تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: Phenom II X3 710 یا Athlon X2 7750 BE

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

بهترین مادربورد در رده 790 جی ایکس به لحاظ قیمت واقعا عالی است البته برای اورکلاک ساخته نشده ولی امکاناتی که داره تمام نیاز کاربر تامین میکنه و دیگر امکاناتی که مادربورد نداره مثلا 1394 و eSata اینها به عنوان به درد کاربر ایرانی نمیخوره اگر برای اورکلاک می خواهی میتونی بری سر قیمت 150 به بالا.

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من چیزی در مورد unlock شدن phenom 710 x3 یا athlon 7750 نمی دونم میشه توضیح بدید :

1) این هسته بصورت مجازی توی ویندوز ایجاد میشه ودر واقع به صورت فیزیکی وجود نداره؟

2) باید چیپست مادربورد 750 باشه یا هر چیپ دیگری از amd جوابگو هست؟

3)athlon 7750 با unlock شدن تبدیل به 4 هسته ای میشه؟ یا تبدیل به 3 هسته ای؟

مرسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مشکل دوستمون در xp
    من فکر کنم اون نویز به خاطر فشاری است که به خازنها میاد
    شما میتوانید درایور سی پی یو رو از سایت بایوستار بگیرید شاید مشکل حل شد(البته در قسمت پاور منیجمنت پاور آپشن هم
    تیک همیشه روشن رو بردارید

یه امتحانی هم بکن تو بایوس cool & qiete رو دیسیبل کن به احتمال زیاد صدای نویز رو تو ویستا هم داری!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

این هسته بصورت مجازی توی ویندوز ایجاد میشه ودر واقع به صورت فیزیکی وجود نداره؟
    هسته چهارم فیزیکی است.لینک زیر بخون

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باید چیپست مادربورد 750 باشه یا هر چیپ دیگری از amd جوابگو هست؟
    چیپ ست گرافیک 790GX و پل جنوبی از نوع SB750 است که تفاوت با 700 در اوکلاک بالاتر است و تعداد usb بیشتر و اینکه raid 5 ساپورت میکنه که البته به درد ما نمیخوره.این آخرین چیپ ست است.
    athlon 7750 با unlock شدن تبدیل به 4 هسته ای میشه؟ یا تبدیل به 3 هسته ای؟
    غیر ممکنه که تبدیل بشه فقط در 720 کار میکنه البته سازندگان مادربورد گفتند می خوان بایوس آپدیت کنند تا استفاده بشه در نتیجه فروش مادربورد بیشترمیشه
    Last edited by Behrouz_se60; 23-05-2009 at 09:20.

5. این کاربر از Behrouz_se60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هسته چهارم فیزیکی است.لینک زیر بخون

کد:
    چیپ ست گرافیک 790GX و پل جنوبی از نوع SB750 است که تفاوت با 700 در اوکلاک بالاتر است و تعداد usb بیشتر و اینکه raid 5 ساپورت میکنه که البته به درد ما نمیخوره.این آخرین چیپ ست است.

غیر ممکنه که تبدیل بشه فقط در 720 کار میکنه البته سازندگان مادربورد گفتند می خوان بایوس آپدیت کنند تا استفاده بشه در نتیجه فروش مادربورد بیشترمیشه
    یه سوال دیگه

من tomshardware رو هم که دیدم با 720 تست کرده بود نه با 710

البته در قسمت جمع بندی گفته بود که سری 700 و سری 800 رو اگه داشته باشی می تونی این کار رو انجام بدی (800 برای باز کردن 2 مگا بایت کش ، البته با 810 تست گرفته بود)

حالا سوالم اینه که شاید نویز بخاطر cpu 710 باشه چون تست ها با 720 بوده

بعدشم الان 720 توی بازار هست یا نه؟

چون من توی پاساژ ایران 710 رو دیدم

اگر هست قیمتش چنده؟
    Last edited by nikaan; 23-05-2009 at 13:16.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

بله 137 تومن او آقایی که تو پست بوده گفته حالا کجا نمیدونم
    لینک زیر نشون میده که با داشتن شماره سریال میتونید مطمئین بشید که هسته چهارم فعال بشه

کد:
    اما amd فشار وارد کرده که قابلیت فعال شدن را غیر فعال کنند چون به سطح فروش پردازنده دیگر صدمه وارد میکند.
    بایوستار بایوس آپدیت کرده که نمیتونید از این قابلیت استفاده کنید تنها با بایوس قدیمی نه تنها فقط بایوستار بلکه همه سازندگان مادربورد.بطوریکه خود سایت tomshardware روی برد ایسوس و گیگابایت تست کرده.
    تو سایت بایوستار در قسسمت دانلود بایوس نوشته Update Micro Code من فکر میکنم منظورش همان ACC باشه که کاربر نتونه فعال کنه.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اخه شماره سریالی که دوستمون صفحه ی قبل گذاشتن ، هیچ کدوم از اینا نیست

من فکر می کنم برای ایشون 710 هستش نه 720 (از روی کدش میگم)

پروفشنال Adel.p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بله 137 تومن او آقایی که تو پست بوده گفته حالا کجا نمیدونم
    لینک زیر نشون میده که با داشتن شماره سریال میتونید مطمئین بشید که هسته چهارم فعال بشه

کد:
    اما amd فشار وارد کرده که قابلیت فعال شدن را غیر فعال کنند چون به سطح فروش پردازنده دیگر صدمه وارد میکند.
    بایوستار بایوس آپدیت کرده که نمیتونید از این قابلیت استفاده کنید تنها با بایوس قدیمی نه تنها فقط بایوستار بلکه همه سازندگان مادربورد.بطوریکه خود سایت tomshardware روی برد ایسوس و گیگابایت تست کرده.
    تو سایت بایوستار در قسسمت دانلود بایوس نوشته Update Micro Code من فکر میکنم منظورش همان ACC باشه که کاربر نتونه فعال کنه.
    سلام

آره من با 710 و با وجود آپدیت جدید شرکت بایواستار یعنی جدیدترین آپدیتی که داده تونستم هسته 4 رو فعال کنم

قیمت هم امروز شیراز پاساژ ملاصدرا 136500 هست X3 710 نه 720
    قیمت 720 اگه اشتباه نکنم 157 بودش .

رو بایواستار براحتی با فعال کردن ACC هسته 4 فعال میشه منتها من اینجا یه باگ روی ویندوز Xp و بر روی صدا دارم که بعد از فعال کردن هسته 4 صدای موقع پخش آهنگگ یه مقدار نویز داره که به احتمال زیاد باگ نرم افزاری روی یا درایور صدا یا بایوس هستش چون اگه سخت افزاری بود باید توی ویستا و سون هم داشته باشم که ندارم
    من فعلا هسته 4 رو Disable کردم .

اما با وجود هسته 4 تونستم با این بورد تا فرکانس 3240 بدون افزایش هیچگونه ولتاژی اور کنم .
    در کل من از این بورد راضیم ویندوز ایکس پی رو با دو تا 3 بار پرکردن Progress bar لود میکنه و در کل کارایی بالایی من از این بورد دیدم
    دمای پردازنده هم مابین 32 تا 40 درجه در نوسان هست بسته به فشار کار و لود سیستم .

من گمون نمیکنم سازندگان مین بورد زیر بار برن چون از این طریق بازار داغ رو این روزها بدلیل وجود همین باگ از دستت میدن و من بعید میدونم که این به اصطلاح باگ بخودی خود و بدون اطلاع شرکت ای ام دی بوجود اومده باشه بیشتر به یه سیاست کاری شبیه تا باگ .
    و بیشتر سازندگان مین هم قول دادن تا با آپدیت های بعدی این قابلیت رو روی این چیپست فعال کنن SB750

خلاصه اینکه فنوم 2 با این تدبیر حدود 5 درصد از سهم فروش رو از چنگ اینتل بدر آورد نوش جونش

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

آره من با 710 و با وجود آپدیت جدید شرکت بایواستار یعنی جدیدترین آپدیتی که داده تونستم هسته 4 رو فعال کنم

قیمت هم امروز شیراز پاساژ ملاصدرا 136500 هست X3 710 نه 720
    قیمت 720 اگه اشتباه نکنم 157 بودش .

رو بایواستار براحتی با فعال کردن ACC هسته 4 فعال میشه منتها من اینجا یه باگ روی ویندوز Xp و بر روی صدا دارم که بعد از فعال کردن هسته 4 صدای موقع پخش آهنگگ یه مقدار نویز داره که به احتمال زیاد باگ نرم افزاری روی یا درایور صدا یا بایوس هستش چون اگه سخت افزاری بود باید توی ویستا و سون هم داشته باشم که ندارم
    من فعلا هسته 4 رو Disable کردم .

اما با وجود هسته 4 تونستم با این بورد تا فرکانس 3240 بدون افزایش هیچگونه ولتاژی اور کنم .
    در کل من از این بورد راضیم ویندوز ایکس پی رو با دو تا 3 بار پرکردن Progress bar لود میکنه و در کل کارایی بالایی من از این بورد دیدم
    دمای پردازنده هم مابین 32 تا 40 درجه در نوسان هست بسته به فشار کار و لود سیستم .

من گمون نمیکنم سازندگان مین بورد زیر بار برن چون از این طریق بازار داغ رو این روزها بدلیل وجود همین باگ از دستت میدن و من بعید میدونم که این به اصطلاح باگ بخودی خود و بدون اطلاع شرکت ای ام دی بوجود اومده باشه بیشتر به یه سیاست کاری شبیه تا باگ .
    و بیشتر سازندگان مین هم قول دادن تا با آپدیت های بعدی این قابلیت رو روی این چیپست فعال کنن SB750

خلاصه اینکه فنوم 2 با این تدبیر حدود 5 درصد از سهم فروش رو از چنگ اینتل بدر آورد نوش جونش
    پست قبلی من رو خوندی تو ویستا و سون درایور سی پی یو خودش نصب میشه و هنگامی که تو بایوس مادربرد گزینه qool&qite فعال باشه هنگام کارد عادی ولتاژ و فرکانس سی پی یو میاد پایین و فکر کنم برای همین صدای نویز نداری چون به منبع تغذیه سی پی یو فشار نمیاد(فازها و خازنها)
    ولی در xp داریور سی پی نصب نشده
    واسه همین میگم به احتمال زیاد اگه تو بایوس qool&qite رو که در حالت عادی فعال است غیر فعال کنی تو ویستا هم اون نویز رو میشنوی

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

راستی یادت رفت سریال سی پی یو رو بنویسی پشت تراشه منظورم هست (همونی جایی که خمیر سیلیکون میزنن البته اگه حال باز کردن فن و رو داشتی)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •