تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 46

نام تاپيک: لطفا منو تو خرید یه دوربین فیلمبرداری HD کمک کنید. یه خورده عجله دارم.

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

الان المپیک رو 20 ساله دارن با دوربینای پاناسونیک فیلم برداری میکنن جام جهانی رو با دوربینای فیلیپس و پاناسونیک و کانن.
    مسابقات المپيك هميشه با دوربينهاي XDCAM HD سوني فيلمبرداي ميشن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Sony will provide the latest version of XDCAM® HD technology to NBC during the network’s coverage of the 2008 Beijing Summer Games, from Aug. 8 to 24

کد:
    كلا پخش مسابقات المپيك از طرف NBC انجام شده و هميشه اين شبكه از دوربين هاي سوني استفاده مي كرده.

سهم بسيار زيادي از بازار سيستمهاي حرفه اي دنيا و استودويوهاي معتبر دنيا در چنگ فناوري هاي سوني هستش.

2. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

الان المپیک رو 20 ساله دارن با دوربینای پاناسونیک فیلم برداری میکنن جام جهانی رو با دوربینای فیلیپس و پاناسونیک و کانن.
    از اين دوربين براي تصويربرداي المپيك استفاده ميشه.
    دوربين سوني XDCAM HD مدل PDW-700

4. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سلام دوست عزیز شبکه NBC برای رپورتاژ بازیها از دوربین سونی استفاده میکنه و هر شبکه ای برای خبر گیری از هر دوربینی که مد نظر داشته باشه و با فرمتهای اون استودیو سازگار باشه خبر تهیه میکنه ولی Official Format المپیک از سال 1988 پاناسونیک هست یعنی کل مسابقات با فرمتهای پاناسونیک فیلم برداری میشه.

http://panasonic.net/olympic

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

11

به نظر من اصلا سونی نخر چون پول الکی واسه تبلیغات بیخودی میدی یه مشت آدم کم اطلاع پلی استیشن بازم هستن که این قضیه بدجوری رو ضمیر ناخودآگاهشون تاثیر گذاشته من خودم تجربه داشتم.
    1. رعایت احترام شرطه. خواهشمندم از تمسخر همدیگه جدا خودداری کنیم!!!
    2. دوست گلمون گفته برند سونی می خواد. پس نظر دادن درباره برندهای دیگه کاملا نادرست هست.
    3. هم المپیک و هم جام جهانی و هم جام ملت های آسیا رو با دوربینای سونی فیلم برداری می کنن؛ فقط در چند مورد در مسابقات جام ملت های اروپا از پاناسونیک و فیلیپس بهره گرفته شد.
    4. سونی یکی از بنیان گذاران دوربین های دستی (HandyCam) هست. در اون زمان که دوربینا کاست D8 می خوردن، سونی انصافا کیفیتی بی همتا داشت...! دایی من پاناسونیک خرید و با دیدن دوربین سونی یکی از فامیلامون، بلافاصله فروخت. چون کیفیتش بی اندازه مزخرف بود. الان همون فامیلمون هنوز همون دوربین سونی رو داره. پارسال که از مراسم شب سه مادربزرگم فیلم گرفت و پس از پایان مراسم وصلش کرد به یه LCD 32 و پخشش کرد. انصافا کیفیتش باز هم سر بود. انگار که روی یه DVD ضبتش کرده باشی . یه دونه نویز هم نداشت!!! اون هم توی اون نور کم...
    5. اون دوربینایی که شما می فرمایی، بیش از 5 کیلو وزن دارن، 50 برابر زوم اپتیکال و 200 برابر زوم دیجیتال دارن، توانایی فیلم برداری با سرعت 1000 فریم بر ثانیه رو هم دارن! قیمتشون هم بالای 50 میلیون تومن هست
    6. جنس سونی حتی اگه ساخت چین هم باشه تکه! بیشتر لوازم صوتی و تصویری و کامپیوتری خونه ما سونی هست. با اون طرز رفتاری که من دارم، لوازممون هر مارک دیگه ای بود، ده ها بار سوخته بود و داغون شده بود. فقط یه بار تلویزیونمون ترانسش سوخت ( زدم ترکوندمش ) همین!

با عرض سلام به همه بچه های خوبی که تو این سایت فعالیت میکنن من اولین پستمو تو این سایت میزنم داشتم اتفاقی از این انجمن دیدن میکردم دیدم شاید بتونم کمکی بکنم.
    من مدت 10 سال هست که فیلمبرداری میکنم این چیزی که میگم تجربه شخصیم هست با دوربینهایی که تا به حال دستم اومده و یا خودم داشتم .
    تجربه به من ثابت کرده که canon معمولا بهترین دوربینهارو میسازه چون هم تو محیطهای indoor خوب فیلمبرداری میکنه هم تو محیطهای out door سونی خوب هست ولی هیچ وقت کیفیت و دقت رنگش به canon و panasonic نمیرسه panasonic خیلی دوربینهای خوبی میسازه به خصوص این مدل های آخرش خیلی با کیفیت هستن مشکلش اینه که تو نور کم به خوبی canon و sony نیست ولی در عوض اگر نور کافی باشه خیلی شفاش و با جزئیات فیلم میگیره.
    sony دوربینهای بی دردسری داره یعنی اینکه به درد آدمای آماتور خیلی میخوره ولی تو محیطهای بیرون خونه و جاهایی که سریع باید فیلم برداری بشه یه مقدار فلو میکنه یا تار میشه ولی واسه فیلم برداری تو خونه و واسه کسی که حوصله و اطلاعات کافی در مورد فیلم برداری نداره ایده آله.
    دوربینهای canon و panasonic یه قابلیت جالب هم تو صدا برداری دارن که به نظر من تو panasonic یه مقدار بهتر کار شده اونم زوم صدا هست یعنی شما رو صورت هر کی فوکاس میکنی میکروفن دوربین هم به طور اتوماتیک رو صدای او شخص فوکاس میکنه که خیلی به درد بخور هست.
    موفق باشید.
    حرفای دوست خوبمون کاملا تایید می شه!
    البته این نکته رو هم اضافه کنید که سونی تلاش کرده در مدل های تازه خودش مشکلاتی رو که گفته شده حل کنه.

اتفاقا منم خودم سونی دارم بر اساس تجربه میگم که دوربین 1 میلیونی سونی کیفیتش در حد دوربین 500 هزار تومنی برندهای دیگس اتفاقا قیمت اصلیشم همونه فقط پول تبلیغاتشو از ملت بدبخت میگیره به نظر من دوربینای سامسونگ بهتر از سونیه دیگه چی برسه به بقیه برندا.
    رجوع شود به مورد شماره 4 که گفتم

به نظر من حرف آقای terry bogrd و حرف آقای grand جفتشون غیر منطقی هست چون معلوم نیست کدوم مدل از این دوربینهایی که شما دوتا دوست عزیز منظورتون هست و ازش راضی نیستین رو با کدوم دوربین و از چه برندی مقایسه میکنید!!, طبیعی هست که هیچ وقت نمیشه یه دوربین 300 هزار تومنی از یه برند رو با یه دوربین 500 هزار تومنی از یه برند دیگه مقایسه کرد اونم راجب دوتا برند مثل سونی و پاناسونیک که قیمتهای تقریبا یکسانی برای مدلهای با امکانات یکسانشون در نظر میگیرن.
    من با پست اون دوستمون جناب sacrament بیشتر موافقم.

دوربین‏های هندی‎کم با دوربین حرفه‏ای قابل مقایسه نیستند.

من خودم پاناسونیک دارم و بر اساس تجربه خودم و مقایسه با سایر برند‏ها این نظر رو دادم. انتخاب با شماست...
    موافقم

7. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز شبکه NBC برای رپورتاژ بازیها از دوربین سونی استفاده میکنه و هر شبکه ای برای خبر گیری از هر دوربینی که مد نظر داشته باشه و با فرمتهای اون استودیو سازگار باشه خبر تهیه میکنه ولی Official Format المپیک از سال 1988 پاناسونیک هست یعنی کل مسابقات با فرمتهای پاناسونیک فیلم برداری میشه.

http://panasonic.net/olympic
    دوست عزيز

تا اونجايي كه اطلاع دارم حق پخش برنامه هاي تلويزيوني المپيك براي NBC بوده و NBC هم از XDCAM HD هاي سوني استفاده مي كنه.
    وقتي مسابقات المپيك پخش ميشد من به وضوح تو تصاوير تلويزيوني بارها اين دوربين هاي XDCAM رو در گوشه و كنار زمين ديدم.به خاطر اينكه مدياي اين دوربين ها ديسكي هستش ، طراحي ظاهريشون خيلي راحت تشخيص داده ميشه.

پاناسونيك پارتنر المپيك هست ولي پارتنر سيستمهاي تصوير برداري و حرفه اي نبوده.( حداقل براي سال 2008 نبوده) بيشتر نمايشگرهاي استاديوم ها رو تهيه ميكرده.

البته شايد من اشتباه مي كنم ولي توي لينك پايين مي تونيد ببيند.

کد:
    تقريبا كمتر شبكه اي تو دنيا هست كه از پاناسونيك استفاده كنه.

فرمت BetaCam و DVCAM سوني بسيار محبوب هستند و جديدا هم XDCAM HD داره طرفداراي فوق العاده اي پيدا ميكنه.

9. 2 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

4. سونی یکی از بنیان گذاران دوربین های دستی (HandyCam) هست. در اون زمان که دوربینا کاست D8 می خوردن، سونی انصافا کیفیتی بی همتا داشت...! دایی من پاناسونیک خرید و با دیدن دوربین سونی یکی از فامیلامون، بلافاصله فروخت. چون کیفیتش بی اندازه مزخرف بود. الان همون فامیلمون هنوز همون دوربین سونی رو داره. پارسال که از مراسم شب سه مادربزرگم فیلم گرفت و پس از پایان مراسم وصلش کرد به یه LCD 32 و پخشش کرد. انصافا کیفیتش باز هم سر بود. انگار که روی یه DVD ضبتش کرده باشی . یه دونه نویز هم نداشت!!! اون هم توی اون نور کم...
    تجربه شخصي منم همين بوده.

دوربين هاي قديمي سوني با نوار ديجيتال 8 ميلي متر و حسگر 1 مگاپيكسل ،خيلي بهتر از پاناسونيك DV و 2 مگاپيكسل با 3CCD بود.

واقعا برام عجيب بود كه چرا دوربين سوني اينقدر كيفيتش از پاناسونيك بالاتر بود.

دوربينهاي جديد سوني رو هم از نزديك ديدم .امكانات بسيار جالبي دارن. حتي GPS هم براي عكاسي و فيلمبرداي دارن !

11. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

"... میخواد از انگلیس دوربین فیلمبرداری HD بیاره ..."

از چه طریق؛ از ای بِی یا جای دیگه؛ قیمت ها در انتخواب مؤثره(قبلا شاید نه ولی الآن ممکنه ارزون تر از اینجا باشه)؛ بگو این دوربین ها با چه قیمتی در دسترس هست و اگر کاربرد خونگیه همراه تجیزات تا دو تومن راه داره دیگه(؟)؛ اگر زیاد مراسم یا مسافرت هایی می بریش بگو چه طیف کاربری خواهد داشت؟(اگر مثلا از آسمون بخوای بگیری عوامل خاصی رو باید توجه داشته باشی) ؛ اگر یه رابط کاربری ساده می خوای سونی خوش دسی و یو آی خوبی داشته.

بستگی داره چطور پخشی مد نظرت باشه؛ فیلم برداری یه مقدار توفیر داره با عکاسی؛ صدی هشتاد فیلم های خانگی ارزش دور ریختنی بالایی دارن[ !)با اون حرکت های بی حساب دوربین و سوژه ها]؛ شاید بشه گفت تجیزات 20، توانایی های فردی و عوامل بیرونی 50 و ویرایش(اِدیشِن) سی درصد مؤثر خواهد بود.

اگر پخش هم قراره رو تلویزیون باشه احتمالاً اِی وی سی اِچ دی پخش میکنه (؛ و یا اِچ تیِتون، که گفتی باید کارتی باشه).
    خودت می دونی که یه منبع ذخیره سازی مناسب(135GB per 10Hour 30Mbps؛ اگر انتخوابت کارت بود(؟) چند کارتی، مثلا سه تا 32 توصیه می شه) و یه پردازش گر بهتر برای آرشیو مثلا به صورت فشرده به اِکس264 نیاز داری. پخش هم شاید بهتر باشه یه دستگاه پخش جنب تی وی باشه مثلا یه پی اِس3 کنار هارد خارجی که اِی وی سی اِچ دی پخش می کنه.

13. 2 کاربر از m654 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

حق پخش المپیک تو آمریکا با NBC بوده و توی اون لینکیم که خودت دادی البته اگه خودت حرف خودتو قبول داشته باشه !!! NBC میتونسته با بازیکنا مصاحبه اختصاصی داشته باشه و یا از وروردو خروجشون به ورزشگاه خبر تهیه کنه ولی کل مسابقات با دوربینای پاناسونیک فیلم برداری میشدن چون دوربینای سونی کیفیتشون برای پخش مسابقات به این مهمی کافی نیست.

کد:

فکر کنم اگه با خط بریلم نوشته بودن میرفتین میخوندین متوجه میشدین البته فکر کنم مشکل زبان دارین باید برین تقویتش کنین

تجربه شخصي منم همين بوده.

دوربين هاي قديمي سوني با نوار ديجيتال 8 ميلي متر و حسگر 1 مگاپيكسل ،خيلي بهتر از پاناسونيك DV و 2 مگاپيكسل با 3CCD بود.

واقعا برام عجيب بود كه چرا دوربين سوني اينقدر كيفيتش از پاناسونيك بالاتر بود.

دوربينهاي جديد سوني رو هم از نزديك ديدم .امكانات بسيار جالبي دارن. حتي GPS هم براي عكاسي و فيلمبرداي دارن !
    چه جالب چون تجربه شخصی من 180 درجه بر عکس بوده یه دوربین دیجیتالی سونی جدید از یه دوربین پاناسونیک mini VHS پونزده سال پیش کیفیتش به شدت پائین تر بود طوری که همه فامیلامون بعد از دیدن این مسئله رفتن دوربیناشونو فروختن پاناسونیک خریدن.

البته از قدیم گفتن خلایق هر چه لایق شماهم اگر به نظرتون نظر اشتباهتون درسته برید با همون نظر خودتون حال کنید.
    الان 10 ساله پشت هم همه آکادمیهای فیلم برداری و تکنولوژی دارن پاناسونیک یا کنن رو به عنوان بهترین انتخاب میکنن

اگر چشمتون مشکل نداره اینم بخونید:
    The the International Broadcast Center (IBC) was fitted out with the latest Panasonic equipment, supporting official filming as well as broadcasts to each broadcaster's home country. Panasonic's DVCPRO digital video format was deployed in all official filming. This daring innovation was one more laurel for Panasonic's engineers, who have brought leading-edge digital technology to every Olympic games since the 1992 Barcelona Olympic Games, when Panasonic introduced digital video to Olympic broadcasting.

کد:

The Beijing 2008 Olympic Games will be recorded and
    broadcast entirely with HD systems, a first in the history of the Olympic Games.

Panasonic announced that it has reached an agreement with the Beijing Olympic Broadcasting Co., Ltd. (BOB) on the use of its DVCPRO P2 HD series with solid-state memory and newsgathering systems for broadcasting as the official video recording equipment for the Beijing 2008 Olympic Games.

Panasonic's DVCPRO P2 HD Series Adopted for Beijing 2008

اینم داشت یادم میرفت که تجهیزات حفاظتی المپیک رو هم فقط از پاناسونیک یعنی بهترین برند دنیا تو ساخت تجهیزات حفاظتی تهیه میکنن.

کد:
    Last edited by Terry Bogard; 12-05-2009 at 19:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان عزیز سلام

من بالاخره تصمیمم رو گرفتم و درواقع همون Sony HDR-CX11E سفارش دادم. البته نظرات شما را هم دقیقا مورد بررسی قرار دادم ولی در نهایت با توجه به پولم تصمیم به خرید مدل فوق گرفتم. به هر حال یه سوال دیگه داشتم که خوشحال خواهم شد اگه لطفا جواب بدید. میخواستم بدونم باتری این نوع هندی کم ها را واسه دفعه اول چقدر باید واسه شارژ بزارم؟ راستش کمپانی ها معمولا یه چیزی میگن و متخصصین و افراد با تجربه چیزه دیگه. خوشحال میشم که نظر شما رو هم در این زمینه داشته باشم.

16. این کاربر از darkburgundy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

اتفاقا منم خودم سونی دارم بر اساس تجربه میگم که دوربین 1 میلیونی سونی کیفیتش در حد دوربین 500 هزار تومنی برندهای دیگس اتفاقا قیمت اصلیشم همونه فقط پول تبلیغاتشو از ملت بدبخت میگیره به نظر من دوربینای سامسونگ بهتر از سونیه دیگه چی برسه به بقیه برندا.
    دقیقاً همین اتفاق برای من افتاد البته با مقایسه دوربین 750 تومنی پاناسونیک با یک دوربین 300 تومنی سامسونگ!

هندی‎کم‎های پانا در سرعت و دقت فکوس افتضاح هستند...

18. این کاربر از Grand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •