حساسیت تاچ هر دوتا رو میشه زیاد کرد الان میگن امنیا تو این زمینه بهتره ولی gsmarena میگه اینترفیس x1 برای استفاده از انگشت خیلی خوب نیست
علاوه بر چیزایی که مقداد جان گفت:
امنیا: سی پی یو قویتر و سرعت بیشتر. کیفیت بدنه بهتر
x1: باتری بهتر.
حساسیت تاچ هر دوتا رو میشه زیاد کرد الان میگن امنیا تو این زمینه بهتره ولی gsmarena میگه اینترفیس x1 برای استفاده از انگشت خیلی خوب نیست
علاوه بر چیزایی که مقداد جان گفت:
امنیا: سی پی یو قویتر و سرعت بیشتر. کیفیت بدنه بهتر
x1: باتری بهتر.
امنيا از نظر گرافيكي چطوره ؟ به پاي x1 يا اپل ميرسه؟ توي ديجيكالا قيمتش زده 505000تومن. قيمتش خوبه يا گرونه؟
سلام. والا سايت PHONEARENA هر دو گوشي رو با نرم افزار spb Benchmark تست كرده امتيازي كه هر دو گوشي در قسمت Graphics Index بدست اوردن بصورت زير هست:
امنيا : 5796.7
X1 : 1675.5
منوهای امنیا خیلی جالب نیستن و به x1 و iphone اصلاً نمیرسه ولی میتونی با نصب نرم افزار سه بعدی و خیلی جالبش کنی. میتونی روش تاچ فلو نصب کنی یا spb shell اگه درست گفته باشم
سلام ...
من X1 رو پیشنهاد می دم .
معایب امنیا بیشتر از X1 هست .
[quote=Mohammad;3782188]سلام ...
من X1 رو پیشنهاد می دم .
معایب امنیا بیشتر از X1 هست .[/quote
سلام. دوست عزيز به نظر شما شكستن قابx1 عيب كوچيكيه؟![]()
Omnia سرعت بیشتری داره
چهره ظاهری خیلی جذاب
حتی در کتب قدیم هم به آمدن امنیا اشاره شده است
در این کتب هم آماده است که در آینده موبایل خواهد که بهترین شان امنیا 16 گیگ هست
[QUOTE=mahroo_z1;3782238]من خودم X1 دارم.
اگه بحث های مرتبط با شکستن قاب رو مرور کنید متوجه میشید که در بسیاری از موارد این مورد اصلا اتفاق نمیوفته و در گوشی هایی که این اتفاق رخ می ده تا الان مشکلی که ناشی از اون باشه گزارش نشده . اون شکستن هم در حد یه ترک هست نه بیشتر .
و اما امنیا ...
نداشتن جای قلم در نگاه اول یه فاجعست !!
در جذابیت فکر نمی کنم X1 چیزی از امنیا کم داشته باشه(حداقل رو گفتم)
امنیبصورت اسمی ا فقط پردازنده قویتر ، صفحه بزرگتر و دوربین بهتری داره .
در عمل نیز سرعت و دوربین خیلی خوبی داره .
در مقابل X1 رزیلوشن و کیفیت تصویری بی نظیر داره . پردازندش به اندازه خودش بسیار خوب و پر سرعت هست ( مشکلی با سرعت نخواهید داشت) . دوربینش هم قابل قبوله گرچه خیلی چشم نواز نیست .
میزان رم و رام امنیا کمتر از X1 هست .
رزیلوشن امنیا ... !!
کیبورد نداره.
جک 3.5 هم که نداره ، همچنین با صفحه بزرگتر و پردازنده قویتر باتری ضعیف تری هم داره .
به نظر من X1 خیلی از امنیا سر تر هست .
ممکن نظر سایر دوستان چیز دیگه ای باشه !
به هر حال تصمیم گیری به عهده خودتون هست .
زنده باد گوشی i900 Omnia 16Gig فقط با رنگ نقره ای و پشت مشکی اونهم فقط مخصوص فرهوده
يه سوال ؟ من از امنيا خوشم امد.اما وقتي كيفيت صفحه نمايش امنيا اچ دي رو ديدم خيلي تو ذوقم خورد. حالا نميدونم وايسم امنيا اچ دي بياد يا برم ايفون بگيرم. ايفون شنيدم مدل جديدش قراره بياد! راسته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)