با سلام
دوست عزیز رم را جدا کن و بدون رم روشن کن ببینم بوق داری یا نه.لطفن زود خبر بده
با سلام
دوست عزیز رم را جدا کن و بدون رم روشن کن ببینم بوق داری یا نه.لطفن زود خبر بده
مادربورد من الایت هست و رم -cpu ,و دیگر قطعات مشکل نداشتن و فن هم کار میکنه و فکر میکنم مشکل از مادربورده و خازنهاش هم سالمن
سلام
من مادر برد asuse commando دارم نمي دونم چرا كامپيوترم فقط GB2 رم قبول ميكنه در صورتي كه من GB4 رم رو كامپيوترم خوابيده
مرسي
باسلام وعرض خسته نباشید به شما کارکنان گرامی آیا مادربود ASUS- RAMPAGE II EXTREMEدوتا کارت گرافیک بامشخصات زیرساپورت می کندVGA=XFX NVIDIA GEFORCE 8800GT DDR3 512MB pci express2.0
مثل باقلوا
مثل اینکه x58 رو دست کم گرفتیولی در مورد گرافیکت پیشنهاد میکنم با قسمت مشاوره خرید قطعات مطرح کنی جون دیگه دوره سری 8000 سر اومده...
سلام، من مادربورد گيگا دارم، زمان روشن شدن شرو ميكنه مثل بلبل بوق زدن. موس و كيبوردم نمي شناسه.
مشكلش چيه؟؟
سلام دوست عزيز
مدل مادربردت چيه ؟ آيا موس و كيبورد USB داري ؟ ميتوني چك كني ببيني فن پردازنده ميچرخه يا نه ؟
با تشكر فراوان
سلام دوست عزیز.
متاسفانه الان خونه نیستم که مدلشو بهت بگم.در مورد سوال دوم باید بگم فن CPU کار می کنه، کیبورد و موسم نه usb نیست.
ضمنا موقع روشن شدن این پیغامو می داد:
CPU has been changed...
یه همچین چیزی!!
بازم ممنونتم عزیز![]()
سلام.
مدلشو نمی دونم چون الان مسافرتم متاسفانه به کامپیوترم دسترسی ندارم.
موس و کیبوردم usb نیست.
فن CPU هم سالم سالمه.
ضمنا موقع روشن شدن این پیغامو می داد:
CPU has been changed...!!
cpu رو یه بار در اوردم جازدم فرقی نکرد.
بازم ممنون
سلام باوس سیستم رو دستکاری نکردی؟اگه می تونی بری داخلش تنظیماتش رو پیش فرض کن بعد اینکه دفترچه مین رو بخون نوع و علت هر بوقی رو توضیح داده که این احتمالا برای دیتکت نکردن پردازند ه هستش!اگه ممکنه با یه پردازند ه دیگه که مین ساپورت کن ه تست کنCPU has been changed...!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)