تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 33

نام تاپيک: كانورتور edius5

داره خودمونی میشه mahyarbadry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    tehran

12

Procoder Express كلن نداره.مثلن فرمت VOB.* رو نداره.قبلن توي Express روي dvd ميداد
    دوست من در تمامی ورژنهای پرو کودر VOB وجود دارد امکان ندارد در اولین صفحه شما مشخص می کنید و روی DVD کلیک می کنید و در گزینه بعدی VOB را مشخص می کند
    پرو کودر آنقدر قوی است که چیزی را از قلم نیانداخته باشد اگر مشکلی بود خبر دهید در خدمت خواهیم بود
    دوستتان دارم

2. این کاربر از mahyarbadry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان
    دوستان من نصب یک نرم افزار و رنامه های جانبی کار سختی نیست تنها راه آن این است که شما ها با طریقه نصب و نصب پلاگینها آشنا باشید آشنا ودن این موضوع ساده است برخی پلاگینها است که باید در پوشه پلاگین مربوط به ادیوس نصب گردد و برخی مکان دیگری می خواهند اما برای نصب پلاگین پوشه مربوطه را نیاز دارند. وقتی ادیوس الا می آید ابتدا فایلهای سیستم را لود می کند و سپس پوشه پلاگین را اگر پلاگین مربوط به آن ورژن را در پوشه مربوطه صحیح نسب کرده باشید براحتی لود خواهد کرد . من خودم به تازگی ادیوس 5 را نصب نمودم و ظرف کمتر از 2دقیقه بدون آنکه خود را در گیر مسائل خاصی کنم پرو کودر را نصب نمودم نیازی به پروکد همان ورژن ننیست فقط کای است پروکدر ادیوس 4/5 را بعد از نصب ادیوس 5 نصب نمایید فقط نیاز شما اینست که دی وی دی ادیوس 4/5 را دشته باشید . البته همین طور که علی جان در بلا توضیح دادند براحتی قابل انجام است من خودم برای یک سری از پلاگینها همین کار را انجام می دادم حتی در نرم افزار های دیگر
    و در آخر سفارش من به کلیه دوستانی که می خواهند یک نرم افزار را بخوبی یاد بگیرند این است که یک ورژن از بهترین ورژنهای ادیوس را انتخاب کنند و شروع به کار نمایند و ذهن خود را درگیر ورژن های دیگر نکنند زیرا همه ورژنها کاربردشان یکی است فقط بروز می شوند لذا نیازی نیست که حتما آخرین ورژن را داشته باشید من به کلیه شاگردان خودم همین پیشنهاد را می کنم و عمل نیز کرده اند و الان هر کدام برای خود توانسته اند در کار و حرفه خود موفق باشند بهترین ورژن 4/5 است روی همین کار کنید بخدا این بهترین است هم از نظر سرعت و دقت من بنا به تجربه و شاگردانی که داشته این را توصیه می کنم
    دوستتان دارم
    حالا من که ادیوس 4 ندارم باید بمیرم دیگه
    اصلا چرا رو ادیوس 5 این پروکودر نیست؟

4. این کاربر از .:HAMED:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahyarbadry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

حالا من که ادیوس 4 ندارم باید بمیرم دیگه
    اصلا چرا رو ادیوس 5 این پروکودر نیست؟
    دوست من بازم سلام
    پروکودر کلا" نرم افزاری است برای تبدیل که در ورژن های قبلی راVCD & DVDبه خوبی ساپورت نمی کرده حال در ادوس 5 این خصلت خود در نرم افزار کنجانده شده است
    ضمنا" کسی قصد جسارت نداشت
    من خودم اگر توانستم پروکودر خوب را برایتان آپلود می کنم اگر دوست داشتید میل خود را بدید در خدکمت خواهم بود لذا ناراحت نباشید

6. 3 کاربر از mahyarbadry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

ما که ناراحت نشدیم از نگرانی اینارو گفتم
    خیلی ممنون
    بازم ممنون

کاربر فعال انجمن میکس و مونتاژ علي طهماسبي's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ما که ناراحت نشدیم از نگرانی اینارو گفتم
    خیلی ممنون
    بازم ممنون
    با سلام يعني توضيحي كه بهتون دادم مشكلتو حل نكرد

داره خودمونی میشه power2e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام فکر کنم بهتر باشه خروجی هایی که مهیار جان گفتند رو آموزشش رو بزارم
    برای vcd همون F11 رو بزن به قسمت mpeg برو و تیک enable conversion رو بزار استاندارد cd رو انتخاب کن

برای dvd از پرو کدر بهتر canopus DVD Creator هست که منو های زیبایی میده و میتونی با سکانس کردن هر موضویی مثل عقد کنان... اون رو منویی تو dvd داشته باشی
    روش : از منوی فایل print و بعد print to dvd رو انتخاب کن محیط پنجره باز شده خیلی راحته و براحتی میتونی چندین ساعت فیلم رو dvd داشته باشی

البته نصب procoder 2 به بالا بر روی کامپیوتر خیلی خوبه چون به صورت مستقل از ادیوس یکی از با کیفیت ترین نرم افزارهای کانورته که تو محیط ویندوزتم میتونی استفاده کنی
    Last edited by power2e; 14-07-2009 at 00:19.

10. 5 کاربر از power2e بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

با سلام يعني توضيحي كه بهتون دادم مشكلتو حل نكرد
    حله حله
    من اون حرفو در موقابل سخنان دوست عزیزمون نوشتم

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

باسلام و تشكر از دوست عزيزم پوور كه اسمشو نمي دونم
    سلام فکر کنم بهتر باشه خروجی هایی که مهیار جان گفتند رو آموزشش رو بزارم
    برای vcd همون F11 رو بزن به قسمت mpeg برو و تیک enable conversion رو بزار استاندارد cd رو انتخاب کن
    وي سي دي كه اينجور ساخته بشه چند ايراد داره 1- حجمش بالاست يعني شما در پرو كدر 80 دقيقه فيلم رو مي توني روي يه سي دي بندازي و لي در اين حالت 50 دقيقه هم نمي توني 2 - كيفيتش از پرو كدر مات تره ولي تقريبا صافتره يعني شصرنجيش كمتره 3- وقتي روي سي دي رايتش كني روي vcd پليرها صدا و تصوير قطع و وصل ميشه موفق باشيد

برای dvd از پرو کدر بهتر canopus DVD Creator هست که منو های زیبایی میده و میتونی با سکانس کردن هر موضویی مثل عقد کنان... اون رو منویی تو dvd داشته باشی
    براي سكانس سكانس كردن هم بايد اون جايي رو كه ميخواي سكانس كني قبل از ورود بهcanopus DVD Creator بايد مارك گذاري كرد يعني هر جايي رو كه مي خواي يك سكانس باشه يك مارك روش بزاري موفق باشيد

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

با سلام

اين فايل رو دانلود كن و بعد از نصب پروكدر 3 در مسير زير كپي كن

حالا برنامه اديوستو باز كن f11 رو بزن قسمت all كشوييشو بيار پايين تا دو تا اسم علي طهماسبي ببيني يكي حالت ويزاره و يكي معمولي موفق باشي
    برای من هر کار کردم کار نکرد

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

برای من هر کار کردم کار نکرد
    با سلام
    مسعود جان چيزهايي كه گفتم انجام دادي ورژن پرو كدرت چنده يه چيز ديگه موقعي كه ALL رو انتخاب كردي از منوي روبرو كشويشو بكش پايين امتحان كن موفق باشي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •