تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: maya_user_interface

پروفشنال tatuy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

تو پست بالا گفتم connection editor عملکردش تغریبا مثل set driven key هستش.خب حالا میخوام کاربرد set driven key
    رو بگم.واسه این کار ماژول Animation رو بازکنیدو پنجره رو از این آدرس باز کنید:Animate>set driven key>set حالا این پنجره بازمیشه

این پنجره هم دوتا پنجره با نامهای Driver و Driven وجود داره که دوتا جسم میخوادش.البته معرفیه این دو تا جسم با معرفیه دوتا
    جسم تو پنجره connection editor کاملا فرق داره.تو اونجا شما میتونستید هر جسم رو به هریک از پنجره ها نسبت بدید.اما در اینجا شما هر جسم رو باید بر اساس کاری که میخواهید از آنها بکشید جا گذاری کنید.خب برای اینکار ابتدا پنجره رو ببندید و دوتا
    جسم plane و sphere بسازید و حالا آنها را مثل تصویر زیر مرتب کنید.

حالا دوباره پنجره رو باز کنید.خب ما میخوایم وقتی sphere رو به طرف plane هل دادیم plane به سمت بالا حرکت داده بشه بدون
    اینکه ما برای plane کی فریم داده باشیم.حالا برای جا گذاریه اجسام چون sphere عملی رو انجام خواهد داد اونو در پنجره driver
    معرفی خواهیم کرد برای این کار پس از انتخاب sphere کمه load driver رو از پایین پنجره رو بزنید.وحالا چون plane در مقابل عمل
    sphere عکس العمل نشان خواهد داد باید اونو در پنجره driven وبا دکمه load driven معرفیه پنجره کنیم.خب حالا از پنجره driver
    translate x رو انتخاب کنیدو از پنجره driven ترنسلیت y رو انتخاب کنید و حالا برای ساخت انیمیشن ابتدا sphere رو انتخاب کنیدو
    از پنجره دکمه key رو بزنید.حالا sphere رو تا محل برخورد با plane نزدیک کنید.حالا plane رو انتخاب کنیدو translate y شو در chanel box برابر 10 قرار بدینو دوباره از پنجره دکمه key رو بزنید.حالا sphere رو انتخاب کنید و از plane دور کنید و دوباره translate y پلین رو به عدد 0 تعغیر بدین و دوباره دکمه key رو بزنید.خب حالا انیمیشن بدون کی فریم ساخته شده و حالا phere رو به جای
    اولش برگردونین و اگه اونو در محور x به plane نزدیک کنید plane ثل دری به روش باز میشه.برای انجام بهتر مراحل انیمیشن به
    عکسهای زیر دقت کنید.تموم شد.

2. 4 کاربر از tatuy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال tatuy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

امیدوارم آموزش بالا سخت نشده باشه.مثل اینکه این تایپیک آموزش مایاست ولی مکس کارا ازش دیدن میکنن
    خب مثل اینکه تنها مایا کار اینجا من و امین هستیم.چونکه همه بازدیدکنندگان مکس کار هستند وچون آموزش مایا
    به دردشون نمیخوره.اگه نمیخوان لطفا عدم تمایل به ادامه آموزشو نظر بدین تا منم آموزشو قطع کنم.البته اگه بخواین.
    حالا با ابن عکسا حال کنین.

4. 2 کاربر از tatuy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    دمت گرم tatuy جان، من که با آموزشات حال میکنم.
    من در کنار تری دی مکس مایا هم کار میکنم، در حقیقت دارم شروع به کار میکنم.
    از قبل کتاب و مطالب در موردش خوندم، حالا که شمام دارید آموزش میذارید که حسابی وسوسه شدم.
    کلا کسی که بخواد یه تری دی کار حرفه ای باشه یا بشه نباید فقط به یه نرم افزار تری دی اکتفا کنه.
    درسته که تقریبا کار نهاییشون یکیه، ولی شرکتها و موسسات مختلف در زمانهای مختلف از نرم افزارهای مختلف استفاده میکنن، پس ما هم باید نرم افزارهای مختلف رو بلد باشیم.(عجب مختلف بازاری شده)
    از اون جایی که ابزارهای برنامه های (بازم) مختلف تقریبا یکی هستن و فقط اسم یا مکانشون تو نرم افزارها فرق میکنه، با دونستن یه نرم افزار، خیلی سریعتر میشه اون یکی رو یاد گرفت، آخه مفاهیم یکی هستن.(مث همینایی که شما گفتید تو مایا، معادلشون تو تری دی مکس، Customize User Interface و Link Info و Parameter Wiring بود)

اینا رو گفتم که بدونی همچنان منتظرانی داری...
    منتظر آموزشای بعدیت هستم رفیق...

با تشکر...

6. این کاربر از HOMAYOON.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tatuy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

تو مایا سمت چپش دو سه تا view port پیش فرض وجود داره مثل four view ,prespective view و چنتا دیگه و چنتا آماده دیگه هم تو منوی window هستش:window>view arrangement که شامل هشتاس.
    خب اینبار میخوام یه view شخصی بسازم.واسه اینکار به این آدرس برین:window>settings/perferences>panel editorحالا یه
    پنجره مثل پایینی باز میشه:

این پنجره 5 تا سربرگ داره.سربرگ layouts رو انتخاب کنید.از پایین پنجره دکمه new layout رو بزنید و میبینید که یه layout تازه
    ساخته شده حالا در قسمت name نام layout تازه رو وارد کنید.که من اسمشو "p30World " گذاشتم.

حالا سربرگ edit layout
    رو انتخاب کنید این پنجره هم شامل دو تا سربرگ هستش اولی configurations هستش که از شما میخواد که layout تازه باید
    دارای چنتا view باشه که شما four panes رو انتخاب کنید.حالا سربرگ contens رو باز کنیدو نماهای دلخواهتونو انتخاب کنیدو
    دکمه close رو از پایین پنجره بزنید.
    حالا برای فرخوانیه layout تازه خودتون به این آدرس برین:window>saved layout و حالا میتونید نام layout خودتونو تو منوی باز
    شده ببینید.
    تموم شد.

8. 3 کاربر از tatuy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال tatuy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

به نظرم بهتر از این به بعد به معرفیه منوها و کاربردشون بپردازم.
    بعد به معرفیه ابزارها.کاربردشون و تنظیمات خواهم پرداخت.
    از این پست شروع میکنم از چنتا منوی Animation که تو کار مدلینگ کاربرد داره.چون من زیاد از انیمیشن سررشته ندارم.
    شروع میکنم از attach to motion path از این منو با همکاریه منوی animation snap shop در کارهای مدلینگ برای تکثیر یک
    جسم بر یک مسیر مثل ساخت دندانها بر روی فک استفاده میشه.
    برای شروع یه Curve به صورت دلخواه البته از نوع cv مثل پایین بکشید.

و یه sphere هم درست کنید.حالا ابتدا sphere و بعد Curve رو انتخاب کنیدو این آدرسو دنبال کنید:
    Animate>motion paths >attach to motion path رو بزنید تا sphere روی Curve قرار بگیره/

حالا sphere رو انتخاب کنیدو این پنجره رو باز کنید:Animate>create animation snapshop> option box حالا این پنجره باز میشه:

این تنظیماتو انجام بدین:
    option box time slider رو از قسمت time range انتخاب کنید.
    حالا دکمه snapshot رو بزنید.
    این تصویر ساخته میشه:

تموم شد.

10. 2 کاربر از tatuy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال tatuy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

سلام.شاید با ابزارها nonlinear آشنا باشید.ابزارهایی که در کار مدل سازی واقعا به کرات ازشون استفاده میشه.
    این جسمو تو عکس پایین ببینید.یه گلدان هستش که با twist به این شکل در اومده.

برای استفاده از twist باید در ابتدا یه جسمی با اینگونه edge گذاری داشته باشید:

شما چنین چیزی ندارین ولی خب مهم
    یادگیری استفاده از ابزار.
    حالا جسم رو انتخاب کنیدو این آدرسو برید:create deformers>nonlinear>twist
    حالا جسم شما دارای یه خط در درونش خواهد بود:

حالا اون خط رو که اسمش twist1 هستشو انتخاب کنید و در قسمت chanel box روی twist1 کلیک کنید تا منوی اختیاراتش وا شه:

حالا مقدار start angel رو که برابر 0 هستش رو 180 وارد کنید:
    حالا جسم شما مثل جسم عکس اولی شده و برای از بین بردن خط twist جسمتونو انتخاب کنیدو به این آدرس برین:
    edit>delet by type>history حالا جسم شما آمادس.
    تموم شد.

12. این کاربر از tatuy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tatuy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

خب بروبچ باحال انجمن و مایا کارا بازم برگشتم تا آموزشارو کاملتر و البته جامع تر و بیشترترتیپر کنم
    که امیدوارم مورد توجه همه قرار بگیره.
    فعلا

14. این کاربر از tatuy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ایول خوب کاری میکنی...
    بهش نیازه... این چند وقت هم جای آموزشات خالی بود...
    الان سایت آموزشهای پایه ی هم مایا و هم مکس رو داره زیر نظر اساتید مجرب...
    واقعا دستتون درد نکنه...

پروفشنال tatuy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم
    شبیه سازی برف
    خب بروبچ میخوام این دوره ازآموزشاروبا یه شبیه سازی دینامیکی شروع کنم که اومیدوارم باهاش حال کنید
    خب واسه این کاردوتا عکس نیازه که اینجا براتون آپشون کردم تا ازشون استفاده کنید.
    مطمئنم که ساخت برف تو خیلی ازپروژه ها به درد میخوره
    خب واسه شروع یه plane ازنوع nurbs بسازین واندازشوتو هرسه محور24 بزارین
    سطحوانتخاب کنید وازمنوی particles گزینهemit from object بزنید تا یه emiter(ساطح کننده)روسطح ایجاد شه
    خب حالا سطحوبازم انتخاب کنید وارتفاع شودرمحورy= 12 کنید
    حالا دکمهplay روبزنید که دراینصورت میبینید که ذره ها درهمه محورها درحال پخش شدن هستند واسه کنترل
    نحوه پخش شدن ذره ها امیترتونو انتخاب کنید و واردپنجره ویژگیهاش بشین .
    سه تا تب داره که همون اولیه روباهاش کارداریم
    emiter type رو از omni به surface تعغیر بدین حالا بازم ازاول play رو بزنید که متوجه میشین ذرات کل سطح رو پوشش دادند

خب حالا معلومه که ذرات دارن به سمت بالا حرکت میکنن ولی حرکت برفها باید نزولی باشه واسه اینکار خود سطح رو انتخاب کنید
    و از ماژول surface به این آدرس برین
    edit nurbs/reverse surface direction حالا اگه دوباره play کنید ذرات به سمت پایین حرکت خواهند کرد.

خب شبیه سازی کامل شد ولی میمونه تکسچر که واسه این کار emiter رو انتخاب کنید و درپنجره ویژگیهاش تب particle shape
    رو باز کنید و particle render type رو به sprites تغیر بدین و دکمه current render type رو بزنید تا اندازه sprites هارو مشخص کنیم
    x=0.250
    y=0.250

خب حالا sprites ها رو انتخاب کنید وبه این آدرس برید
    particle/sprite wizard
    تو این پنجره جای یکی از دوتا فایلی رو که براتون آپ کردمو بدین حالا

continue رو بزنید بازم بزنید
    حالا تو این پنجره random رو انتخاب کنید و وارد صفحه بعدی بشین و apply رو بزنید
    خب میتونید ذرات مشکی رنگو ببینید که میخوام رنگشونو سفید کنم

واسه اینکارم اول ذراتو انتخاب کنیدو و دوباره وارد پنجره ویژگیها
    بشید.سربرگ particle shape رو باز کنید و زبانه add dynamic atributes رو پیدا کنید این پنجره واسه ایجاد ویژگیهای مخصوص شما
    هستش .
    حالا color رو بزنید تا یه پنجره دیگه واشه و از اونم add per particle atribute رو بزنید و دکمه add atribute رو بزنید.

حالا یه ویژگی شخصی به جمع ویژگیهای ذرات ما اذافه شده.
    اسمشم rgb pp هستش

حالا روش راست کلیک کنید و گزینه create ramp رو انتخاب کنید حالا روی نوشته دوباره راست کلیک کنید و اینبار
    array mapper1.outcolorpp /edit ramp رو بزنید تا پنجره تنظیمات رنگی ذرات واستون وا شه
    تو این پنجره آبی و سبزو پاک کنید .
    میمونه قرمز که اونم به سفید تعغیر بدین خب تموم شد.

حالا برا دیده نشدن خود سطحم میتونید انتخابش کنید و کلیدای ترکیبی ctrl+h رو بزنید تا hide شه
    نکته:برا دیدن ذرات حتما باید وضعیت smooth shade all و همینطور hardware texture رو از shading فعال کنید.
    ممنون از وقتتون
    شرط میبندم که خیلی سخت نبود خیلی گردنم درد گرفته.
    خب ایشاالله دفه بعد با ساخت ابرهای متراکم درخدمتیم.

17. این کاربر از tatuy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tatuy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

اوه ببخشید دوتا فایلی که گفتم داشت از یادم میرفت اینم از اینا

19. این کاربر از tatuy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •