؟؟؟؟؟؟
    دوستان دیگه هم اگه نطری دارن بگن.
    با تشکر از همه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •